שיפור הצעה ביס
-
GuyDavidian
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני לקוח של יס כבר כמעט 8 שנים והחלטתי שזה מוגזם שאני עדיין עם ממירים אפורים בחדרי הבית.
יש לי כרגע ממיר אחד של yes max hd ועוד 4 ממירים אפורים פשוטים. אין לי את ערוצי הפרימיום אבל יש לי את חבילות התוכן.
על זה אני משלם 217 שקל לחודש.
התקשרתי לשירות של יס ביקשתי שישפרו לי את ההצעה או שינתקו. העבירו אותי לנציגת שימור לקוחות שהציעה לי במחיר של 215 שקל לחודש להחליף 2 ממירים רגילים ל2 ממירי HD (לא מקליטים) וגם 4 חודשים של ערוצי פרימיום חינם ועוד חודשיים חינם של VOD ובתשלום חד פעמי להתקנה של 29 שקלים.
ביקשתי מהנציגה לקבל קצת יותר להחליף ל2 ממירי HD מקליטים ואת הממיר yes max hd להחליף לyes quatrro אבל היא ביקשה על כל אחד תוספת של 20 שקלים לחודש וגם את ערוצי הפרימיום לא הסכימה להאריך ליותר זמן ולא הסכימה לוותר על ה29 שקל של הדמי התקנה חד פעמיים.
אמרתי לה שההצעה לא מספיק טובה ושתנתק אותי ואז היא שאלה אם אני בטוח רוצה להתנתק אם כן זה מיידי באותו הרגע היא מפסיקה את המנוי בלי לחכות ישר אמרתי לה שלא תנתק כי זאת לא באמת המטרה שלי להתנתק. אמרתי לה שאני יחזור אליה בינתיים היא הורידה לי ל209 את החבילה הקיימת שלי והוסיפה לי ערוצי פרימיום ל4 חודשים.
השאלה שלי היא האם יש לאן לחתור יותר ולנסות לשפר עוד את ההצעה שהיא נתנה כי דיברתי איתה חצי שעה בערך והיא לא הסכימה לתת עוד משהו וגם אמרה שאין עוד לאן להעביר אותי.
חוץ מזה גם שבאינטרנט קראתי שאחרי שאני באמת מבקש להתנתק לא באמת מנתקים אותי באותו הרגע ואותה שאלתי כמה פעמים והיא אמרה שבאותו הרגע היא עושה לי החשכה למנוי ומנתקת. מה אתם אומרים אם הייתי אומר לה לנתק היא באמת באותו הרגע הייתה מנתקת או שזה סתם כדי להרתיע אותי? אני רוצה שישפרו לי את ההצעה לאן אני יכול לפנות כדי שיוכלו לשפר לי את ההצעה?
תודה
יש לי כרגע ממיר אחד של yes max hd ועוד 4 ממירים אפורים פשוטים. אין לי את ערוצי הפרימיום אבל יש לי את חבילות התוכן.
על זה אני משלם 217 שקל לחודש.
התקשרתי לשירות של יס ביקשתי שישפרו לי את ההצעה או שינתקו. העבירו אותי לנציגת שימור לקוחות שהציעה לי במחיר של 215 שקל לחודש להחליף 2 ממירים רגילים ל2 ממירי HD (לא מקליטים) וגם 4 חודשים של ערוצי פרימיום חינם ועוד חודשיים חינם של VOD ובתשלום חד פעמי להתקנה של 29 שקלים.
ביקשתי מהנציגה לקבל קצת יותר להחליף ל2 ממירי HD מקליטים ואת הממיר yes max hd להחליף לyes quatrro אבל היא ביקשה על כל אחד תוספת של 20 שקלים לחודש וגם את ערוצי הפרימיום לא הסכימה להאריך ליותר זמן ולא הסכימה לוותר על ה29 שקל של הדמי התקנה חד פעמיים.
אמרתי לה שההצעה לא מספיק טובה ושתנתק אותי ואז היא שאלה אם אני בטוח רוצה להתנתק אם כן זה מיידי באותו הרגע היא מפסיקה את המנוי בלי לחכות ישר אמרתי לה שלא תנתק כי זאת לא באמת המטרה שלי להתנתק. אמרתי לה שאני יחזור אליה בינתיים היא הורידה לי ל209 את החבילה הקיימת שלי והוסיפה לי ערוצי פרימיום ל4 חודשים.
השאלה שלי היא האם יש לאן לחתור יותר ולנסות לשפר עוד את ההצעה שהיא נתנה כי דיברתי איתה חצי שעה בערך והיא לא הסכימה לתת עוד משהו וגם אמרה שאין עוד לאן להעביר אותי.
חוץ מזה גם שבאינטרנט קראתי שאחרי שאני באמת מבקש להתנתק לא באמת מנתקים אותי באותו הרגע ואותה שאלתי כמה פעמים והיא אמרה שבאותו הרגע היא עושה לי החשכה למנוי ומנתקת. מה אתם אומרים אם הייתי אומר לה לנתק היא באמת באותו הרגע הייתה מנתקת או שזה סתם כדי להרתיע אותי? אני רוצה שישפרו לי את ההצעה לאן אני יכול לפנות כדי שיוכלו לשפר לי את ההצעה?
תודה
@GuyDavidian
·
היי גיא,אשמח לבדוק את הפרטים בעבורך אנא פנה אל דף הפייסבוק שלנו בהודעה אישית עם פרטי בעל המנוי תעודת זהות ו4 ספרות אחרונות של אמצעי התשלום ונוכל לבדוק את הנושא.
תודה מראש,
בברכה,
רותם
רכז תקשורת כתובה
חברת yes
·
היי גיא,אשמח לבדוק את הפרטים בעבורך אנא פנה אל דף הפייסבוק שלנו בהודעה אישית עם פרטי בעל המנוי תעודת זהות ו4 ספרות אחרונות של אמצעי התשלום ונוכל לבדוק את הנושא.
תודה מראש,
בברכה,
רותם
רכז תקשורת כתובה
חברת yes
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
עכשיו מעודכן שם שאתה לא באמת רוצה להתנתק. לדעתי לא ישפרו לך מעבר למה שהציעו לך.
זה מעניין שכשבאמת רוצים להתנתק הנשמה תצא לך כי לא עושים את זה במקום, אבל כשהם קולטים (או חושבים שהם קולטים) מישהו שרק מאיים הם מוכנים לנתק במקום.
אז אני לא מאיים במשהו שאני לא מוכן שיקרה. וכשאני ביקשתי מקשרי לקוחות ב-YES להתנתק והם אמרו לי בדיוק כמוך שיחשיכו לי את השידורים מיידית - אז הסכמתי. ואז הנציגה גמגמה משהו שתעביר את זה לאחראי כדי שיבצע את פעולת הניתוק ולא ניתקו כלום. למחרת בבוקר יצרו איתי קשר ונתנו לי את מה שביקשתי יום קודם וסירבו קודם לתת.
זה מעניין שכשבאמת רוצים להתנתק הנשמה תצא לך כי לא עושים את זה במקום, אבל כשהם קולטים (או חושבים שהם קולטים) מישהו שרק מאיים הם מוכנים לנתק במקום.
אז אני לא מאיים במשהו שאני לא מוכן שיקרה. וכשאני ביקשתי מקשרי לקוחות ב-YES להתנתק והם אמרו לי בדיוק כמוך שיחשיכו לי את השידורים מיידית - אז הסכמתי. ואז הנציגה גמגמה משהו שתעביר את זה לאחראי כדי שיבצע את פעולת הניתוק ולא ניתקו כלום. למחרת בבוקר יצרו איתי קשר ונתנו לי את מה שביקשתי יום קודם וסירבו קודם לתת.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לא יודע לגבי עכשיו, בחורף נמאס לי מניתוקים קבועים וביקשתי להתנתק. הציעו איזו הנחה של 5 שקל. קבעו תאריך שיגיעו לאסוף את הממיר לעוד חודש בערך. שאלו אם אני רוצה להתנתק מיד או רק כשיאספו את הממיר, ביקשתי מיד.
הפסיקו את החיוב מיד, הערוצים היו פתוחים עוד כמה שבועות, פעם פעמיים התקשרו עם הצעות, ולאחר מכן באמת הממיר לא הראה כלום.. אז אישתי התחרפנה והתפשרתי על הצעה
הפסיקו את החיוב מיד, הערוצים היו פתוחים עוד כמה שבועות, פעם פעמיים התקשרו עם הצעות, ולאחר מכן באמת הממיר לא הראה כלום.. אז אישתי התחרפנה והתפשרתי על הצעה
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
שלום רותם,האם תוכל לספק במענה באשכול ממיר האולטרה?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 7&start=90
תודה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 7&start=90
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
רותם,רותם_yes כתב:@איינשטיין
·
היי,
כאשר לקוח מבקש להתנתק מאיתנו או מכל חברת תקשורת אנו מחוייבים כחוק לנתקו תוך 72 שעות.ניתן גם לבצע החשכה מיידית והפסקת חיוב באם לקוח מבקש זאת מאיתנו.
בברכה,
רותם
רכז תקשורת כתובה
חברת yes...
אין סתירה בין מה שרשמתי למה שרשמת.
אני התייחסתי לאיום מצד הנציג/ה בהחשכה מיידית. לא לבקשה להחשכה מיידית מצד הלקוח.
גמר חתימה טובה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
הצעד הנכון הוא לפנות למתחרות, בעיקר סלקום, ולראות מה יש להם להציע.
אז יהיה לך קל לבחור ולהשוות מול הצעת השימור של YES.
נתתי לנציגי השימור של YES לבחור:
להוריד את החבילה הנוכחית ל-200 ש"ח מבלי שאני אנסה את המתחרות [ובידיעה שאני אשלם 40 ש"ח יותר מסלקום]
או
שאני אבדוק את המתחרות ומקסימום לא יהיה טוב אני אחזור ל-YES שבסיכום, למעט המחיר נותנים שירות טוב.
לבסוף, ניסיתי את סלקום ואין ל-YES שום יתרון שמצדיק לשלם יותר.
הפסידו אותי כשגריר שלהם.
אז יהיה לך קל לבחור ולהשוות מול הצעת השימור של YES.
נתתי לנציגי השימור של YES לבחור:
להוריד את החבילה הנוכחית ל-200 ש"ח מבלי שאני אנסה את המתחרות [ובידיעה שאני אשלם 40 ש"ח יותר מסלקום]
או
שאני אבדוק את המתחרות ומקסימום לא יהיה טוב אני אחזור ל-YES שבסיכום, למעט המחיר נותנים שירות טוב.
לבסוף, ניסיתי את סלקום ואין ל-YES שום יתרון שמצדיק לשלם יותר.
הפסידו אותי כשגריר שלהם.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
שלום,
החשכתי את המסכים והפסקתי השירות לפני מספר חודשים
מה שקיבלתי בסוף הוא מחיר של לקוח חדש חבילת טופ ללא vod ב-215 שכוללת ממיר קואטרו ו-2 ממירי HD לא מקליטים
משלם על 2 ממירים HD לא מקליטים נוספים, 10 לממיר וממיר hd מקליט נוסף, 20 ובסה״כ 255 ש״ח ל-6 ממירים בחבילת טופ
כאשר נדרשים מספר רב של ממירים אין אלטרנטיבה ליס או הוט
ערן
החשכתי את המסכים והפסקתי השירות לפני מספר חודשים
מה שקיבלתי בסוף הוא מחיר של לקוח חדש חבילת טופ ללא vod ב-215 שכוללת ממיר קואטרו ו-2 ממירי HD לא מקליטים
משלם על 2 ממירים HD לא מקליטים נוספים, 10 לממיר וממיר hd מקליט נוסף, 20 ובסה״כ 255 ש״ח ל-6 ממירים בחבילת טופ
כאשר נדרשים מספר רב של ממירים אין אלטרנטיבה ליס או הוט
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6