המלצה לרמקולים
שלום לכולם,
אני מעוניין לשדרג את הרמקולים הקדמיים והסנטר, ולהוסיף שני רמקולים בתקרה SP1 לאטמוס.
( הרמקולים האחוריים נמצאים בתוך בנייה מגבס עם זווית לכיוון נקודת האזנה )
הרמקולים יחוברו לרסיבר דנון x2300 הקיים.
מעוניין לקבל המלצה לרמקולים בתקציב של עד 4000 שקל לקדמיים וסנטר, והכי חשוב איפה אפשר לשמוע אותם. ( אזור מרכז )
מחפש רמקולים עם אופי חם, יש לי קצת בעיה עם טוויטרים חדים מידי.
תודה מראש
אני מעוניין לשדרג את הרמקולים הקדמיים והסנטר, ולהוסיף שני רמקולים בתקרה SP1 לאטמוס.
( הרמקולים האחוריים נמצאים בתוך בנייה מגבס עם זווית לכיוון נקודת האזנה )
הרמקולים יחוברו לרסיבר דנון x2300 הקיים.
מעוניין לקבל המלצה לרמקולים בתקציב של עד 4000 שקל לקדמיים וסנטר, והכי חשוב איפה אפשר לשמוע אותם. ( אזור מרכז )
מחפש רמקולים עם אופי חם, יש לי קצת בעיה עם טוויטרים חדים מידי.
תודה מראש
אלו אפשרויות טובות בתקציב (אולי קצת מעבר לתקציב בשילוב עם סנטר )
אומגה אודיו ENCORE 705
וורפידל דאימונד 230
ג'אמו C405
Tannoy MERCURY V4
שים לב המחירים בזאפ ובאתרים גבוהים , ממה שאפשר להשיג לאחר מיקוח בחנויות .
אומגה אודיו ENCORE 705
וורפידל דאימונד 230
ג'אמו C405
Tannoy MERCURY V4
שים לב המחירים בזאפ ובאתרים גבוהים , ממה שאפשר להשיג לאחר מיקוח בחנויות .
לאחר שמיעה של כל מיני רמקולים באזור 4K + - בניהם מורל סולן, פולק אודיו, B&W מדפי כלשהוא ועוד ועוד ועוד ביקרתי בחולון אצל OmegaAudio.
בהמלצתו של הבחור מעלי הלכתי לשמוע את ENCORE 705 ולאחר שניות בודדות התאהבתי... ברמקול אחר. OmegaAudio OLP-501.
ממליץ מאוד ללכת ולשמוע רמקולים של אומגה בחולון, מעבר לרמקולים טובים אפשר למצוא שם גם יחס ושירות מדהים. המוכר אפילו נהנה לבקשתי והכין לי גריל בצבע שונה מהרגיל. ( אפור עכבר במקום שחור ).
בבדיקת סקרנות באינטרנט התברר שאצל השכנים בDTOWN נעשתה סקירה על הרמקול שלדעתי כבר לא ממש מעודכנת.
בסקירה וגם בכל תמונה שמצאתי ברשת מוזכר וופר מדגם D222 של מורל, ואילו ברמקול שקניתי קיים וופר של HIVI מדגם D8.8
בהמלצתו של הבחור מעלי הלכתי לשמוע את ENCORE 705 ולאחר שניות בודדות התאהבתי... ברמקול אחר. OmegaAudio OLP-501.
ממליץ מאוד ללכת ולשמוע רמקולים של אומגה בחולון, מעבר לרמקולים טובים אפשר למצוא שם גם יחס ושירות מדהים. המוכר אפילו נהנה לבקשתי והכין לי גריל בצבע שונה מהרגיל. ( אפור עכבר במקום שחור ).
בבדיקת סקרנות באינטרנט התברר שאצל השכנים בDTOWN נעשתה סקירה על הרמקול שלדעתי כבר לא ממש מעודכנת.
בסקירה וגם בכל תמונה שמצאתי ברשת מוזכר וופר מדגם D222 של מורל, ואילו ברמקול שקניתי קיים וופר של HIVI מדגם D8.8