טלויזיה 55, 4K בתקציב 5000-6000 ש"ח - Samsung UE55KU7000 מול LG 55UH617Y
היי
עברתי לדירה ואני רוצה לרכוש טלויזיה עבורה. פרטים על הרגלי השימוש והצריכה שלנו :
- לא פריק של טלויזיות, לא מתכוון לשדרג לאחת טובה יותר ב5 שנים הקרובות (הקודמת היתה אצלי 10)
- משתמש בה בעיקר לסדרות / סרטים דרך נטפליקס ומתחרים, אבל גם מחבר לה מחשב למשחקים
- מרחק צפייה 2.5-3 מטר
החלטתי שאני רוצה 4K כי אני חושב שעוד שנה-שנתיים רב התכנים והמכשירים בביתי יתמכו בזה.
מבירורי בפורומים, באינטרנט ובחנויות צמצמתי לשני דגמים : ה UE55KU7000 של סמסונג (אולי ה UN למרות שלא ראיתי הבדל ביכולות והיא יקרה יותר) ו ה LG 55UH617Y.
את הסמסונג ראיתי ב5100 ואת הLG ראיתי ב5800.
האם אלה דגמים הגיוניים? מחירים הגינויים? האם יש דגמים מתחרים באותו אזור מחירים שהם עדיפים?
תודה
עברתי לדירה ואני רוצה לרכוש טלויזיה עבורה. פרטים על הרגלי השימוש והצריכה שלנו :
- לא פריק של טלויזיות, לא מתכוון לשדרג לאחת טובה יותר ב5 שנים הקרובות (הקודמת היתה אצלי 10)
- משתמש בה בעיקר לסדרות / סרטים דרך נטפליקס ומתחרים, אבל גם מחבר לה מחשב למשחקים
- מרחק צפייה 2.5-3 מטר
החלטתי שאני רוצה 4K כי אני חושב שעוד שנה-שנתיים רב התכנים והמכשירים בביתי יתמכו בזה.
מבירורי בפורומים, באינטרנט ובחנויות צמצמתי לשני דגמים : ה UE55KU7000 של סמסונג (אולי ה UN למרות שלא ראיתי הבדל ביכולות והיא יקרה יותר) ו ה LG 55UH617Y.
את הסמסונג ראיתי ב5100 ואת הLG ראיתי ב5800.
האם אלה דגמים הגיוניים? מחירים הגינויים? האם יש דגמים מתחרים באותו אזור מחירים שהם עדיפים?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא חושב שיהיה קל למצוא משהו אחר בטווח מחיר וגודל האלה. אישית הייתי לוקח את המסונג, כי אני לא חובב מסכי IPS (ברוב המסכים של LG יש פאנל IPS).
אופציה נוספת, זולה יותר, וכנראה תהיה פחות מעניינת לרוב האנשים היא הייסנס M7000. לפי דעתי היא תתן לא פחות תמורה למחיר מהסמסונג, אבל התקציב שלך מאפשר ללכת על פירמה טובה\מוכרת יותר.
אופציה נוספת, זולה יותר, וכנראה תהיה פחות מעניינת לרוב האנשים היא הייסנס M7000. לפי דעתי היא תתן לא פחות תמורה למחיר מהסמסונג, אבל התקציב שלך מאפשר ללכת על פירמה טובה\מוכרת יותר.
- sfeigelman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
תוכל להשיג את ה LG 55UG651Y ב5500 עם טיפונת מיקוח גם באבי סופר וגם בטרקלין חשמל
ומצטרף להמלצה להייסנס, זולה וטובה, אבל כאמור, אם ידך משגת, אז הייתי הולך על הLG (אפליקציית הנטפליקס כבר מובנית ורואים את marco polo כאילו המונגולים אצלך בסלון
)
ומצטרף להמלצה להייסנס, זולה וטובה, אבל כאמור, אם ידך משגת, אז הייתי הולך על הLG (אפליקציית הנטפליקס כבר מובנית ורואים את marco polo כאילו המונגולים אצלך בסלון
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@sfeigelman
התכוונת לUH651 או משהו אחר?
דרך אגב, גם דרדוויל זמין עכשיו ב-HDR. תהנו
התכוונת לUH651 או משהו אחר?
דרך אגב, גם דרדוויל זמין עכשיו ב-HDR. תהנו
- sfeigelman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
Uh כמובן...סורי, ואוטוטו נתחיל את daredevil 
היי נועם,
תוכל לשתף באיזה טלויזיה בחרת בסוף? אני נמצא באותה דילמה כמו שלך פחות או יותר (אני גם מתכנן לחבר PS4 ואולי בהמשך PS4 PRO).
הסתכלתי על הסמסונג המדוברת וקראתי עליה קצת ביקורות, כתוב שהיא טובה מאד למשחקים אבל אפשר להבחין בה בקצת judder בצפיה בסרטים ואומרים שסדרה 8 של סמסונג הרבה יותר מומלצת, הבעיה שהיא כבר עולה באיזור ה9000 שזה כבר מוגזם ממש.
עמית
תוכל לשתף באיזה טלויזיה בחרת בסוף? אני נמצא באותה דילמה כמו שלך פחות או יותר (אני גם מתכנן לחבר PS4 ואולי בהמשך PS4 PRO).
הסתכלתי על הסמסונג המדוברת וקראתי עליה קצת ביקורות, כתוב שהיא טובה מאד למשחקים אבל אפשר להבחין בה בקצת judder בצפיה בסרטים ואומרים שסדרה 8 של סמסונג הרבה יותר מומלצת, הבעיה שהיא כבר עולה באיזור ה9000 שזה כבר מוגזם ממש.
עמית
ראה קישור לפוסט שלי מהיום (http://www.hometheater.co.il/vt262904.html) אחרי רכישה שאני עשיתי לאותו דגם רק בגודל 50 אינץ'. מקווה שיסייע לךeladsgv כתב:חברים,
אשמח אם מישהו יוכל להתייחס באופן ענייני בכמה מילים למסך עצמו , KU7000. מדובר במסך שמעניין אותי בגרסת ה 60 אינץ' ואני שוקל אותו אל מול ה- LG 60UH651Y.
תודה,
אלעד...