ביג בוקס

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
asaf23 פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #1 

חשבתי לרכוש מוצר בביג בוקס (יש פרסומות ברדיו) ונדהמתי לגלות שאין לרשת הזו אתר אינטרנט!

יש רשימת סניפים וזה הכל. זה לא דבר בסיסי בשנת 2016? :roll:

אמזון הרחוקה שולחת לישראל רסיברים ומסכים קטנים תוך 4 ימים. ביג בוקס שנמצאת ליד הבית לא, ואפילו לא ניתן לראות את המוצרים. הזוי. אני לא מבין, הם לא רוצים למכור?

אגב ביקור בסניף היה די מאכזב. BLU RAY אין אבל יש מגוון מכשירי רדיו דיסק, כמו לפני עשור. לא בדיוק ״סופרמרקט למוצרי חשמל וטכנולוגיה״ כמו שאומרת הפרסומת (n)

alonrod
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

למה לפתוח 3 דיונים על אותו דבר, במקום לרכז את זה במקום אחד ? הכי מצחיק שהאתר של BIGBOX פשוט לא עובד, אני מקבל invalid hostname 80% מהפעמים שאני מנסה לגשת.

בכל מקרה, כנראה שהם חושבים שהם מוכרים מספיק כדי שלא להשקיע בדברים הללו. אמרת שהמגוון מפגר, תחשוב שהיית רואה את זה בטעות באתר, לא היית מגיע לחנות :)

אנטיפסטו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

האתר לוקה במידע בכוונה כדי לעודד אותך להגיע לסניף ולמנוע ממך לבצע השוואת מחירים.
הרי ידוע שאם כבר הגעת לחנות, והנציג מכירות ריכך וכיוון אותך, הסיכוי שתוותר על רכישת מוצר בגלל הפרש של כמה עשרות\מאות שקלים הוא קטן.

אתר לא מושקע ב2016 זה לא כי הם תקועים בעבר, אלא כי אם מנסים להלחם בהווה. חנויות אלקטרוניקה כבר לא רלוונטיות וסופן קרב.
קהל הלקוחות שלהן הוא בדרךך כלל אנשים מבוגרים שצריכים את חווית הקניה ומוכנים לשלם על זה. לקנות מוצר חשמל באינטרנט נשמע כמו סרט אימה בשבילם, בייחוד שמזמינים מאתר סיני! אבל אין להם בעיה לרכוש את אותו המוצר ב500% יותר מאיזה נציג מכירות בחנות פיזית בגלל אחריות שלא שווה כלום שבתכלס לא באמת קורה שממשים.
מישהו זוכר את office depot ?

asaf23 פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #4 

יש משהו בדבריך, אבל הרשתות בחו״ל כמו Euronics ו-Media Markt כן מפעילות חנויות מקוונות ולא נראה שהן הולכות לקרוס, ביקרתי בסניף של האחרונה באיסטנבול והיה מלא.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”