TP16 Headshell
-
TalThorens
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
היי
אני מעוניין להצטייד בTP16 headshell (או לייתר דיוק: TP60) נוסף בשביל להחליף ראשים ביתר קלות (אין מצב שאני משחק עם הראש הנוכחי שלי...הוא לא יזוז מה headshellהנוכחי...).
באיביי התמחור הוא מאות שקלים ואני מחפש לקנות נוספת במחיר שפוי.
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Thorens ... 2283698193
המלצות היכן (בארץ\חו"ל) ניתן לרכוש?
האם ישנם ראשים חלופיים שעושים את העבודה?
תודה,
טל
אני מעוניין להצטייד בTP16 headshell (או לייתר דיוק: TP60) נוסף בשביל להחליף ראשים ביתר קלות (אין מצב שאני משחק עם הראש הנוכחי שלי...הוא לא יזוז מה headshellהנוכחי...).
באיביי התמחור הוא מאות שקלים ואני מחפש לקנות נוספת במחיר שפוי.
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Thorens ... 2283698193
המלצות היכן (בארץ\חו"ל) ניתן לרכוש?
האם ישנם ראשים חלופיים שעושים את העבודה?
תודה,
טל
-
TalThorens
-
- חבר פעיל מאוד

ואו , על זה נאמר - "ינעל העולם"...
בכל מקרה תודה על הפידבק המהיר.
עם היופי אסתדר. המטרה לבחון ראשים.
אנסה להמתין למציאות ואפרסם גם כאן ביד 2 (מישהו בפורום הנוכחי מחזיק headshell מיותר ???)
טל
בכל מקרה תודה על הפידבק המהיר.
עם היופי אסתדר. המטרה לבחון ראשים.
אנסה להמתין למציאות ואפרסם גם כאן ביד 2 (מישהו בפורום הנוכחי מחזיק headshell מיותר ???)
טל
אם מישהו מוכר שלה, הוא משבית זרוע, כך שרוב החלקים לזרוע שכזאת עולים כמחיר הזרוע...
אם זה היה לנקו לדוגמא, ניתן להוסיף זרוע נוספת או יותר
ואם בטורנס עסקינן, להחליף זרוע ולממן שלות חלופיות עי מכירת ה TP16 ...בשיטת הסלמי
אם זה היה לנקו לדוגמא, ניתן להוסיף זרוע נוספת או יותר
ואם בטורנס עסקינן, להחליף זרוע ולממן שלות חלופיות עי מכירת ה TP16 ...בשיטת הסלמי
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
·raniburg כתב:אם מישהו מוכר שלה, הוא משבית זרוע,...
לא לגמרי מדוייק - הקישור שהבאתי הוא לראש חליפי, שאני די בטוח שמיוצר כיום, ולא הוסר משום זרוע פעילה.
ה"עניין" לדעתי הוא ש- Thorens, בניגוד ליצרניות רבות וטובות אחרות, השתמשו בפלג ייחודי להם, ולכן שלל השילות הגנריות שקיימות (בשלל מחירים) פשוט לא מתאימות.
כיום, אם יש לך TP16 ואתה רוצה שילה נוספת, אתה חייב אחת מהמלאי המאוד מוגבל שנותר "מהימים ההם" או שמישהו ייצר לך אחת, שתתאים רק לסוג זרוע ספציפי - כלומר עם שוק מאוד מצומצם.
הבעיה? כל זה נכון גם לשילות חליפיות של Lenco, ואת אלו אפשר להשיג גם ב- 100-120$. כנראה שיש יותר זרועות של Thorens על גבי פטיפונים טובים ומשופצים, מאשר כאלו של Lenco ולכן יותר ביקוש. זה נשמע הגיוני, היות ולאורך הרבה זמן, כל מי ששיפץ, או שיפר Lenco החליף את הזרוע כפעולה הראשונה
-
TalThorens
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על הפידבקים.
אתמול התחדשתי מאיביי TP16 במצב מעולה.
עכשיו מתחיל לשחק
אתמול התחדשתי מאיביי TP16 במצב מעולה.
עכשיו מתחיל לשחק