המבצע הכי טוב שקיים בהוט היום
עברה שנה והמבצע שלי הסתיים והמחיר של הוט אמור לקפוץ בנובמבר, מה אני יכול לעשות כדי לקבל את המבצע ב 269 כולל הפיבר בוקס וה VOD כלול?
צריך לתת להם מספר תקנון של המבצע? אם כן אפשר לשלוח לי אותו בפרטי או לרשום כאן?
כל עזרה תתקבל בברכה!
צריך לתת להם מספר תקנון של המבצע? אם כן אפשר לשלוח לי אותו בפרטי או לרשום כאן?
כל עזרה תתקבל בברכה!
תודה @OPHIR888
@nerya40
המבצע שלך הוא ל3 חודשים או קבוע? אתה לקוח חדש או ותיק? אני משלם 410!!! ואת האמת חושב על סלקום TV אין לי צורך ביותר אבל ב 238 שח אין לי בעיה להשאר. כמובן שאמרו לי שלא ניתן...בלה בלה בלה...לא לקוח חדש...בלה בלה בלה..זה מחיר רק ל 3 חודשים..... אמרתי להם שיתקשרו אלי היום אם כן או לא ואם לא שינתקו. באמת שאין לי בעיה שינתקו.
@nerya40
המבצע שלך הוא ל3 חודשים או קבוע? אתה לקוח חדש או ותיק? אני משלם 410!!! ואת האמת חושב על סלקום TV אין לי צורך ביותר אבל ב 238 שח אין לי בעיה להשאר. כמובן שאמרו לי שלא ניתן...בלה בלה בלה...לא לקוח חדש...בלה בלה בלה..זה מחיר רק ל 3 חודשים..... אמרתי להם שיתקשרו אלי היום אם כן או לא ואם לא שינתקו. באמת שאין לי בעיה שינתקו.
המשך-אני הגשתי בקשה להתנתק היום, באמת אין לי בעיה. לא הציעו לי את המחירים הנל אלא 320 שח. לא מתאים לי.
לגבי מי שהעלה פה מחירים, ראוי שתרשמו תחת איזה מבצע זה , למשל: סטודנטים, חדשים, 3 חודשים ראשונים מופחתים, VOD מצומצם, חבילה צרה...ככה כולם יוכלו להעזר בזה. ולגבי? סלקום TV אני בדרך לנסות
לגבי מי שהעלה פה מחירים, ראוי שתרשמו תחת איזה מבצע זה , למשל: סטודנטים, חדשים, 3 חודשים ראשונים מופחתים, VOD מצומצם, חבילה צרה...ככה כולם יוכלו להעזר בזה. ולגבי? סלקום TV אני בדרך לנסות
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
איך אפשר להגיע למבצעים האלה?
אני משלם היום 100 שקל לסלקום, עוד 85 בערך לתשתית וספק בבזק בינלאומי ועוד 30 שקלים בערך לשני קווי טלפון ב072.
אתם יכולים לתת פירוט מה בדיוק מקבלים ולכמה זמן?
אני משלם היום 100 שקל לסלקום, עוד 85 בערך לתשתית וספק בבזק בינלאומי ועוד 30 שקלים בערך לשני קווי טלפון ב072.
אתם יכולים לתת פירוט מה בדיוק מקבלים ולכמה זמן?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
·הטבת זיכוי למשך שנה?...