ה-Itunes דורש סיסמה כדי לעשות backup ללא סיסמא
שינתי את ה-apple id לטלפון של אשתי כי היה לנו אותו apple id כמו שהומלץ בשרשור קודם.
עשיתי backup למחשב לפני ללא הצפנה.
שינתי את apple id והכל עבר חלק.
עכשיו אני מנסה (יום אחרי שינוי ה-id) לעשות back up לאיפון גם ללא הצפנה לפני מעבר לאייפון חדש אבל שאני מנסה לבטל את ההצפנה האייטיונס מבקש סיסמה כדי לבטל את הנעילה של הגיבוי.
ניסתי סיסמא id חדשה וגם שלי וגם סיסמה ישנה שהיית לי.
יצאתי מהאייטיונס ונכנסתי עם החשבון החדש של אשתי.
ניסתי סיסמא של האייפון וכלום לא עזר.
יש למישהו המלצה, אני די מיואש וחושש שכל המידע על הטלפון ילך לאיבוד.
עשיתי backup למחשב לפני ללא הצפנה.
שינתי את apple id והכל עבר חלק.
עכשיו אני מנסה (יום אחרי שינוי ה-id) לעשות back up לאיפון גם ללא הצפנה לפני מעבר לאייפון חדש אבל שאני מנסה לבטל את ההצפנה האייטיונס מבקש סיסמה כדי לבטל את הנעילה של הגיבוי.
ניסתי סיסמא id חדשה וגם שלי וגם סיסמה ישנה שהיית לי.
יצאתי מהאייטיונס ונכנסתי עם החשבון החדש של אשתי.
ניסתי סיסמא של האייפון וכלום לא עזר.
יש למישהו המלצה, אני די מיואש וחושש שכל המידע על הטלפון ילך לאיבוד.
@nati-va
ברור לי שסיסמת ההצפנה לא קשורה ל-apple id. כשעשיתי back-up לפני החלפת ה- id', זה היה בלי הצפנה. ועכשיו שאני רוצה לעשות back up נוסף ללא הצפנה אחרי החלפת ה-id ולפני החלפת הטלפון, ה- itunes דורש סיסמה לביטול נעילת הגיבוי (אין לי מושג למה?)
חיפוש ברשת המליץ לנסות להכניס סיסמאות של apple -id, אבל זה לא עזר.
ד"א, אם אנסה לגבות את הטלפון על מחשב אחר עם אייטיונס אחר. האם גם אז אצטרך להכניס סיסמה?
ברור לי שסיסמת ההצפנה לא קשורה ל-apple id. כשעשיתי back-up לפני החלפת ה- id', זה היה בלי הצפנה. ועכשיו שאני רוצה לעשות back up נוסף ללא הצפנה אחרי החלפת ה-id ולפני החלפת הטלפון, ה- itunes דורש סיסמה לביטול נעילת הגיבוי (אין לי מושג למה?)
חיפוש ברשת המליץ לנסות להכניס סיסמאות של apple -id, אבל זה לא עזר.
ד"א, אם אנסה לגבות את הטלפון על מחשב אחר עם אייטיונס אחר. האם גם אז אצטרך להכניס סיסמה?
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
There is no way to recover your information or turn off Encrypt Backup if you lose or forget the password
https://support.apple.com/en-il/HT205220
https://support.apple.com/en-il/HT205220
And the meek shall inherit the earth
...
...