Mordaunt-Short Genie או Cabasse Eole?
בעקבות שאלות חוזרות בפורום לגבי המלצות לרמקולים, הרוב המליצו לכתת רגליים, לשמוע ולהתרשם לבד. התחלתי לחפש ולשמוע בעצמי מערכת רמקולים 5.1 לווינים ובינתיים שמעתי מספר סטים. כעת שניים הם טובים למדי: Mordaunt-Short Genie וכן Cabasse Eole. מישהו התרשם או קרא ביקורות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הג'יני נחשבים מעולים.
הקבאס גם.
שניהם נחשבים מאוד מבחינם הסאונד והעיצוב.
ומשום כך זה כמו לשאול מישהו מה הוא חושב על שתי עגבניות דומות.
לאחד הטעם של זו יותר טוב ולשני השניה לכן רק מה שאתה חושב יקבע כיוון ששתיהן אם עומדות באותו תקציב נהדרות.
יש עוד המון מערכות בשוק ואם תתחיל לחפש בלי סוף לעולם זה לא יגמר.
תחליט על תקציב, תשמע 3-5 מערכות שבתקציב שלך ותחליט .
הקבאס גם.
שניהם נחשבים מאוד מבחינם הסאונד והעיצוב.
ומשום כך זה כמו לשאול מישהו מה הוא חושב על שתי עגבניות דומות.
לאחד הטעם של זו יותר טוב ולשני השניה לכן רק מה שאתה חושב יקבע כיוון ששתיהן אם עומדות באותו תקציב נהדרות.
יש עוד המון מערכות בשוק ואם תתחיל לחפש בלי סוף לעולם זה לא יגמר.
תחליט על תקציב, תשמע 3-5 מערכות שבתקציב שלך ותחליט .
מערכות רמקולים ששווה לך לשמוע והן לא פחות טובות מאלה וסביר להניח שאולי טובות יותר:
Energy Take החדשה
Mirage OmniSAT (שווה לשמוע ולראות אם אתה אוהב את הצליל האומניפולארי)
Monitor Audio Radius
M&K K5 (הסט הטוב ביותר לסרטים בלי שום תחרות בכלל)
Anthony Gallo Nucleus
Tannoy Arena
B&W החדשים - לא זוכר את שם הסדרה.
כל אלה שווים שמיעה...
לך לשמוע אותם לפני שתקנה...
Energy Take החדשה
Monitor Audio Radius
M&K K5 (הסט הטוב ביותר לסרטים בלי שום תחרות בכלל)
Anthony Gallo Nucleus
Tannoy Arena
כל אלה שווים שמיעה...
לך לשמוע אותם לפני שתקנה...
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
M&K ? לפי מה הקביעה? ומה עם הסט של קוואד שנחשב לפי רבים כסט הטוב ביותר?asp כתב:מערכות רמקולים ששווה לך לשמוע והן לא פחות טובות מאלה וסביר להניח שאולי טובות יותר:
Energy Take החדשה
Monitor Audio Radius
M&K K5 (הסט הטוב ביותר לסרטים בלי שום תחרות בכלל) -
Anthony Gallo Nucleus
Tannoy Arena
כל אלה שווים שמיעה...
לך לשמוע אותם לפני שתקנה......
מה עם KEF?
קנטון?
שחכת כמה חברות בדרך שהסטים שלהם לא פחות טובים והרבה אומרים שיותר .
לא המלצתי באופן מפורש על אף סט מאלה שהזכרתי. רק ציינתי שהם שווים שמיעה...
לגבי הסטים שציינת, אענה אחד אחד:
1. M&K הינה אחת החברות המובילות אם לא המובילה בעולם בתחום הקולנועי המקצועי וחדרי קולנוע ביתיים. אתה יכול להכנס לאתר שלהם לראות את המגוון העצום ולהבין על מה מדובר. ביקורות מכל העולם משבחות את ה-K5 ואני יכול לאשר משמיעה שלי שמדובר בסט שיתן אפקטים קולנועיים בצורה מדוייקת ביותר ביחס לסטים מתחרים במחיר ובגודל אבל מדובר גם ברמקול "אמריקאי" מאוד שאת הצליל שלו לא כל אחד אוהב ולכן אני אישית כשקניתי את סט ה-5.1 שלי לא הלכתי בסוף על ה-M&K.
2. לגבי QUAD, אני לא מכיר את הסט שאתה מדבר עליו. אשמח אם תתן לינק אליו. כשאני חיפשתי סט סאטליטים (ולא BOOKSHELVES) לא נתקלתי בסט של QUAD.
3. KEF מסדרת ה-2005.2 לדעתי הרבה פחות מוצלח מהסטים האחרים שהוזכרו וגם מהג'יני ולכן לא הזכרתי אותו. ה-5000 יקר מדי ואולי ה-3005 החדש הוא אכן 2005.2 משופר ששווה ללכת לשמוע.
4. על קנטון לא הייתי מרחיב את הדיבור בתחום הסאטאליטים. הסטים הזולים שלהם זוועה לטעמי והיקרים פשוט יקרים מדי ונשמעים פחות טוב מחלק מהסטים שאני הזכרתי.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.
לגבי הסטים שציינת, אענה אחד אחד:
1. M&K הינה אחת החברות המובילות אם לא המובילה בעולם בתחום הקולנועי המקצועי וחדרי קולנוע ביתיים. אתה יכול להכנס לאתר שלהם לראות את המגוון העצום ולהבין על מה מדובר. ביקורות מכל העולם משבחות את ה-K5 ואני יכול לאשר משמיעה שלי שמדובר בסט שיתן אפקטים קולנועיים בצורה מדוייקת ביותר ביחס לסטים מתחרים במחיר ובגודל אבל מדובר גם ברמקול "אמריקאי" מאוד שאת הצליל שלו לא כל אחד אוהב ולכן אני אישית כשקניתי את סט ה-5.1 שלי לא הלכתי בסוף על ה-M&K.
2. לגבי QUAD, אני לא מכיר את הסט שאתה מדבר עליו. אשמח אם תתן לינק אליו. כשאני חיפשתי סט סאטליטים (ולא BOOKSHELVES) לא נתקלתי בסט של QUAD.
3. KEF מסדרת ה-2005.2 לדעתי הרבה פחות מוצלח מהסטים האחרים שהוזכרו וגם מהג'יני ולכן לא הזכרתי אותו. ה-5000 יקר מדי ואולי ה-3005 החדש הוא אכן 2005.2 משופר ששווה ללכת לשמוע.
4. על קנטון לא הייתי מרחיב את הדיבור בתחום הסאטאליטים. הסטים הזולים שלהם זוועה לטעמי והיקרים פשוט יקרים מדי ונשמעים פחות טוב מחלק מהסטים שאני הזכרתי.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.
איפה אפשר לשמוע את M&K?
לגבי Quad ששמעתי עליו ממספר אנשים, החנויות לא המליצו כסט 5.1. אמרו שמתאים בעיקר לסטריאו.
הג'ני הוא טוב, אך ה- KEF 3005 נראה לי הרבה יותר מוצלח. הסאב באמת מצטיין.
האם PolkAudio נחשב ברמה של האחרים? אהבתי את הצליל, דומה לאחרים אך פחות מוצלח, יחד עם זאת המחיר הרבה יותר נמוך.
לגבי Quad ששמעתי עליו ממספר אנשים, החנויות לא המליצו כסט 5.1. אמרו שמתאים בעיקר לסטריאו.
הג'ני הוא טוב, אך ה- KEF 3005 נראה לי הרבה יותר מוצלח. הסאב באמת מצטיין.
האם PolkAudio נחשב ברמה של האחרים? אהבתי את הצליל, דומה לאחרים אך פחות מוצלח, יחד עם זאת המחיר הרבה יותר נמוך.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
asp!
אולי אתה לא מעודכן אבל אתה ממליץ בחום על חברה שנסגרה לא מזמן , אני חושב שלרדת מ-M&K יהיה צעד חכם יותר.
יש המון סטים בתקציב שלך.
מה התקציב שלך?
האם ישמשו אותך גם למוסיקה?
אולי אתה לא מעודכן אבל אתה ממליץ בחום על חברה שנסגרה לא מזמן , אני חושב שלרדת מ-M&K יהיה צעד חכם יותר.
יש המון סטים בתקציב שלך.
מה התקציב שלך?
האם ישמשו אותך גם למוסיקה?
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
qarliv היי
בהמשך לשיחה שלנו...
מצ"ב הקישור לשרשור של האיש והאגדה על ה-AX4 החדש
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
RedHead
בהמשך לשיחה שלנו...
מצ"ב הקישור לשרשור של האיש והאגדה על ה-AX4 החדש