Hifiman Edition S - למישהו יצא לנסות/לקנות?
[img2=399x416]http://blogs-images.forbes.com/geoffrey ... 0x1252.jpg[/img2]
משהו באוזניות האלה תפס לי את העין. כפי שניתן לראות ניתן להחליף בין מצב של אוזניות פתוחות למצב של סגורות (עם בידוד לא מצויין, אבל סביר). האוזניות מקיפות את האוזן למרות שכתוב שהן ON EAR.
מה שתפס לי את האוזן היה ה-sound demo של Z:
אני יודע שאין טעם לשמוע דמו באוזניות אחרות מכוון שאתה עדיין שומע את גוון האוזניות שברשותך, אבל השקיפות של הסאונד באוזניות האלה היא מאוד יוצאת דופן לדעתי.
אני שומע את הדמואים האלה בדרך כלל ותמיד יש תחושה שהסאונד נמצא מאחורי חלון ויש תחושה של muffle, עם האוזניות האלו הסאונד עובר בצורה מאוד ברורה,חדה ומאוזנת מבלי להגזים בגבוהים. צלילים ואפקטים שחיים להם ברקע בדמואים אחרים פשוט יוצאים החוצה.
מה אתם חושבים?
משהו באוזניות האלה תפס לי את העין. כפי שניתן לראות ניתן להחליף בין מצב של אוזניות פתוחות למצב של סגורות (עם בידוד לא מצויין, אבל סביר). האוזניות מקיפות את האוזן למרות שכתוב שהן ON EAR.
מה שתפס לי את האוזן היה ה-sound demo של Z:
אני יודע שאין טעם לשמוע דמו באוזניות אחרות מכוון שאתה עדיין שומע את גוון האוזניות שברשותך, אבל השקיפות של הסאונד באוזניות האלה היא מאוד יוצאת דופן לדעתי.
אני שומע את הדמואים האלה בדרך כלל ותמיד יש תחושה שהסאונד נמצא מאחורי חלון ויש תחושה של muffle, עם האוזניות האלו הסאונד עובר בצורה מאוד ברורה,חדה ומאוזנת מבלי להגזים בגבוהים. צלילים ואפקטים שחיים להם ברקע בדמואים אחרים פשוט יוצאים החוצה.
מה אתם חושבים?
כן שמעתי אותן בקצרה. אהבתי את הסאונד, אכן מאוד מאוזן ורהוט, אולי מעט 'חלול' בסגנון AKG K701. אבל הייתי די עייף בשלב שהגעתי אליהן בתערוכה. אז יכול להיות שזה לא מדוייק. בגדול סאונד מעט יותר שקוף בהשוואה לDT1350 שלי, יותר פתוח ואולי יותר מפורט. השוויתי בין המצב הפתוח והסגור והאמת לא שמעתי הבדל ניכר, האיזון בשניהם היה מצויין.
איכות בניה די מעפנה, הפלסטיק דק וזול. אבל הן היו די נוחות והפדים הקיפו את האוזניים שלי בלי בעייה.
שוות את האגרה לדעתי, עפ"י ההתרשמות הזו לפחות.
איכות בניה די מעפנה, הפלסטיק דק וזול. אבל הן היו די נוחות והפדים הקיפו את האוזניים שלי בלי בעייה.
שוות את האגרה לדעתי, עפ"י ההתרשמות הזו לפחות.
תודה על הפוסט.Ilyan כתב:כן שמעתי אותן בקצרה. אהבתי את הסאונד, אכן מאוד מאוזן ורהוט, אולי מעט 'חלול' בסגנון AKG K701. אבל הייתי די עייף בשלב שהגעתי אליהן בתערוכה. אז יכול להיות שזה לא מדוייק. בגדול סאונד מעט יותר שקוף בהשוואה לDT1350 שלי, יותר פתוח ואולי יותר מפורט. השוויתי בין המצב הפתוח והסגור והאמת לא שמעתי הבדל ניכר, האיזון בשניהם היה מצויין.
שוות את האגרה לדעתי, עפ"י ההתרשמות הזו לפחות....
האמת שהייתי שמח להשוואה מול BEYER T51P, אבל השוואה ל-DT1350 זה גם קרוב.
היית אומר שהן ברמה של HD600,Audeze Sine, ו-PM3 כמו שהמגזימים בהד-פיי טוענים? או שזה סתם הייפ של מוצר חדש?
אה, את הSINE גם שמעתי לצערי, ואני אומר לצערי כי זה הסאונד הכי טוב ששמעתי מאוזניות ניידות אמיתיות (לא משהו כמו ATM-M50 או MSR7), ועוד מאודיזי, ונתיב שדרוג ברור לDT1350 הנאמנות שלי. ממש נהדרות*, טכנית הייתי אומר (שוב, עפ"י התרשמות של תערוכה) שהן רמה מעל הEdition S. הטונאליות פשוט spot-on מבחינתי, במיוחד אהבתי את הטרבל שהוא ללא ROLL-OFF לשם שינוי בשביל אודיזי, נוכח במלוא הדרו כמו שאני אוהב, אבל באותו זמן חלק ללא GLARE בכלל. פונקציה של זה שהן נשמעות מאוד מפורטות ועם גוף טוב מאחורי הצלילים, משמעותית יותר מהDT1350, למרות שלפחות עפ"י המדידות לDT1350 יש יתרון בהיענות בסאב-באס. הכוכבית היחידה בהספק הבריא שהן צריכות כדי לשיר, בניגוד לED S. במקרה היה איתי את הOPPO HA-2 שעשה עבודה מעולה. בקיצור אוזניות שקסיות עם צליל מאוד מעודן (refined) ועם תג מחיר בהתאם.
לא שמעתי את הPM3 ואני לא רואה טעם להשוואה עם HD600, מה גם ששמעתי אותן במיטבן רק פעם אחת וזה היה מזמן עם ציוד לגמרי אחר.
לא שמעתי את הPM3 ואני לא רואה טעם להשוואה עם HD600, מה גם ששמעתי אותן במיטבן רק פעם אחת וזה היה מזמן עם ציוד לגמרי אחר.
נערך לאחרונה על ידי Ilyan ב 09/10/2016 10:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
איך הבנת את זה? הDT1350 נועדו לשימוש מקצועי ויש להן tuning בהתאם. אם יש משהו שאני לא סובל זה באס דומיננטי עם במה צרה בפורמט של On-Ear אז אפילו לא חשבתי על האפשרות הזו, למרות שהבנתי שהמצב בT51P השתפר בגיזרה הזו לעומת קודמתן, שהיו פשוט גרועות בקונצנזוס.