אני הולך להגדיר מכשיר נוסף של אקסבוקס וואן בחדר נוסף,
אני רוצה ששני המכשירים יהיו מסונכרנים עם אותם משתמשים ואותם משחקים ואותו לייב,
האם הדבר היחיד שאני צריך לעשות הוא להכנס מהמכשיר החדש עם אותו חשבון לייב והכל יסונכרן ?
הגדרת שני מכשירי אקס בוקס וואן
טוב ביינתיים התכתבתי עם התמיכה של מיקרוסופט ויש לציין לטובה שענו לי מהר מאוד (בצ'ט)
למען אילו שבעתיד אולי ירצו לדעת
/u]
שאלה:
שלום,אם יש לי 2 מכשירי אקסבוקס וואן והילד משחק כל פעם במכשיר אחר , האם אני צריך לרכוש לייב לשניהם ? האם אני בהתקנה משתמש באותו שם משתמש ? האם אני צריך לרכוש פעמיים לדוגמה פיפה 2017 אם הוא משחק רק על קונסולה אחת כל פעם (לא אחד נגד השני) תודה
תשובה:
היי דודי, התשובה היא לא
אם הוא משחק על קונסולה אחת בכל פעם, אתה צריך לעשות לייב רק לחשבון אחד ולהתחבר עם החשבון הזה בשתי הקונסולות.
שאלה:
ובשתי הקונסולות יופיעו אותם משחקים ?
תשובה:
אותם משחקים ואותן שמירות, כך שכל ההתקדמות שלו תהיה מסונכרנת בין שתי הקונסולות
שאלה:
יופי ,האם עדיין תהיה אפשרות לשחק במקביל בשתי הקונסולות במשחקים שונים ?
תשובה:
אם זה משחק שנמצא על דיסק - אין בעיה. אם שני המשחקים הם עותק דיגיטלי שמקושר לאותו חשבון - תוכל לעבוד רק על קונסולה אחת בו זמנית.
שאלה:
תודה רבה על התשובות המהירות ,יש משהו שצריך להגדיר בהתקנת הקונסולה השניה או רק להכניס אותו משתמש של הלייב ?
תשובה:
רק להכניס את משתמש הלייב
אני חושב שעל זה צריך לתת למיקרוסופט ח"ח חיובי כל הכבוד להם
(Y)(Y).
למען אילו שבעתיד אולי ירצו לדעת
שאלה:
שלום,אם יש לי 2 מכשירי אקסבוקס וואן והילד משחק כל פעם במכשיר אחר , האם אני צריך לרכוש לייב לשניהם ? האם אני בהתקנה משתמש באותו שם משתמש ? האם אני צריך לרכוש פעמיים לדוגמה פיפה 2017 אם הוא משחק רק על קונסולה אחת כל פעם (לא אחד נגד השני) תודה
תשובה:
היי דודי, התשובה היא לא
שאלה:
ובשתי הקונסולות יופיעו אותם משחקים ?
תשובה:
אותם משחקים ואותן שמירות, כך שכל ההתקדמות שלו תהיה מסונכרנת בין שתי הקונסולות
שאלה:
יופי ,האם עדיין תהיה אפשרות לשחק במקביל בשתי הקונסולות במשחקים שונים ?
תשובה:
אם זה משחק שנמצא על דיסק - אין בעיה. אם שני המשחקים הם עותק דיגיטלי שמקושר לאותו חשבון - תוכל לעבוד רק על קונסולה אחת בו זמנית.
שאלה:
תודה רבה על התשובות המהירות ,יש משהו שצריך להגדיר בהתקנת הקונסולה השניה או רק להכניס אותו משתמש של הלייב ?
תשובה:
רק להכניס את משתמש הלייב
אני חושב שעל זה צריך לתת למיקרוסופט ח"ח חיובי כל הכבוד להם