מצלמות חוץ ip על בסיס וויפיי ללא תמונה.

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
שלח תגובה
Daharigalaxy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב.. אני מקווה שהגעתי למקום הנכון

מדובר בשתי מצלמות
תתווסף תמונה בהמשך

בהתחלה הכל היה בסדר.. אחי התקין את המצלמות כעיקרון לפי מה שהבנתי ההגדרה של המצלמות היא פשוטה,- לחבר אותן כמה דקות לראוטר לחכות שיסתנכרנו ולאחר מכן לנתקן כי הם מתחילות לעבוד בתצורה אלחוטית..(wifi) לצורך העניין הייתה תמונה והשימוש בהן היה רציף.
לאחר מספר החלפות ראוטר מסיבה כזאת או אחרת נעלמה התמונה בתוכנה שאחי ישתמש ..אני לא זוכר כל כך איך קוראיים לה אני אשים תשם לה בהמשך אבל לאחר ניסיון קשה הוא לא הצליח להחזיר את התמונה(יש לציין שכשאני אומר "תמונה" אני מתכוון לווידאו שהן אמורות לייצר כי למען הסר ספק ווידאתי שהן עובדות..).
לאחר כמה בירורים קטנים.. הבנתי שיש לזה איכשהוא קשר לשני נושאים ברשתות שניתן לשנות בראוטר עצמאית ובאופן לא מספיק מפתיע החברה נותנת הדרכה בנושא בתשלום😒 כמובן.
1) קביעת ip קבוע..
2) קביעת "פורטים" בראוטר
יש לציין שלאחר איסוף מידע כושל שלי זה היה פשוט סינית וזה היה די מבאס לנסות לפתור את זה לבד אחרי בסיס.
אם תוכלו להסביר לי את הקשר המשולש הזה אני אשמח והסבר על כל אחד מהם.. רק כמו למטומטם.
עוד משו קטן אחי חושב שזו בעיה במהירות ששינינו אותה או שהקטנו אותה אם תוכלו לאשש לי את הסברה הזאת אני אשמח..
תודה.
2 מצלמות זהות אלה הפרטים שלהן חוץ מהאייפי אני מניח
<br />אם אתם צריכים את של השניה תגידו.
 2 מצלמות זהות אלה הפרטים שלהן חוץ מהאייפי אני מניח
אם אתם צריכים את של השניה תגידו.

NoamKamary
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי למה אתה מתכוון בדיוק, אתה מדבר על שני דברים שונים. אסביר.:אתה ציינת אי פי קבוע, אי פי קבוע ופתיחת פורטים זה מתייחס לצפות במצלמות מרחוק, פלאפון או מחוץ לרשת בבית האם זאת הבעיה שלך?
אם אתה לא מצליח לצפות במצלמות בתוך הרשת הפנימית שלך זה כבר עניין של הגדרות או שיכולות להיות שלל סיבות, תמיד אותי שאוכל לעזור לך

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”