המלצה ל mini pc לסלון
טוב אחרי שהבנתי בערך קצת את התחום.
הגעתי ל-3 אפשרויות שאני מתלבט ביניהם
1)intel nuc עם מעבד i3 בתוספת של sd וגם כונן 1 טרה
2) אותו מפרט של הnuc רק להזמין מ eglobal
3)עוד אופציה שחשבתי עליה זה הסטיק של אינטל עם המעבד m3 בתוספת הארד דיסק נייד של 1 טרה.
האם הסטיק של אינטל יכול לתת אותם ביצועים כמו של המעבדי i3 מהסדרה החדשה?
והאם האיכות של הnuc זהה למחשב מeglobal ,אותה עמידות מבחינת הרכיבים?
הכי חשוב לי זה המקום שזה יתפוס כי זה בסלון.
תודה לעוזרים
הגעתי ל-3 אפשרויות שאני מתלבט ביניהם
1)intel nuc עם מעבד i3 בתוספת של sd וגם כונן 1 טרה
2) אותו מפרט של הnuc רק להזמין מ eglobal
3)עוד אופציה שחשבתי עליה זה הסטיק של אינטל עם המעבד m3 בתוספת הארד דיסק נייד של 1 טרה.
האם הסטיק של אינטל יכול לתת אותם ביצועים כמו של המעבדי i3 מהסדרה החדשה?
והאם האיכות של הnuc זהה למחשב מeglobal ,אותה עמידות מבחינת הרכיבים?
הכי חשוב לי זה המקום שזה יתפוס כי זה בסלון.
תודה לעוזרים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
פתרון הסטיק נראה מסורבל עם חיבור הכונן הנוסף, אז אני הייתי מצמצם את המשוואה ל-1 ו-2.
איכות הבנייה די דומה לדעתי ביניהם.
יתרונות ה-NUC: עינית IR מובנית (אם כי גם באיגלובל ניתן בחלק מהדגמים להוסיף עינית IR מובנית, צריך לבקש מהם לפני שקונים), 3 שנות אחריות אם קונים בארץ, מארז קטן יותר.
יתרונות האיגלובל: זול יותר משמעותית, קירור פסיבי, כלומר: שקט לחלוטין (אם כי ב-NUC משתמשים במאוורר יחסית גדול ושקט).
מומלץ ללכת על מעבד מהדור הנוכחי שנמכר, דור 6 של המעבדים, כלומר: Core i3-6100U. יש גם ל-NUC וגם לאיגלובל.
איכות הבנייה די דומה לדעתי ביניהם.
יתרונות ה-NUC: עינית IR מובנית (אם כי גם באיגלובל ניתן בחלק מהדגמים להוסיף עינית IR מובנית, צריך לבקש מהם לפני שקונים), 3 שנות אחריות אם קונים בארץ, מארז קטן יותר.
יתרונות האיגלובל: זול יותר משמעותית, קירור פסיבי, כלומר: שקט לחלוטין (אם כי ב-NUC משתמשים במאוורר יחסית גדול ושקט).
מומלץ ללכת על מעבד מהדור הנוכחי שנמכר, דור 6 של המעבדים, כלומר: Core i3-6100U. יש גם ל-NUC וגם לאיגלובל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"