פתיחת טלויזיה של hisense ללא טכנאי?
·darki כתב:קיבלתי את המשלוח של הטלויזיה 50M7000 ועל האריזה יש מדקבה שאומרת שצריך לתאם טכנאי בשביל לפתוח את הקרטון.
האם באמת צריך להמתין עד אחרי כיפור כדי שיפתחו לי את הקרטון או ניתן לפתוח לבד ולקבל את אותה אחריות?...
הבעיה שלך תתחיל אם הפנל של הטלוויזיה סדוק ושבור.
עצתי לך. אל תגע.
כי אח"כ לך תתוכח איתם מי שבר את המסך...
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 07/10/2016 16:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא יודע כמה הם יסכימו לזה היום אבל לפני שמונה שנים קניתי מסך הייסנס והייתה בעיה לתאם ביני ובין הטכנאי אז דרשתי והם פיקססו לי אישור לפתוח את הארגז בעצמי בלי שזה יפגע באחריות.
גם אני נתקלתי באותה בעיה ולא ידעתי שצריך לתאם טכנאי, התאריך הכי מוקדם היה אחרי סוכות, קניתי דרך ואללהשופס ואני חייב לציין שהמשלוח היה מהיר והשירות טוב.
ממש לא בחשבון שהדירה שלי תשמש מחסן ביניים של המתקין, אני לא עובד אצלם, סהכ הכל מדובר בטלוויזיה ופתיחת האריזה ללא צורך בתלייה.
ואללה מאפשרים בזמן הקניה לבחור בהתקנה/תלייה, אך לא מציינים שיש צורך בתיאום התקנה גם כאשר בוחרים "ללא", בטענה זו ביקשתי לבטל את הקניה במידה ואין תאריך מוקדם יותר ותואם מתקין ליום שישי, בהצלחה.
ממש לא בחשבון שהדירה שלי תשמש מחסן ביניים של המתקין, אני לא עובד אצלם, סהכ הכל מדובר בטלוויזיה ופתיחת האריזה ללא צורך בתלייה.
ואללה מאפשרים בזמן הקניה לבחור בהתקנה/תלייה, אך לא מציינים שיש צורך בתיאום התקנה גם כאשר בוחרים "ללא", בטענה זו ביקשתי לבטל את הקניה במידה ואין תאריך מוקדם יותר ותואם מתקין ליום שישי, בהצלחה.
אותו דבר קרה לי היום עם סמסונג. רכשתי את הטלויזיה שלישי שעבר, היום סיפקו אותה ואז אמרו שצריך לתאם טכנאי. פעם ראשונה שאומרים לי דבר כזה.
טכנאי יהיה רק ברביעי הבא ולא מבינים מה אני מתעצבן שלהשתמש בטלויזיה אני אוכל רק שבועיים לאחר שרכשתי אותה.
אחרי שאיימתי שאני מבטל את הרכישה תיאמו טכנאי ליום ראשון. מאוד מתסכל.
טכנאי יהיה רק ברביעי הבא ולא מבינים מה אני מתעצבן שלהשתמש בטלויזיה אני אוכל רק שבועיים לאחר שרכשתי אותה.
אחרי שאיימתי שאני מבטל את הרכישה תיאמו טכנאי ליום ראשון. מאוד מתסכל.
- babayuba
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- שם מלא: babayuba
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
גם אני עברתי את החוויה הזו. קניתי מוואלה שופס והטלוויזיה הגיעה עם שליח תוך יום אחד בלבד! וחשבתי שאראה טלוויזיה עוד לפני ראש השנה... אבל לא -- המדבקה הזו הפחידה גם אותי. התקשרתי לוואלה שופס, המליצו לא לפתוח לבד שלא אאבד אחריות, ואמרו שיתאמו טכנאי. ליתר ביטחון, צילצלתי גם להייסנס, ושם מי שענתה לטלפון אמרה שתעביר את ההודעה, אבל יחד עם זה המליצה לי להתקשר לרטפון. התקשרתי לרטפון ומסתבר שהם שולחים את הטכנאי. למה לא יכלו להגיד מראש? תיאמתי להיום, יום ב'. אמנם זה כ- 10 ימים אחרי שרכשתי את הטלוויזיה, אבל בהתחשב בחגים אני כנראה צריך להגיד תודה. הטכנאי הגיע והתקין את הטלוויזיה.
ואת הטלוויזיה הישנה והשבורה -- אף אחד לא לקח, לא השליח ולא הטכנאי, למרות שביקשתי מראש ואפילו ווידאו איתי בטלפון שאני רוצה פינוי.
וואלה שופס רק אתמול חיפשו אותי בטלפון, כנראה לתאם טכנאי.... לא לסמוך עליהם, ולפנות ישר לרטפון.
ואת הטלוויזיה הישנה והשבורה -- אף אחד לא לקח, לא השליח ולא הטכנאי, למרות שביקשתי מראש ואפילו ווידאו איתי בטלפון שאני רוצה פינוי.
וואלה שופס רק אתמול חיפשו אותי בטלפון, כנראה לתאם טכנאי.... לא לסמוך עליהם, ולפנות ישר לרטפון.
- babayuba
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- שם מלא: babayuba
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
·מרטפון הגיע מתקין אחד. הוא הגיע בזמן, נתנו חלון זמן ארוך מאד מ- 9:00 עד 13:00, אבל לשמחתי הוא הגיע מוקדם , התקשר כחצי שעה קודם לכן להודיע שמגיע, ולא ייבש אותי. ביקשתי התקנה שולחנית, והוא ביצע ללא בעיות מיוחדות. הציע התקנה על הקיר, אבל הסכים איתי שהמקום המיועד לא כל-כך מתאים. בלי לדחוף מוצרים כמובן אי אפשר -- הוא אמר שמגן החשמל שלי לא שווה, לא עושה כלום, צריך מגן חשמל אחר, "דיגיטלי", ובמקרה יש לו אותו, בהנחה 200 ש"ח במקום 290 ש"ח.... והצעה נוספת, לקבל את המגן בחינם, בתנאי שרוכש הארכת אחריות מ-3 שנים ל- 6 שנים, תמורת 10 תשלומים של 100 ש"ח (אם זיכרוני אינו מטעה אותי). בקיצור, לא התפתתי להצעות המופלאותalonrod כתב:איך היתה חווית ההתקנה שלכם ? (כמה הגיעו, מקצועים, הגיעו בזמן, כמה מוצרים ניסו לדחוף ?)...
הוא גם עשה את ההגדרות הבסיסיות של הרשת האלחוטית הביתית, ושל עידן פלוס, בהתאם למה שביקשתי, והראה שימושים בסיסיים בטלוויזיה.
מה שהתאכזבתי -- שהוא לא הסכים לקחת את הטלוויזיה הישנה בגלל שאין לו מה לעשות איתה.... וגם את האריזה של הטלוויזיה החדשה השאיר אצלי בסלון (זה מילא). אני לא מבין למה בוואלה שופס שאלו אם אני צריך פינוי טלוויזיה ישנה, וגם ברטפון שאלו בטלפון אם אני צריך פינוי טלוויזיה ישנה, ובסופו של דבר לא השליח ולא הטכנאי הסכימו לקחת את הטלוויזיה. זה עבודה בעיניים.
פרט לכך, אין לי טענות.
- Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תזרוק אותה לבד..