LG 60UH651Y מול SONY 55X8508
חברים שלום,
קראתי כאן לא מעט בימים האחרונים.
נראה שיש דעות חיוביות לגבי שני הדגמים שלעיל.
אני מבין גם שטווחי המחירים דומים.
אשמח לשמוע דעתכם לגבי ההבדל בין שני הדגמים.
אוד אציין, כי מרחק הצפיה 2.75 מ'- מה דעתכם מתאים יותר? 55 או 60? אשתי נתליתבדבריו של מוכר באחת החנויות שאמר שלמרחק הזה לא צריך יותר מ 55 ושמסך גדול יותר יגרום לכאבי ראש. נשמע לי כמו שטות גמורה אבל בודק אתכם למען הזהירות...
מבחינת תכנים, היום אנחנו צופים לרוב בסדרות בערוצי HD ובספורט HD. בעתיד נעבור לתכנים ממזרימי מדיה.
הוצע לי באחת החנויות גם מסך של פיליפס PUS6561. מתמודד עם הדגמים הנ"ל או שלא בכיוון?
מודה לכם מראש,
אלעד
קראתי כאן לא מעט בימים האחרונים.
נראה שיש דעות חיוביות לגבי שני הדגמים שלעיל.
אני מבין גם שטווחי המחירים דומים.
אשמח לשמוע דעתכם לגבי ההבדל בין שני הדגמים.
אוד אציין, כי מרחק הצפיה 2.75 מ'- מה דעתכם מתאים יותר? 55 או 60? אשתי נתליתבדבריו של מוכר באחת החנויות שאמר שלמרחק הזה לא צריך יותר מ 55 ושמסך גדול יותר יגרום לכאבי ראש. נשמע לי כמו שטות גמורה אבל בודק אתכם למען הזהירות...
מבחינת תכנים, היום אנחנו צופים לרוב בסדרות בערוצי HD ובספורט HD. בעתיד נעבור לתכנים ממזרימי מדיה.
הוצע לי באחת החנויות גם מסך של פיליפס PUS6561. מתמודד עם הדגמים הנ"ל או שלא בכיוון?
מודה לכם מראש,
אלעד
- sfeigelman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום אלעד,
כבעלים טרי של ה LG 60UH651Y אני מוכרח להגיד שאני נהנה מכל רגע
בטוח שלא תתאכזב...
לגבי המרחק צפיה, הוא בסדר גמור לגודל הזה, אם וכאשר יצא לך לשבת קרוב מדי (1.5 נניח) החוסר נוחות היחיד שתרגיש (לדעתי לפחות) שלא תוכל לראות את כל המסך בבת אחת, אלא תצטרך להזיז את העיניים הרבה (מניסיון, לא חשוב כרגע למה
), כך או כך, לא נחוו כאבי ראש.
שתי הטלוויזיות מצוינות, מה שלא תיקח, לא תתאכזב.
אני מאוד אוהב את הLG, חוץ מצפיה ביס, עשיתי מנוי לנטפליקס, ו"וואו" לא מתחיל להסביר את התמונה החלקה והמדהימה.
חוצמזה, הפיצ'ר של החיפוש קולי מגניב, אז למה לא
קניתי את שלי במבצע של ח.י ב8200 ש"ח וקיבלתי מסך 32 מתנה (שנמכר בינתיים לחבר פורום נחמד).
לגבי הפיליפס...המון תלונות על השירות...חומר למחשבה...
כבעלים טרי של ה LG 60UH651Y אני מוכרח להגיד שאני נהנה מכל רגע
בטוח שלא תתאכזב...
לגבי המרחק צפיה, הוא בסדר גמור לגודל הזה, אם וכאשר יצא לך לשבת קרוב מדי (1.5 נניח) החוסר נוחות היחיד שתרגיש (לדעתי לפחות) שלא תוכל לראות את כל המסך בבת אחת, אלא תצטרך להזיז את העיניים הרבה (מניסיון, לא חשוב כרגע למה
שתי הטלוויזיות מצוינות, מה שלא תיקח, לא תתאכזב.
אני מאוד אוהב את הLG, חוץ מצפיה ביס, עשיתי מנוי לנטפליקס, ו"וואו" לא מתחיל להסביר את התמונה החלקה והמדהימה.
חוצמזה, הפיצ'ר של החיפוש קולי מגניב, אז למה לא
קניתי את שלי במבצע של ח.י ב8200 ש"ח וקיבלתי מסך 32 מתנה (שנמכר בינתיים לחבר פורום נחמד).
לגבי הפיליפס...המון תלונות על השירות...חומר למחשבה...
תודה על המענה ידידי,
1. האם רכשת את ה- 60 אינץ' במחיר האמור? אם כן, אשמח אם תשתף מהיכן, אפילו בפרטי.
2. האם ההבדל מהותי בין 55 ל- 60 אינץ' במרחק צפיה של 2.5- 2.75 באופן שצריך להוות שיקול בבואי לבחור בין המסכים?
3. קראתי כאן בפורום גם לגבי מסך נוסף של סוני, 8599. היכן הוא ממוקם ביחס לדגמים שבנדון?
תודה רבה על הסיוע,
אלעד.
1. האם רכשת את ה- 60 אינץ' במחיר האמור? אם כן, אשמח אם תשתף מהיכן, אפילו בפרטי.
2. האם ההבדל מהותי בין 55 ל- 60 אינץ' במרחק צפיה של 2.5- 2.75 באופן שצריך להוות שיקול בבואי לבחור בין המסכים?
3. קראתי כאן בפורום גם לגבי מסך נוסף של סוני, 8599. היכן הוא ממוקם ביחס לדגמים שבנדון?
תודה רבה על הסיוע,
אלעד.
- sfeigelman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
בשמחה....
1. אכן זה המחיר שרכשתי, אבי סופר רמת גן (מול קניון איילון), אחרי מיקוח אגרסיבי, אם אתה מגיע לשם, תשאל מי זה קיוי (קיצור של עקיבא) ותגיד שחבר קנה במחיר הזה, ושיעשה לך באותו המחיר.
אגב, אם תרצה לקפוץ ל65...תגיד לו שהוא הציע לחבר ב9800 (אמיתי לגמרי)
2. הבדל אמנם לא מהותי...אבל כל אינץ' קובע
....55 אינץ יש ב5500 גם אצלהם.
3. לא התנסיתי...תמתין לתגובות ממנוסים במסכי סוני
1. אכן זה המחיר שרכשתי, אבי סופר רמת גן (מול קניון איילון), אחרי מיקוח אגרסיבי, אם אתה מגיע לשם, תשאל מי זה קיוי (קיצור של עקיבא) ותגיד שחבר קנה במחיר הזה, ושיעשה לך באותו המחיר.
אגב, אם תרצה לקפוץ ל65...תגיד לו שהוא הציע לחבר ב9800 (אמיתי לגמרי)
2. הבדל אמנם לא מהותי...אבל כל אינץ' קובע
3. לא התנסיתי...תמתין לתגובות ממנוסים במסכי סוני