התעייצות אחרונה לקראת קנייה
שלום לכולם
לאחר חסיכה של כמה חודשים הגיעה הרגע לקנות LCD ולאחר כמה סיבובים בחנויות והתבונות הגעתי ל-3 דגמים שעומדים בתקציב שלי(לא מסודר לפי סדר עדיפויות):
1. TOSHIBA 32WL66
2. SAMSUNG LA32S71B(הדגם השחור)
3.LG 32LC2R
השימושים לטלויזיה:
1. YES ממיר 3100S עם יציאות SCART ו- S-VIDEO (שימוש של 70%)
2. DVD של מרנץ די מאפן שיוחלף למשהו יותר איכותי,אם למישהו יש המלצות למכשיר DIVX ללא צורך בהורדת סרטים/סדרות עם תרגום מובנה. בDVD אני בעיקר רואה סדרות מהאינטרנט שרשום שם HDTV אבל לא מאמין שזה איכות אמיתית של HDTV. (שימוש של 30%)
3. אולי בעתיד היותר רחוק תגיע קונסולת משחקים.
יש לי גם רסיבר של דנון עם יציאות S-VIDEO וקוקסיאלית(הרסיבר די ישן)
לאור הנתונים שנתתי פה על איזה טלויזיה הייתם ממליצים מתוך ה-3 או משהו אחר עד 6K?
תודה מראש לממליצים
לאחר חסיכה של כמה חודשים הגיעה הרגע לקנות LCD ולאחר כמה סיבובים בחנויות והתבונות הגעתי ל-3 דגמים שעומדים בתקציב שלי(לא מסודר לפי סדר עדיפויות):
1. TOSHIBA 32WL66
3.LG 32LC2R
השימושים לטלויזיה:
1. YES ממיר 3100S עם יציאות SCART ו- S-VIDEO (שימוש של 70%)
2. DVD של מרנץ די מאפן שיוחלף למשהו יותר איכותי,אם למישהו יש המלצות למכשיר DIVX ללא צורך בהורדת סרטים/סדרות עם תרגום מובנה. בDVD אני בעיקר רואה סדרות מהאינטרנט שרשום שם HDTV אבל לא מאמין שזה איכות אמיתית של HDTV. (שימוש של 30%)
3. אולי בעתיד היותר רחוק תגיע קונסולת משחקים.
יש לי גם רסיבר של דנון עם יציאות S-VIDEO וקוקסיאלית(הרסיבר די ישן)
לאור הנתונים שנתתי פה על איזה טלויזיה הייתם ממליצים מתוך ה-3 או משהו אחר עד 6K?
תודה מראש לממליצים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה לא מובן
לא לכולם יש 6000 שקל לקנות טלויזיה
במקרה אני גם סטודנט ככה שאני לא מבין מה הבעיה
חסכתי כסף במשך כמה זמן כדי לקנות טלויזיה
במקרה אני גם סטודנט ככה שאני לא מבין מה הבעיה
חסכתי כסף במשך כמה זמן כדי לקנות טלויזיה
אז ככה
1. TOSHIBA 32WL66
3.LG 32LC2R
שידורי הטלוויזיה לפי מה שאמרת ייקחו חלק ניכר מסך הכולל של שעות הצפייה לכן כדאי לדעת שאיכות הצפייה בטושיבה בסדרה 66 היא מהמזעזעות שיש. (אך לטושיבה יש כניסת SCART שהיא ייתרון ומונעת רכישת כבל SCART TO SVIDEO או טרנסקודר.
-שידורי הטלווזיה בסמסונג הם מבין הטובים בגדלים הללו (חיסרון- אין כניסת סקארט אך יש אס וידאו וקומפוננט X2.
-שידורי הטלווזיה ב LG ממש דומה לסמסונג, רק שלטעמי הגוונים בסמסונג יותר יפים ככלל.
הצורה טובה ביותר היא לגשת ולבחון שיודרי טלוויזה בחנות עצמה!
לגבי DVD-הרי שאם אתה רוכש טלוויזיה עם HD READY, כדאי גם לרכוש (אם התקציב מאפשר) מכשיר DVD שעושה UPSCALE טוב, ברמת כניסה.
כדאי לך לבחון את הדגמים של פיוניר. איכות תמונה טובה עם UPSCALE נחמד ביותר+יציאת HDMI.
אם התקציב מאפשר ניתן לבחון מכישירם ברמה יותר גבוהה כמו OPPO-שמחירו לא כל כך רחוק מהפיוניר אך מיסים+מכס+מע"מ מקפיצים את המחיר ליותר.
היות וכולם כאן הם דגמים של HD READY ,יהיה כדאי לנצל את זה עם מכשיר תומך כגון XBOX 360 או PS3.
3.LG 32LC2R
שידורי הטלוויזיה לפי מה שאמרת ייקחו חלק ניכר מסך הכולל של שעות הצפייה לכן כדאי לדעת שאיכות הצפייה בטושיבה בסדרה 66 היא מהמזעזעות שיש. (אך לטושיבה יש כניסת SCART שהיא ייתרון ומונעת רכישת כבל SCART TO SVIDEO או טרנסקודר.
-שידורי הטלווזיה בסמסונג הם מבין הטובים בגדלים הללו (חיסרון- אין כניסת סקארט אך יש אס וידאו וקומפוננט X2.
-שידורי הטלווזיה ב LG ממש דומה לסמסונג, רק שלטעמי הגוונים בסמסונג יותר יפים ככלל.
הצורה טובה ביותר היא לגשת ולבחון שיודרי טלוויזה בחנות עצמה!
לגבי DVD-הרי שאם אתה רוכש טלוויזיה עם HD READY, כדאי גם לרכוש (אם התקציב מאפשר) מכשיר DVD שעושה UPSCALE טוב, ברמת כניסה.
כדאי לך לבחון את הדגמים של פיוניר. איכות תמונה טובה עם UPSCALE נחמד ביותר+יציאת HDMI.
אם התקציב מאפשר ניתן לבחון מכישירם ברמה יותר גבוהה כמו OPPO-שמחירו לא כל כך רחוק מהפיוניר אך מיסים+מכס+מע"מ מקפיצים את המחיר ליותר.
היות וכולם כאן הם דגמים של HD READY ,יהיה כדאי לנצל את זה עם מכשיר תומך כגון XBOX 360 או PS3.