תקלת. פס אדום לאורך המסך. סמסונג ua50f5500 נקנתה לפני שנתיים.
-
Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- שם מלא: Israel Garama
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
עדכון :היום הגיעה הטלויזיה והותקנה.
יום שישי באותו יום של העדכון האחרון. נכנסתי לפייסבוק של סמסונג ישראל והשארתי תגובה אשר מביעה את מורת רוחי. ובנוסף הכשתי תלונה למועצה לצרכנות הוגנת(משהו כזה) יום ראשון שהתקשרתי לאלקטרוניקס עוד נציגה אמרה לי שפיקסלים זה לא באחריות וביקשתי לדבר עם המעבדה אמרה שיחזרו אליי. בינתיים באותו בוקר סמסונג ישראל בפייסבוק ביקשו שהשאיר פרטים ומספר פניה. לאחר כשעה קיבלתי אישור שהם מתחילים לטפל בזה. כעבור חצישעה חזרה אליי נציגה מאלקטרוניקס. ואמרה שהצדק עימי וכל מה שהבנות הקודמות אמרו לי היה לא נכון וטעות. אמרה לי שתזמין לי את הj550 ותתאם לי טכנאי. לאחר שבוע התקשרו ואמרו שאזל מהמלאי אבל הם יתנו לי אחת מהסדרה החדשה יותר 49k6000. ביקשתי שתתאם לי טכנאי כמה שמהר ובתוך יומיים התקשרה ותיאמה לי ליום חמישי יומיים קדימה. שזה היום.
טכנאי היה חביב לגמרי ואינפורמטיבי. הוא אמר לי שהאחריות המוצר הוא לפי החשבונית המקור. סתומרת קניתי לפני שנתיים וחצי ועכשיו נותרה לי חצי שנה אחריות. אחריות ל3 שנים עולות כ1300 שקל לדבריו
טכנאי היה חביב לגמרי ואינפורמטיבי. הוא אמר לי שהאחריות המוצר הוא לפי החשבונית המקור. סתומרת קניתי לפני שנתיים וחצי ועכשיו נותרה לי חצי שנה אחריות. אחריות ל3 שנים עולות כ1300 שקל לדבריו