התייעצות לגבי סטרימר לסלקום + chromecast + אולי HDD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
noamk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,
אני רוצה לקנות סטרימר. היום יש לי Popcorn A410 ו-Chromecast. הפופקורן משמש בעיקר לצפייה בתכנים שהעברתי לדיסק הקשיח שלו, וה-Chromecast משמש גם לצפייה בסלקום TV מהטלפון וגם לצפייה בתכנים אחרים מהמחשב.
מה שהייתי רוצה זה במינימום סטרימר שיחליף את שני השימושים ב-Chromecast, כלומר יפעיל אפליקציית סלקום TV ללא צורך בטלפון וגם ידע לקבל הזרמה של Chromecast. זה מבחינתי חובה.
אם יש משהו במחיר טוב אז הייתי שמח גם למכשיר שאפשר לשים בו את הדיסק הקשיח שכרגע משמש בפופקורן כך שיחליף גם אותו. לחלופין חשבתי לקנות מגירה ולחבר את הדיסק ב-USB אם קיים מכשיר שתומך בתצורה הזו. עדיף כמובן שתהיה אפשרות להעביר תכנים דרך הרשת.
מעבר לזה אשמח למכשיר עם חומרה טובה שלא ייתקע ועם עדכונים ככה שאני לא אתקע עם אנדרויד 4 וכו'. מה שכן לא אכפת לי מתמיכה ב-4k או 3D. הטלוויזיה לא תומכת באף אחד מהם והיא לא הולכת לשום מקום.
אני אהיה בקרוב באנגליה ובסין אז אם יש משהו שעדיף להביא מאחת המדינות הללו אשמח לדעת.

מה האפשרויות שלי?

תודה מראש,
נועם

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

למה להחליף את הכרום קאסט אם יש לך כזה, זה לא סותר.
כל סטרימיר יעשה את העבודה, לא הגיע הזמן לעבור לקודי? ולשכוח משנות 2005 שלעביר סרטים מדיסק קשיח?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

noamk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

למה להחליף את הכרומקאסט? כי לא בא לי להחזיק 20 מכשירים נפרדים לכל שימוש. ההזרמה של הסלקום מתנתקת (וממשיכה לנגן בטלפון) הרבה פעמים וגם גומרת את הסוללה של הטלפון.
חשבתי להחליף גם את הפופקורן אבל גם להשאיר אותו בא בחשבון אם אין מכשיר שיעשה גם את זה. אני צריך מכשיר שיכול לנגן קבצים ולא תלוי במחשב דולק. איך עושים את זה בלי HDD או NAS (יקר ממה שראיתי)?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”