גוגל-כרום קופא לי
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 195
בימים האחרונים הבראוזר הכי טוב שלי מכולם קופא לי....אני ניכנס ללוח-שנה שלי או לג'ימייל או לכול אתר אחר, מצליח לעבוד דקה או שתיים או שלוש ולפתע קופא המסך, לא מגיב לכלום ואני יכול ליסגור אותו רק עם TASK--MANAGER.....
הסרתי את ההתקנה פעמיים והיתקנתי מחדש פעמיים, אבל הצרה הזו ממשיכה לה.
ניסיתי לוותר על גוגל-כרום ולעבור לעבוד עם האקספלורר וגם עם הפיירפוקס, אבל כול פעם שאני ניכנס לג'ימייל שלי או ללוח-שנה, אני צריך לצערי להקיש את שם המישתמש שלי ואת הסיסמה של חשבון הג'ימייל וזה טירטור אכזרי.
אז אני מבקש מימכם רבותיי לעזור לי לחזור לעבוד עם הגוגל-כרום, כי רק הוא לא מטרטר אותך עם הסיסמאות בחשבון הג'ימייל שלי......יש לי מחשב חדש וחזק INTEL--CORE--i7 עם ווינדווז-10, 64-BIT עם 16-GB זיכרון-ראם והכול עובד אוטוסטראדה פרט לגוגל-כרום. -- !!!! HELP
הסרתי את ההתקנה פעמיים והיתקנתי מחדש פעמיים, אבל הצרה הזו ממשיכה לה.
ניסיתי לוותר על גוגל-כרום ולעבור לעבוד עם האקספלורר וגם עם הפיירפוקס, אבל כול פעם שאני ניכנס לג'ימייל שלי או ללוח-שנה, אני צריך לצערי להקיש את שם המישתמש שלי ואת הסיסמה של חשבון הג'ימייל וזה טירטור אכזרי.
אז אני מבקש מימכם רבותיי לעזור לי לחזור לעבוד עם הגוגל-כרום, כי רק הוא לא מטרטר אותך עם הסיסמאות בחשבון הג'ימייל שלי......יש לי מחשב חדש וחזק INTEL--CORE--i7 עם ווינדווז-10, 64-BIT עם 16-GB זיכרון-ראם והכול עובד אוטוסטראדה פרט לגוגל-כרום. -- !!!! HELP
- noam3039
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3441
המלצה תעשה סריקה רוגלות ואנטי וירוס ותעדכן אותנו
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

@noam3039
·---
מיצטער נועם ששכחתי לציין שיש לי אנטי-וירוס אסט-סמארט-סקיוריטי-9 וכמובן שדבר ראשון עשיתי איתו סריקה הכי יסודית שאפשר והוא לא מצא כלום...
·---
מיצטער נועם ששכחתי לציין שיש לי אנטי-וירוס אסט-סמארט-סקיוריטי-9 וכמובן שדבר ראשון עשיתי איתו סריקה הכי יסודית שאפשר והוא לא מצא כלום...
- noam3039
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3441
·תוריד את זה Malwarebytes Anti-Malwareshaul5540 כתב:@noam3039
·---
מיצטער נועם ששכחתי לציין שיש לי אנטי-וירוס אסט-סמארט-סקיוריטי-9 וכמובן שדבר ראשון עשיתי איתו סריקה הכי יסודית שאפשר והוא לא מצא כלום......
גירסה חנמית הורדה
https://www.malwarebytes.com/
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

@noam3039
הורדתי ואני מריץ את ה-FREE--TRIAL מאחר והפרימיום עולה כסף....אבל ה-אסט וקספרסקי עושים את זה הכי טוב לדעת המומחים בעולם ככה הבנתי נועם ידידי....
·
הורדתי ואני מריץ את ה-FREE--TRIAL מאחר והפרימיום עולה כסף....אבל ה-אסט וקספרסקי עושים את זה הכי טוב לדעת המומחים בעולם ככה הבנתי נועם ידידי....
·
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
בדקת שאין תהליך כלשהו שאוכל לך את כל המשאבים?
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

@of1978
המחשב-נייח שלי טס חוץ מהגוגל-כרום שקופא פיתאום....איך משהו אוכל לי את המשאבים?...לא קראת את השירשור שורה-שורה ידידי...
המחשב-נייח שלי טס חוץ מהגוגל-כרום שקופא פיתאום....איך משהו אוכל לי את המשאבים?...לא קראת את השירשור שורה-שורה ידידי...
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
·צודק לא קראתי עד הסוף.shaul5540 כתב:@of1978
המחשב-נייח שלי טס חוץ מהגוגל-כרום שקופא פיתאום....איך משהו אוכל לי את המשאבים?...לא קראת את השירשור שורה-שורה ידידי......
את זה ניסית ?
http://www.thewindowsclub.com/google-ch ... s-computer
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
תעלה אותו ב incognito ללא תוספים והרחבות ותבדוק
אם עובד טוב
אם עובד טוב
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

@of1978
·הישתמשתי בלינק ששלחת לי וכבר יומיים לא קופא לי הגוגל-כרום ידידי הטוב.........
·הישתמשתי בלינק ששלחת לי וכבר יומיים לא קופא לי הגוגל-כרום ידידי הטוב.........
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

@b2k
·איך מעלים אותו באינקוגניטו בלי תוספים והרחבות בדיוק???
·איך מעלים אותו באינקוגניטו בלי תוספים והרחבות בדיוק???
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
אם הסתדר לך כבר לא רלוונטי מן הסתם, אבל "אינקוגניטו" זה פתיחת חלון גלישה בסתר, מה שנקרא. יש לך את האפשרות בתפריט הדפדפן. לגבי הרחבות ותוספים, אתה יכול ידנית להשבית את כולם ואז להחזיר אחד-אחד ולראות אם מי מהם תוקע את הדפדפן.shaul5540 כתב:@b2k
·איך מעלים אותו באינקוגניטו בלי תוספים והרחבות בדיוק???...
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 12/10/2016 20:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
היתי מציע לך בכל זאת למחוק את הגוגל הכרום
ולהתקין אותו מחדש
ולהתקין אותו מחדש
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
לדבריו, הוא כבר הסיר והתקין מחדש פעמיים.MrYair כתב:היתי מציע לך בכל זאת למחוק את הגוגל הכרום
ולהתקין אותו מחדש...
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
אעע אוקיי לא ראיתי את התגובה הזאתLee כתב:לדבריו, הוא כבר הסיר והתקין מחדש פעמיים..........