office 2016
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יש שאלות שהבורות יפה להן,
ויש אפשרויות רכישה זולות יחסית
ויש אפשרויות רכישה זולות יחסית
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@msim
·ההבדל בין הגרסאות הוא לא באיפה מותר לך להשתמש בהם אלא בחבילת התוכנות שיש בכל אחת מהן. אני מתאר לעצמי שאת זקוקה בעיקר לאקסל, וורד ואוטלוק ולכן העצה שלי זה לבחור את החבילה המצומצמת יותר.
מבחינת החוק את מחוייבת להשתמש בתוכנות בהתאם לתנאי הרשיון שלהן. עצתי לך הוא שתגשי לאתר של מיקרוסופט ותקראי מה שכתוב שם. אני מבטיח לך שלא תמצאי שם שום אזכור לכך שאסור לך להשתמש בגרסת ה home בעסק.
·ההבדל בין הגרסאות הוא לא באיפה מותר לך להשתמש בהם אלא בחבילת התוכנות שיש בכל אחת מהן. אני מתאר לעצמי שאת זקוקה בעיקר לאקסל, וורד ואוטלוק ולכן העצה שלי זה לבחור את החבילה המצומצמת יותר.
מבחינת החוק את מחוייבת להשתמש בתוכנות בהתאם לתנאי הרשיון שלהן. עצתי לך הוא שתגשי לאתר של מיקרוסופט ותקראי מה שכתוב שם. אני מבטיח לך שלא תמצאי שם שום אזכור לכך שאסור לך להשתמש בגרסת ה home בעסק.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@Nemesis
·אולי פעם זה היה נכון אבל היום גרסת ה Home מופנת גם לעסקים קטנים. כך זה גם מופיע באתר עצמו של מיקרוסופט בעמוד המיועד לעסקים קטנים:
·אולי פעם זה היה נכון אבל היום גרסת ה Home מופנת גם לעסקים קטנים. כך זה גם מופיע באתר עצמו של מיקרוסופט בעמוד המיועד לעסקים קטנים:
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
@Catskinner
·אני לא מצאתי בעמוד אליו הפנית איזכור של home
home&business כן אבל לא הגרסא הביתית
היו שהמליצו על רדיט לרכוש רשיון משם - זול יותר ועובד
·אני לא מצאתי בעמוד אליו הפנית איזכור של home
home&business כן אבל לא הגרסא הביתית
היו שהמליצו על רדיט לרכוש רשיון משם - זול יותר ועובד
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@Borderline1
·אין גרסה של Office 2016 המיועדת רק לבית והכוללת גם את Outlook שהוא כלי חובה לעסק. הגרסה הזולה ביותר הכוללת גם Outlook נקראת Office Home & Business והיא בפרוש מיועדת גם לבית וגם לעסק.
למיקרוסופט יש גם גרסת Office נוספת בדמי מנוי חודשיים או שנתיים והיא נקראת Office 365 והיא באמת מיועדת רק לשימושים ביתיים. אני באמת לא מבין מדוע כל כך קשה לחפש קצת באתר של מיקרוסופט, מילא הייתם מבקשים עצה בנוגע למוצרים של IBM או Oracle, אבל במקרה של מיקרוסופט הכל פשוט ברור ונגיש: https://products.office.com/he-il/buy/compare-microsoft-office-products
·אין גרסה של Office 2016 המיועדת רק לבית והכוללת גם את Outlook שהוא כלי חובה לעסק. הגרסה הזולה ביותר הכוללת גם Outlook נקראת Office Home & Business והיא בפרוש מיועדת גם לבית וגם לעסק.
למיקרוסופט יש גם גרסת Office נוספת בדמי מנוי חודשיים או שנתיים והיא נקראת Office 365 והיא באמת מיועדת רק לשימושים ביתיים. אני באמת לא מבין מדוע כל כך קשה לחפש קצת באתר של מיקרוסופט, מילא הייתם מבקשים עצה בנוגע למוצרים של IBM או Oracle, אבל במקרה של מיקרוסופט הכל פשוט ברור ונגיש: https://products.office.com/he-il/buy/compare-microsoft-office-products
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
גם אם יש כזו מגבלה, לא מבין איך בכלל אפשר לאכוף "איסור על שימוש של Home בעסק".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
·בעסק ביתי או עסק קטן לא אוכפים. בעסקים גדולים מייקרוסופט שולחת auditors שבאים ובודקים במה משתמשים.pixies כתב:גם אם יש כזו מגבלה, לא מבין איך בכלל אפשר לאכוף "איסור על שימוש של Home בעסק"....
·Catskinner כתב:@Nemesis
·אולי פעם זה היה נכון אבל היום גרסת ה Home מופנת גם לעסקים קטנים. כך זה גם מופיע באתר עצמו של מיקרוסופט בעמוד המיועד לעסקים קטנים:...
זה עמוד המיועד לעסקים, אין שם גרסת Home.
בגירסת ה Office 365 Home או Office home and student כתוב במפורש, Non commercial use rights
כלומר שימוש לא מסחרי בלבד.
https://products.office.com/en/home-and-student
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@Nemesis, בבקשה קרא טוב יותר את מה שכתבתי. אני מאוד אעריך אם התגובות הבאות לא יכללו cherry picking
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני לא מבין מה אתה מתרגז.
עניתי לפותחת השרשור ששאלה האם ניתן להשתמש בגרסת Home כלשהי מלבד Home & Business לשימוש עסקי? עניתי לה שעקרונית אסור.
מצאת לנכון לתקן אותי:
וגם לרשום:
אחרי שענו לך שאין גרסה אחרת שם מלבד זו התחלת להתפלפל עם כן Outlook, לא Outlook וחזרת חזרה לכך שהתוכנה המתאימה היא ה- Home and Busienss כפי שעניתי בתשובה המקורית שלי שמצאת לנכון לתקן, למרות שלא דרשה שום תיקון.
התגובה שלי הבהירה למען הסר ספק שיש 2 גרסאות "home":
1. Office 365 Home
2. Office 2016 Home and Student
שחלות עליהן מגבלות שלא מאפשרות שימוש מסחרי.
עניתי לפותחת השרשור ששאלה האם ניתן להשתמש בגרסת Home כלשהי מלבד Home & Business לשימוש עסקי? עניתי לה שעקרונית אסור.
מצאת לנכון לתקן אותי:
וקישרת לעמוד העסקים הקטנים שבו אין שום גרסה אחרת מלבד Home and Business.אולי פעם זה היה נכון אבל היום גרסת ה Home מופנת גם לעסקים קטנים. כך זה גם מופיע באתר עצמו של מיקרוסופטבעמוד המיועד לעסקים קטנים:...
וגם לרשום:
כאשר בהחלט יש הגבלות כאלה בתנאי השימוש על גרסאות מסויימות.ההבדל בין הגרסאות הוא לא באיפה מותר לך להשתמש בהם אלא בחבילת התוכנות שיש בכל אחת מהן. אני מתאר לעצמי שאת זקוקה בעיקר לאקסל, וורד ואוטלוק ולכן העצה שלי זה לבחור את החבילה המצומצמת יותר.
מבחינת החוק את מחוייבת להשתמש בתוכנות בהתאם לתנאי הרשיון שלהן. עצתי לך הוא שתגשי לאתר של מיקרוסופט ותקראי מה שכתוב שם. אני מבטיח לך שלא תמצאי שם שום אזכור לכך שאסור לך להשתמש בגרסת ה home בעסק....
אחרי שענו לך שאין גרסה אחרת שם מלבד זו התחלת להתפלפל עם כן Outlook, לא Outlook וחזרת חזרה לכך שהתוכנה המתאימה היא ה- Home and Busienss כפי שעניתי בתשובה המקורית שלי שמצאת לנכון לתקן, למרות שלא דרשה שום תיקון.
התגובה שלי הבהירה למען הסר ספק שיש 2 גרסאות "home":
1. Office 365 Home
2. Office 2016 Home and Student
שחלות עליהן מגבלות שלא מאפשרות שימוש מסחרי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

טוב, אתה יודע מה: אתה צודק
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.