שרשור תגובות: Vorke V1 - מחשב זעיר, זול ושימושי
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תודה.
האם המכשיר הנ"ל מתאים לניגון HEVC שאינו 4K, כלומר רק 1080P?
אני רואה יותר ויותר תכנים שיוצאים בHEVC ולא ניתנים לניגון בסטרימר הנוכחי.
האם המכשיר הנ"ל מתאים לניגון HEVC שאינו 4K, כלומר רק 1080P?
אני רואה יותר ויותר תכנים שיוצאים בHEVC ולא ניתנים לניגון בסטרימר הנוכחי.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מעבד ה-J3160 בעל יכולת פענוח חומרה של HEVC, וה-Vorke V1 מנגן תכני HEVC 1080P (כמו גם HEVC 4K 8 bit) בלי שום בעייה בקודי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מוצר מעניין אני אישית לא מכור בכלל לקודי אבל אחד הדברים שחשבתי כשקראתי את המאמר זה שהוא מספיק חזק ומספיק זול כדי להצדיק להיות עוד תחנת מדיה של J-River
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתחדש!
לא אמורה להיות בעייה להשאירו דלוק. המעבד שלו, אגב, די חסכוני באנרגיה.
לגבי כונן, לא חושב שתהיה בעייה לשים כונן 2.5" בכל נפח שהוא, רק שים לב לעובי המקסימלי של כונן שאפשר לשים.
לא אמורה להיות בעייה להשאירו דלוק. המעבד שלו, אגב, די חסכוני באנרגיה.
לגבי כונן, לא חושב שתהיה בעייה לשים כונן 2.5" בכל נפח שהוא, רק שים לב לעובי המקסימלי של כונן שאפשר לשים.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הבדל משמעותי - ה-J3160 חזק בערך פי 2 מה-N3050.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אכן כן, מגיע מוכן עם מערכת הפעלה והכל.
·avielbaz1 כתב:מגיע כבר מוכן עם כונן SSD מערכת הפעלה הכל?.....וקוד קופון הסתיים חבל.....
יש עוד קופונים ב http://notecoupon.com/coupon/geekbuying ... f-vorke-v1
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
הקופון ZIUURJQN חזר לעבוד ומה שטוב בקופון, זה שכל הרכישות שנעשות דרכו נזקפות לטובת האתר, לא בצורת עמלה מהרכישות, אלא כמדד לגודל שלנו עבור שיתוף פעולה עתידי עם Geekbuying.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
המחשב נראה נחמד מאד, והביקורת מצויינת. עצוב שלא מדובר על מוצר עם קירור פסיבי. אני שוקל לרכוש מחשב עבור LE, וכנראה אלך על מחשב של EGLOBAL.
השילוב של N3150, 4GB RAM, 64GB SSD (שני המעבדים בערך זהים מבחינת ביצועים) יעלה $173.5, ויגיע ללא וינדוס. אם ניקח בחשבון את הקופון הנחה, ה-V1 יוצא זול יותר, אבל לדעתי האישית ההפרש במחיר שווה את ההבדל עבור מערכת עם קירור פסיבי לחלוטין וגישה נוחה מאד לשדרוג בעתיד (זכרון\אחסון\קישוריות). כמובן אם מדובר על וינדוס חוקי, אז גם פה ל-EGLOBAL חסרון. אך אני מצאתי פתרון פשוט אם ברצוני להשתמש במערכת חוקית. אני קונה ב$7.5 רישיון חוקי לוינדוס 7 באיביי, מתקין, מאקטב ואז משדרג ל-10.
השילוב של N3150, 4GB RAM, 64GB SSD (שני המעבדים בערך זהים מבחינת ביצועים) יעלה $173.5, ויגיע ללא וינדוס. אם ניקח בחשבון את הקופון הנחה, ה-V1 יוצא זול יותר, אבל לדעתי האישית ההפרש במחיר שווה את ההבדל עבור מערכת עם קירור פסיבי לחלוטין וגישה נוחה מאד לשדרוג בעתיד (זכרון\אחסון\קישוריות). כמובן אם מדובר על וינדוס חוקי, אז גם פה ל-EGLOBAL חסרון. אך אני מצאתי פתרון פשוט אם ברצוני להשתמש במערכת חוקית. אני קונה ב$7.5 רישיון חוקי לוינדוס 7 באיביי, מתקין, מאקטב ואז משדרג ל-10.
בתור מענה לצפייה בסדרות וסרטים, אולי מעט אופיס וכאלה בקטנות, בתכנון לטווח בינוני-ארוך (לפחות שנתיים), האם מדובר בפתרון טוב?
בדגש על צפייה דרך קודי, יוטוב וכדומה.
אני גם מבין שאת המכשיר אין בעיה להעביר, נניח מהחדר שינה לסלון, לחבר את מה שצריך ולתפעל בלי בעיות מיוחדות, נכון?
בדגש על צפייה דרך קודי, יוטוב וכדומה.
אני גם מבין שאת המכשיר אין בעיה להעביר, נניח מהחדר שינה לסלון, לחבר את מה שצריך ולתפעל בלי בעיות מיוחדות, נכון?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן לכל השאלות.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

למה בפרטי ולא בפורום?
עדכון...
הוזמן ב -7/10 ולמרות שנשלח עם חברת שילוח (GCX - לא להתקרב) ללא בקשתי, הגיע רק היום!
משלוחים עם DHL שיצאו שבועיים אחרי ואפילו דואר ישראל הגיעו לפני.
טרם פתחתי את המחשב שאתפנה לכך אבדוק.
עצה שלי - האתר המקושר אומנם נותן הנחה יפה אבל לצערי הוא עובד עם חברת שילוח עושקת (כ -200 ש"ח שולם ומתוכם כ - 75 ש"ח דמי טיפול מה שבחברות אחרות עומד סביב 35-50 ש"ח, מניסון החודש על משלוחים של ארגזים לעסק ולא קופסא קטנה).
מעבר לכך, הכוונה אולי הייתה יפה ושלחו עם חברת GCX שלקח לה נצח לזוז ואין שום מענה בטלפונים (במייל כן הגיבו יאמר לזכותם) אבל אם קיוותם שישלח בדואר ויחמוק אולי מתחת לראדר לא עם האתר הנוכחי.
בנוסף לכל זאת חשבונית מקור על התשלומים שנגבו ע"י חברת GCX בארץ לא הגיעה עם החבילה (שנארזה מחדש) ורק העתק במייל מה שלא מועיל למי שצריך להעביר את החשבונית לרואה חשבון.
מקווה שהמחשב ישרת יעודו הדי פשוט ונעדכן בהמשך
אשמח לשמוע על מי שהזמין ועוד חברים שמתנסים במוצר.
הוזמן ב -7/10 ולמרות שנשלח עם חברת שילוח (GCX - לא להתקרב) ללא בקשתי, הגיע רק היום!
משלוחים עם DHL שיצאו שבועיים אחרי ואפילו דואר ישראל הגיעו לפני.
טרם פתחתי את המחשב שאתפנה לכך אבדוק.
עצה שלי - האתר המקושר אומנם נותן הנחה יפה אבל לצערי הוא עובד עם חברת שילוח עושקת (כ -200 ש"ח שולם ומתוכם כ - 75 ש"ח דמי טיפול מה שבחברות אחרות עומד סביב 35-50 ש"ח, מניסון החודש על משלוחים של ארגזים לעסק ולא קופסא קטנה).
מעבר לכך, הכוונה אולי הייתה יפה ושלחו עם חברת GCX שלקח לה נצח לזוז ואין שום מענה בטלפונים (במייל כן הגיבו יאמר לזכותם) אבל אם קיוותם שישלח בדואר ויחמוק אולי מתחת לראדר לא עם האתר הנוכחי.
בנוסף לכל זאת חשבונית מקור על התשלומים שנגבו ע"י חברת GCX בארץ לא הגיעה עם החבילה (שנארזה מחדש) ורק העתק במייל מה שלא מועיל למי שצריך להעביר את החשבונית לרואה חשבון.
מקווה שהמחשב ישרת יעודו הדי פשוט ונעדכן בהמשך
אשמח לשמוע על מי שהזמין ועוד חברים שמתנסים במוצר.