גם אני קורבן למעגל HDMI ב Onkyo TSX-NR609 -- מה לעשות?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
sgebay פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

הרסיבר שלי הפסיק להשמיע סאונד וכמו כן אופציות כמו חיבור רשת וUSB הפסיקו להיות פעילות. לאחר בדיקה שלו וכמובן שיטוט ברשת אני די משוכנע שנפלתי קורבן למחלה הידוע של המכשיר הזה - שריפת לוח ה HDMI. עוד ראיתי שיש ריקול עולמי ושאונקיו מנחה את המעבדות להחליף לוח ולהאריך אחריות עד 2018.

מחר בבוקר אשנס מותני ואתייצב בטופ אודיו. השאלה: מה להגיד להם? איך לשכנע אותם להחליף ללא עלות ולהאריך אחריות? אני מקווה שיש כאן אחרים שהיו בסרט הזה ואשמח לקבל טיפים ועזרה.
תודה

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #2 

מעבר להדפסת ההצהרה מאונקיו העולמית ולגשת לטופ-אודיו - אין לך הרבה מה לעשות .

אולי עם קצת מזל הם ישתפו פעולה ולא תצטרך לשכנע אותם

אבל כמו שאני מכיר את היבואנים החמדנים במדינת היהודים , הייתי מנמיך 3יפיות ... :roll:

בהצלחה

sgebay פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שבחים לטופ אודיו

שליחה #3 

היום בבוקר הייתי שם. חויה חיובית מאוד. הזינו את המספר הסידורי של הרסיבר במחשב, ראו שהוא במסגרת הריקול העולמי של אונקיו וישר אמרו לי שהתיקון בחינם. כל הביקור לקח 5 דקות. עכשיו נראה כמה זמן יקח לתקן עם החגים...
למי שמגיע לשם הוראות חניה: נכנסים לחניו התת קרקעי של הבניין ממש בסוף הרחוב (משכית 2 בהרצליה פיתוח). לוקחים כרטיס ועד 15 דקות החניה בחינם. מיד לאחר המעבר במחסום פונים שמאלה. הדלת של המעבדה היא השניה משמאל. הגעתי ב-8:10 וב8:20 כבר הייתי בדרך לעבודה. תענוג.

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

תודה על השיתוף. ידוע לך אם הריקול הוא גם לגבי יציאת OSD שלא עובדת? יש בעיה ברסיברים של אונקיו שאחרי תקופה מסויימת לא ניתן להציג את הגדרות המכשיר על גבי צג הטלוויזיה אלא רק דרך מסך המכשיר.
תודה.

sgebay פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הריקול של אונקיו

שליחה #5 

אינני יודע לגבי OSD. לפחות לפי ההודעה שהם פרסמו זה נוגע לאובדן קול וכן לאובדן חיבור רשת או USB

http://www.eu.onkyo.com/en/articles/cus ... 19261.html

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #6 

אחלה, תודה רבה.

mati
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד