איפה יש תרגומים בעברית לסרטי HD?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
גאי:
אני יודע לסנכרן כתוביות. עשיתי זאת הרבה פעמים בעבר ואף יצא לי לתרגם סרט או שניים אבל היום אין לי כל כך זמן להתעסק עם זה. החלום הוא שכל הילדים המתרגמים ברשת יחשפו לאביזרי הצגת HD, באותה הזדמנות גם יתחילו להוריד תכנים כאלה ועם הזמן הפנוי שלהם גם יסנכרנו את התרגומים.
תודה בכל אופן.
אני יודע לסנכרן כתוביות. עשיתי זאת הרבה פעמים בעבר ואף יצא לי לתרגם סרט או שניים אבל היום אין לי כל כך זמן להתעסק עם זה. החלום הוא שכל הילדים המתרגמים ברשת יחשפו לאביזרי הצגת HD, באותה הזדמנות גם יתחילו להוריד תכנים כאלה ועם הזמן הפנוי שלהם גם יסנכרנו את התרגומים.
תודה בכל אופן.
HDBITS לא סגור , אלא בדיוק ההפך - פעיל מאוד . הוא רק לא מאפשר רישום חברים חדשים .
יש שם המון תרגומים - עברית (כ-200 תרגומים ) ואנגלית (כ-800 תרגומים) ושפות אחרות ( אלפים ) .
אם מישהו מחפש משהו מסויים משם , צרו קשר איתי בפרטי ואנסה לעזור .
HAGI
יש שם המון תרגומים - עברית (כ-200 תרגומים ) ואנגלית (כ-800 תרגומים) ושפות אחרות ( אלפים ) .
אם מישהו מחפש משהו מסויים משם , צרו קשר איתי בפרטי ואנסה לעזור .
HAGI
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
גאי:
לתרגם יצא לי רק פעמיים וזו היתה עבודת פרך. לסנכרן יצא לי המון פעמים ואני מכיר את הפעולה מצויין. זה ממש לא תמיד קל. ישנם מספר סוגי סינכרונים. הקל שביניהם הוא פשוט הזזת כל התרגום מעט קדימה או אחורה. יותר מסובך זה לשנות fps. לפעמים זה הלך לי במכה, לפעמים הייתי צריך קצת לשחק עד שהגעתי לסנכרון המתאים. הקשה ביותר הוא שהתרגום לא קבוע. כלומר, לפעמי בא לפני הדיבור, לפעמים אחרי וכל זאת בפערים שונים ואז כדי לסדר את זה צריך להזיז את התרגום קצת אחורה או קצת קדימה כל כמה שורות. אם זה נהפך לכל שורה אז אני הייתי מוותר בשלב הזה. זה כבר ממש כמו לתרגם. לגבי התוכנות המסנכרנות, זה כבר בכלל בעיה.
האגי:
גאי התכוון סגור בפני חברים חדשים. לא סגור בכלל.
תודה רבה על ההצעה, אולי אני אעזר בך בעתיד.
לתרגם יצא לי רק פעמיים וזו היתה עבודת פרך. לסנכרן יצא לי המון פעמים ואני מכיר את הפעולה מצויין. זה ממש לא תמיד קל. ישנם מספר סוגי סינכרונים. הקל שביניהם הוא פשוט הזזת כל התרגום מעט קדימה או אחורה. יותר מסובך זה לשנות fps. לפעמים זה הלך לי במכה, לפעמים הייתי צריך קצת לשחק עד שהגעתי לסנכרון המתאים. הקשה ביותר הוא שהתרגום לא קבוע. כלומר, לפעמי בא לפני הדיבור, לפעמים אחרי וכל זאת בפערים שונים ואז כדי לסדר את זה צריך להזיז את התרגום קצת אחורה או קצת קדימה כל כמה שורות. אם זה נהפך לכל שורה אז אני הייתי מוותר בשלב הזה. זה כבר ממש כמו לתרגם. לגבי התוכנות המסנכרנות, זה כבר בכלל בעיה.
האגי:
גאי התכוון סגור בפני חברים חדשים. לא סגור בכלל.
תודה רבה על ההצעה, אולי אני אעזר בך בעתיד.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
תנסה את תוכנת Time Adjuster
במקור זו אמנם תוכנה ל-DIVX אבל יש עד אופציות סינכרון שלא קשורות לפורמט של הוידאו.
לינק: http://www.tucows.com/preview/226547
כמובן שהתוכנה היא FREEWARE (אתה יכול לתרום למפתחים).
לינק: http://www.tucows.com/preview/226547
כמובן שהתוכנה היא FREEWARE (אתה יכול לתרום למפתחים).
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
דוגמא לאפשרות סיכרון נוספת ב-TIME ADJUSTER
אפשר לבחור כתובית ראשונה וזמן הופעתה (לפי FRAME NUMBER או לפי TIME STAMP ) וכל עבודת הסנכרון מתבצעת אוטומטית.
אני ממליץ להוריד את התוכנה ולשחק איתה קצת.
אני ממליץ להוריד את התוכנה ולשחק איתה קצת.
אם הזכרתם..
אם הזכרתם את האתר HDBITS
למישהו יש גישה אליו?
יכול אולי לשלוח לי הזמנה?
זה עובד שם רק בשיטת "חבר מביא חבר".
תודה רבה.
למישהו יש גישה אליו?
יכול אולי לשלוח לי הזמנה?
זה עובד שם רק בשיטת "חבר מביא חבר".
תודה רבה.
- oferlaor
- מנהל