פתיחת טלויזיה של hisense ללא טכנאי?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
darki פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

קיבלתי את המשלוח של הטלויזיה 50M7000 ועל האריזה יש מדקבה שאומרת שצריך לתאם טכנאי בשביל לפתוח את הקרטון.
האם באמת צריך להמתין עד אחרי כיפור כדי שיפתחו לי את הקרטון או ניתן לפתוח לבד ולקבל את אותה אחריות?

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4293
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 479 פעמים

שליחה #2 

באמת ובתמים...
או כמובן לדאוג להחזיר ארוז שאף אחד לא ירגיש...

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #3 

darki כתב:קיבלתי את המשלוח של הטלויזיה 50M7000 ועל האריזה יש מדקבה שאומרת שצריך לתאם טכנאי בשביל לפתוח את הקרטון.
האם באמת צריך להמתין עד אחרי כיפור כדי שיפתחו לי את הקרטון או ניתן לפתוח לבד ולקבל את אותה אחריות?
...
·

הבעיה שלך תתחיל אם הפנל של הטלוויזיה סדוק ושבור.
עצתי לך. אל תגע.
כי אח"כ לך תתוכח איתם מי שבר את המסך...
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 07/10/2016 16:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #4 

תנסה לתאם טכנאי ליום ראשון או שני, אצלי הגיעו יום אחרי הקנייה... תתקשר בראשון על הבוקר.

alonrod
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #5 

האם כל היבואנים דורשים את זה ?

אתה גם יכול לנסות להתקשר ל EXIT ולנסות לבקש שיקצרו...

darki פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

התקשרתי, נקבע לי טכנאי לעוד שבועיים...
ואני חשבתי בתמימותי שאזמין טלויזיה לפני ראש השנה ואוכל להנות ממנה בחגים

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #7 

אני הייתי הולך לחנות, פותח שם, הכל טוב ? והולך הביתה.
בסך הכל טלוזיה .
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

darki פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

רכשתי מוואלה.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #9 

לא רוכשים מסך באינטרנט.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

darki פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

לפי מה שקראתי בפורום רק בוואלה מוכרים את הדגם הזה

alonrod
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

שבועיים, גם עם חגים נשמע לי הזוי למדי... נסה להיות אסטריבי יותר ולבקש לדבר עם ממונה אצל היבואן.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #12 

אני לא יודע כמה הם יסכימו לזה היום אבל לפני שמונה שנים קניתי מסך הייסנס והייתה בעיה לתאם ביני ובין הטכנאי אז דרשתי והם פיקססו לי אישור לפתוח את הארגז בעצמי בלי שזה יפגע באחריות.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #13 

באופן כללי, כדאי לתאם טכנאי מיד עם רכישת המסך. לא לחכות למובילים. חבל לעבוד בטור.

jjj
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
שם מלא: יעקב
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

גם אני נתקלתי באותה בעיה ולא ידעתי שצריך לתאם טכנאי, התאריך הכי מוקדם היה אחרי סוכות, קניתי דרך ואללהשופס ואני חייב לציין שהמשלוח היה מהיר והשירות טוב.
ממש לא בחשבון שהדירה שלי תשמש מחסן ביניים של המתקין, אני לא עובד אצלם, סהכ הכל מדובר בטלוויזיה ופתיחת האריזה ללא צורך בתלייה.
ואללה מאפשרים בזמן הקניה לבחור בהתקנה/תלייה, אך לא מציינים שיש צורך בתיאום התקנה גם כאשר בוחרים "ללא", בטענה זו ביקשתי לבטל את הקניה במידה ואין תאריך מוקדם יותר ותואם מתקין ליום שישי, בהצלחה.

oranfu
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81

שליחה #15 

אותו דבר קרה לי היום עם סמסונג. רכשתי את הטלויזיה שלישי שעבר, היום סיפקו אותה ואז אמרו שצריך לתאם טכנאי. פעם ראשונה שאומרים לי דבר כזה.

טכנאי יהיה רק ברביעי הבא ולא מבינים מה אני מתעצבן שלהשתמש בטלויזיה אני אוכל רק שבועיים לאחר שרכשתי אותה.

אחרי שאיימתי שאני מבטל את הרכישה תיאמו טכנאי ליום ראשון. מאוד מתסכל.

babayuba
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
שם מלא: babayuba

שליחה #16 

גם אני עברתי את החוויה הזו. קניתי מוואלה שופס והטלוויזיה הגיעה עם שליח תוך יום אחד בלבד! וחשבתי שאראה טלוויזיה עוד לפני ראש השנה... אבל לא -- המדבקה הזו הפחידה גם אותי. התקשרתי לוואלה שופס, המליצו לא לפתוח לבד שלא אאבד אחריות, ואמרו שיתאמו טכנאי. ליתר ביטחון, צילצלתי גם להייסנס, ושם מי שענתה לטלפון אמרה שתעביר את ההודעה, אבל יחד עם זה המליצה לי להתקשר לרטפון. התקשרתי לרטפון ומסתבר שהם שולחים את הטכנאי. למה לא יכלו להגיד מראש? תיאמתי להיום, יום ב'. אמנם זה כ- 10 ימים אחרי שרכשתי את הטלוויזיה, אבל בהתחשב בחגים אני כנראה צריך להגיד תודה. הטכנאי הגיע והתקין את הטלוויזיה.

ואת הטלוויזיה הישנה והשבורה -- אף אחד לא לקח, לא השליח ולא הטכנאי, למרות שביקשתי מראש ואפילו ווידאו איתי בטלפון שאני רוצה פינוי.

וואלה שופס רק אתמול חיפשו אותי בטלפון, כנראה לתאם טכנאי.... לא לסמוך עליהם, ולפנות ישר לרטפון.

darki פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

אני לא יודע מי נותן את השרות התקשרתי למספר שעל המדבקה (*5060) לאחר שהתעקשתי לקבל טכנאי לפני סוכות תיאמו לי לבסוף ליום השישי הקרוב.

alonrod
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

איך היתה חווית ההתקנה שלכם ? (כמה הגיעו, מקצועים, הגיעו בזמן, כמה מוצרים ניסו לדחוף ?)

babayuba
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
שם מלא: babayuba

שליחה #19 

alonrod כתב:איך היתה חווית ההתקנה שלכם ? (כמה הגיעו, מקצועים, הגיעו בזמן, כמה מוצרים ניסו לדחוף ?)
...
·מרטפון הגיע מתקין אחד. הוא הגיע בזמן, נתנו חלון זמן ארוך מאד מ- 9:00 עד 13:00, אבל לשמחתי הוא הגיע מוקדם , התקשר כחצי שעה קודם לכן להודיע שמגיע, ולא ייבש אותי. ביקשתי התקנה שולחנית, והוא ביצע ללא בעיות מיוחדות. הציע התקנה על הקיר, אבל הסכים איתי שהמקום המיועד לא כל-כך מתאים. בלי לדחוף מוצרים כמובן אי אפשר -- הוא אמר שמגן החשמל שלי לא שווה, לא עושה כלום, צריך מגן חשמל אחר, "דיגיטלי", ובמקרה יש לו אותו, בהנחה 200 ש"ח במקום 290 ש"ח.... והצעה נוספת, לקבל את המגן בחינם, בתנאי שרוכש הארכת אחריות מ-3 שנים ל- 6 שנים, תמורת 10 תשלומים של 100 ש"ח (אם זיכרוני אינו מטעה אותי). בקיצור, לא התפתתי להצעות המופלאות :-)

הוא גם עשה את ההגדרות הבסיסיות של הרשת האלחוטית הביתית, ושל עידן פלוס, בהתאם למה שביקשתי, והראה שימושים בסיסיים בטלוויזיה.

מה שהתאכזבתי -- שהוא לא הסכים לקחת את הטלוויזיה הישנה בגלל שאין לו מה לעשות איתה.... וגם את האריזה של הטלוויזיה החדשה השאיר אצלי בסלון (זה מילא). אני לא מבין למה בוואלה שופס שאלו אם אני צריך פינוי טלוויזיה ישנה, וגם ברטפון שאלו בטלפון אם אני צריך פינוי טלוויזיה ישנה, ובסופו של דבר לא השליח ולא הטכנאי הסכימו לקחת את הטלוויזיה. זה עבודה בעיניים.

פרט לכך, אין לי טענות.

Victormihov
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #20 

תזרוק אותה לבד..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”