מגיע לארה"ב חודש הבא - אייפון 7 או פיקסל?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ציינת שחשוב לך התוכנה, אז לטעמי יש לך בעיקר שתי אופציות חוץ מהפיקסל, זה אולי "אנדרואיד סטוק" אבל אמרת שאתה סולד בעיקר מסמסונג..
אז ה-HTC 10 כפי שציינתי, מקבל ביקורות טובות מאוד, בעיקר בזכות התוכנה היחסית נקיה, גם HTC טוענים שהם עבדו עם גוגל כדי להוריד לאפס אפלקציות כפולות וכו', באופן כללי המצלמה פחות או יותר ברמה של מכשירי הדגל האחרים, HTC דיי טובה בשחרור עידכונים למכשירי הדגל, השמע טוב, החרבת זיכרון, הכפתורים הקאפטיביים בסדר הנכון (לעומת סמסונג FFS), גם המסך ממש לא רע - אם כי יכול להיות שיהיה לך בעיות אם תשתמש בו ביחד עם משקפי שמש בעלי ציפוי Polarized, סך הכל למרות שזה ה-Underdog של השנה, כל הביקורות שיצא לי לראות סך הכל שיבחו את המכשיר.
יש לך גם את ה-V20 החדש אם כי הגודל יכול להתריע, סוללה נשלפת זה באמת יתרון ב-2016, במיוחד שהמנגון שהם ישמו הרבה יותר "פשוט" מאשר הבולשיט של ה-G5, זה המכשיר הראשון בשוק עם אנדרואיד 7.0, והסקין של LG דיי מוצלח אם כי לא מינימלסטי בכלל לעומת ה-Sense של HTC...
ככה שאם ה-S7 בגרסאותיו נפסל אצלך, ואתה לא בטוח לגבי הפיקסל, הייתי נותן לאלו צ'אנס..
אז ה-HTC 10 כפי שציינתי, מקבל ביקורות טובות מאוד, בעיקר בזכות התוכנה היחסית נקיה, גם HTC טוענים שהם עבדו עם גוגל כדי להוריד לאפס אפלקציות כפולות וכו', באופן כללי המצלמה פחות או יותר ברמה של מכשירי הדגל האחרים, HTC דיי טובה בשחרור עידכונים למכשירי הדגל, השמע טוב, החרבת זיכרון, הכפתורים הקאפטיביים בסדר הנכון (לעומת סמסונג FFS), גם המסך ממש לא רע - אם כי יכול להיות שיהיה לך בעיות אם תשתמש בו ביחד עם משקפי שמש בעלי ציפוי Polarized, סך הכל למרות שזה ה-Underdog של השנה, כל הביקורות שיצא לי לראות סך הכל שיבחו את המכשיר.
יש לך גם את ה-V20 החדש אם כי הגודל יכול להתריע, סוללה נשלפת זה באמת יתרון ב-2016, במיוחד שהמנגון שהם ישמו הרבה יותר "פשוט" מאשר הבולשיט של ה-G5, זה המכשיר הראשון בשוק עם אנדרואיד 7.0, והסקין של LG דיי מוצלח אם כי לא מינימלסטי בכלל לעומת ה-Sense של HTC...
ככה שאם ה-S7 בגרסאותיו נפסל אצלך, ואתה לא בטוח לגבי הפיקסל, הייתי נותן לאלו צ'אנס..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
IamEzio
אני מקווה שאתה כבר יודע שה NOTE 7 הוא דגם ז"ל
פשוט חבל לדבר עליו בכלל
כי זה אחד מהפאדיחות היותר גדולות שהיו מנת חלקן של חברות טכנולוגייה,בטח כשמדובר בקונצרן כמו סמסונג
היה להם מזל גדול,כי היה יכול לקרות מצב שכל בכירי מסונג היו נכנסים לכלא ל 10 שנים והחברה היתה מתפרקת
אני מקווה שאתה כבר יודע שה NOTE 7 הוא דגם ז"ל
פשוט חבל לדבר עליו בכלל
כי זה אחד מהפאדיחות היותר גדולות שהיו מנת חלקן של חברות טכנולוגייה,בטח כשמדובר בקונצרן כמו סמסונג
היה להם מזל גדול,כי היה יכול לקרות מצב שכל בכירי מסונג היו נכנסים לכלא ל 10 שנים והחברה היתה מתפרקת
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יש מספיק "פאדיחות" בעולם הטכנולוגיה שחלקן בהחלט לא נגמרו בטוב, גם לאפל היו טלפונים ש...אייפודים עם סוללות תקולות... מכוניות מחברות *טובות* שנמכרו ועברו ריקול מסיבות בטיחותיות, VW עם המנועים המזהמים.. בן אדם.. Move On, אני לא עובד בסמסונג, או בגוף שקשור שאיך שהוא קשור לזה, אני רק אומר לך את דעתי האישית, אם יש לך סלידה מסמסונג ואתה לא מוכן להודות שהמוצר שלהם היה אמור להיות טוב מול התחרות בשוק, זאת בעיה שלך, לא שלי, אני לא נגעתי בטלפון, אבל רבים כן נגעו, וחוות הדעת היו שהם מרוצים.
אבל זה לא משנה, אתה שם לב שאתה ממשיך להספים את התרד עם אותו הטקסט כמו תקליט שבור תוך כדי שאתה מתקיף אותי אישית בלי סיבה מובנת לעיין? כבר כתבתי לך את דעתי בעניין,אז אם אתה בוחר להתעלם ממנה שיהיה לך בהצלחה.
אבל זה לא משנה, אתה שם לב שאתה ממשיך להספים את התרד עם אותו הטקסט כמו תקליט שבור תוך כדי שאתה מתקיף אותי אישית בלי סיבה מובנת לעיין? כבר כתבתי לך את דעתי בעניין,אז אם אתה בוחר להתעלם ממנה שיהיה לך בהצלחה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
·חלילה לא תוקף אותך אישית(f)IamEzio כתב:יש מספיק "פאדיחות" בעולם הטכנולוגיה שחלקן בהחלט לא נגמרו בטוב, גם לאפל היו טלפונים ש...אייפודים עם סוללות תקולות... מכוניות מחברות *טובות* שנמכרו ועברו ריקול מסיבות בטיחותיות, VW עם המנועים המזהמים.. בן אדם.. Move On, אני לא עובד בסמסונג, או בגוף שקשור שאיך שהוא קשור לזה, אני רק אומר לך את דעתי האישית, אם יש לך סלידה מסמסונג ואתה לא מוכן להודות שהמוצר שלהם היה אמור להיות טוב מול התחרות בשוק, זאת בעיה שלך, לא שלי, אני לא נגעתי בטלפון, אבל רבים כן נגעו, וחוות הדעת היו שהם מרוצים.
אבל זה לא משנה, אתה שם לב שאתה ממשיך להספים את התרד עם אותו הטקסט כמו תקליט שבור תוך כדי שאתה מתקיף אותי אישית בלי סיבה מובנת לעיין? כבר כתבתי לך את דעתי בעניין,אז אם אתה בוחר להתעלם ממנה שיהיה לך בהצלחה....
פשוט לא האמנת שזה ייגמר בגריסת הדגם והמשכת להלל את הדגם הזה.
לא משנה,ממשיכים(f)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חברי - 2 הסנטים שלי.
בהמשך לשיחתנו הטלפונית.
מבחינת שמירת הערך - ובמיוחד אם אתה רוכש מחו"ל -ובטוח מוכר בארץ וקונה שוב בחו"ל - אין שאלה - רק אייפון.
לגבי כל סוגיות העבודה - אני מאמין - שאם נכנסים לרוטינה אז יודעים איך לעבוד עם קבצים שיורדים. איפה לפתוח אותם כדי שיהיו אח"כ שמישים.
לדעתי העמידות ועלות התיקון צריכים להיות חשובים (יא שובר מכשירים אחד).
אני חושב שבדיוק מה שמתאים פה הוא הבעייה המרכזית. יש ריבוי מכשירים אינסופי- שאין 1 שאפשר לשים עליו את האצבע שהוא מתחרה טוב לאייפון - בכל הרמות ביחד. כלומר יש שמנצחים אותו בנקודות במקומות מסויימים - אבל בסך הכולל - אין דבר כזה. פשוט אין.
אם אתה בטוח שאתה קונה עכשיו בחו"ל, ומוכר עוד שנה בארץ - אין פה שאלה.
תזכור מספר דברים:
א. מה קורה אם אתה נתפס במכס עם מכשיר כה יקר - אתה "מפסיד" את כל מה שהרווחת.
ב. בארה"ב יש עוד מס על המחיר שאתה רואה.
המחשבה היחידה שאני עדיין תומך במכשירים "זולים" היא שיש מכשירים "זולים" - כמו הMOTO X ואפילו הMOTO G - שבזכות היותם נקיים - יכולים לעשות את העבודה בצורה מספקת.
עם כל הכבוד - רוב היום אתה עובד עם המחשב בעבודה, ובלילה עם המחשב בבית. אתה לא סוכן מכירות שכל היום משתמש במכשיר כתחליף לנייד.
אז קונים מכשיר ב200-350 דולר - ומוכרים אותו אחרי שנה ב150 דולר בארץ. קונים שוב חדש.
מקסימום - שנה אחת תסבול
בהמשך לשיחתנו הטלפונית.
מבחינת שמירת הערך - ובמיוחד אם אתה רוכש מחו"ל -ובטוח מוכר בארץ וקונה שוב בחו"ל - אין שאלה - רק אייפון.
לגבי כל סוגיות העבודה - אני מאמין - שאם נכנסים לרוטינה אז יודעים איך לעבוד עם קבצים שיורדים. איפה לפתוח אותם כדי שיהיו אח"כ שמישים.
לדעתי העמידות ועלות התיקון צריכים להיות חשובים (יא שובר מכשירים אחד).
אני חושב שבדיוק מה שמתאים פה הוא הבעייה המרכזית. יש ריבוי מכשירים אינסופי- שאין 1 שאפשר לשים עליו את האצבע שהוא מתחרה טוב לאייפון - בכל הרמות ביחד. כלומר יש שמנצחים אותו בנקודות במקומות מסויימים - אבל בסך הכולל - אין דבר כזה. פשוט אין.
אם אתה בטוח שאתה קונה עכשיו בחו"ל, ומוכר עוד שנה בארץ - אין פה שאלה.
תזכור מספר דברים:
א. מה קורה אם אתה נתפס במכס עם מכשיר כה יקר - אתה "מפסיד" את כל מה שהרווחת.
ב. בארה"ב יש עוד מס על המחיר שאתה רואה.
המחשבה היחידה שאני עדיין תומך במכשירים "זולים" היא שיש מכשירים "זולים" - כמו הMOTO X ואפילו הMOTO G - שבזכות היותם נקיים - יכולים לעשות את העבודה בצורה מספקת.
עם כל הכבוד - רוב היום אתה עובד עם המחשב בעבודה, ובלילה עם המחשב בבית. אתה לא סוכן מכירות שכל היום משתמש במכשיר כתחליף לנייד.
אז קונים מכשיר ב200-350 דולר - ומוכרים אותו אחרי שנה ב150 דולר בארץ. קונים שוב חדש.
מקסימום - שנה אחת תסבול
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
יקיר - המחיר של אנדרואידים למיניהם לא נשאר יציב, הוא נחתך מהר מאוד. במיוחד של היקרים.
איתי כשאתה צודק אתה צודק.
המוטו G\X נקיים לחלוטין? אתה אומר שבתכלס הם בדיוק כמו הנקסוס 5 שהיה לי הי"ד?
לגבי ה-200$ שיעלה המכשיר בפועל (עלות המכשיר פחות מחיר המכירה אחרי שנה) פחות רלבנטי.
כמו שדיברנו, זו אותה עלות לאייפון ולפיקסל.
לגבי ה-200$ שיעלה המכשיר בפועל (עלות המכשיר פחות מחיר המכירה אחרי שנה) פחות רלבנטי.
כמו שדיברנו, זו אותה עלות לאייפון ולפיקסל.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הוא לא נקי 100%. יש מצב דרך אגב שיש גם לx וגם לחברות אחרות מכשירים כן נקיים לחלוטין.
אתה שוב צריך להבדיל בין סמסונג למוטורולה. יש שם מינימום ***.
בכל מקרה. לדעתי שווה לך לשאול בפורום אנדרואיד אנשים עם מוטו 3 ומוטו 4 g איך המכשיר אחרי תקופה. האם הוא עדיין מומלץ.
אצלי בעבודה מישהו לקח את ה נקסוס 5x והוא לא מרוצה מהמהירות שלו. והוא עבר מה 5.
בקיצור - זו צרת האנדרואיד. חוסר בטחון בתוצר.
אתה שוב צריך להבדיל בין סמסונג למוטורולה. יש שם מינימום ***.
בכל מקרה. לדעתי שווה לך לשאול בפורום אנדרואיד אנשים עם מוטו 3 ומוטו 4 g איך המכשיר אחרי תקופה. האם הוא עדיין מומלץ.
אצלי בעבודה מישהו לקח את ה נקסוס 5x והוא לא מרוצה מהמהירות שלו. והוא עבר מה 5.
בקיצור - זו צרת האנדרואיד. חוסר בטחון בתוצר.
דיברתי על הנקסוסים באופן ספציפי.tvholic כתב:יקיר - המחיר של אנדרואידים למיניהם לא נשאר יציב, הוא נחתך מהר מאוד. במיוחד של היקרים.
כמו שדיברנו, זו אותה עלות לאייפון ולפיקסל....
אנדרואיד לטעמי רק מערכת נקייה של גוגל. זה עולם אחר (גם כיף לקבל גרסאות בטא של הגרסא הבאה שנה לפני שמגיע לעולם)
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
גם המחירים של הנקסוסים לא מחזיקים יותר מדי.
נכון שירידת הערך שלהם נמוכה משל סמסונג, אבל זה בגלל שנקודת המוצא שלהם לרוב נמוכה יותר משמעותית מה שלצערי השתנה עם הפיקסל.
ולגבי המערכת - מסכים איתך לחלוטין - אנדרואיד רק נקי! לא מוכן להתקרב לכל הדגמים עם הזבל שדוחפים פנימה.
נכון שירידת הערך שלהם נמוכה משל סמסונג, אבל זה בגלל שנקודת המוצא שלהם לרוב נמוכה יותר משמעותית מה שלצערי השתנה עם הפיקסל.
ולגבי המערכת - מסכים איתך לחלוטין - אנדרואיד רק נקי! לא מוכן להתקרב לכל הדגמים עם הזבל שדוחפים פנימה.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- OriBenYosef
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Ori Yosef
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@tvholic
·
אני השתמשתי באייפון 5 במשך 3 שנים.
בחצי שנה האחרונה אני משתמש ב- NEXUS 5X.
ככה שאני מכיר את האנדוריד הנקי ואת iOS.
אני ממליץ לך ללכת על ה- iPhone.
אין ספק שבשנים האחרונות המתחרות של אפל התקדמו מאוד והן מייצרות מכשירים מצויינים. במיוחד ה- Pixel של גוגל שהוא פשוט מכשיר מעולה מכל הבחינות.
הדילמה שלך היא בדיוק הדילמה שלי הייתה יכולה להיות אם הייתי במקומך: אייפון או pixel.
בנושא ה- Specs לדעתי לאייפון 7 פלוס היד על העליונה. יש לו כמה Features שלפיקסל אין:
שאר ה-Specs דיי זהים או לא משמעותיים דיים שאכניס אותם לרשימה. לפיקסל יש אפשרות מדהימה של העלאה של כל התמונות והסרטונים לענן דרך גוגל פוטוס באיכות מקורית בחינם. שזה בהחלט נקודות לפיקסל לעומת האייפון.
האייפון גם יותר יפה, אך זה עניין סובייקטיבי לגמרי. נקודה נוספת חשובה: Apple מאוד מקפידים לשמור על מקסימום אייפונים שתומכים במערכת ההפעלה האחרונה. לדוגמא האייפון 5 יכול לעדכן ל- iOS 10, שזה 5 דגמים רודפים... מאוד מרשים בעוד שגוגל רחוקים מזה. לדוגמא אנדרואיד 7 יהיה זמין רק ל- 3 דגמים רודפים (NEXUS 6, NEXUS 5X/6P והפיקסל כמובן שמגיע עם 7.1).
ככה שבתור משתמש של אפל, תהיה בטוח שלא תישאר מאחור.
בנוסף, אני חייב לציין, בתור משתמש שהתנסה במכשירים מבית גוגל (כרגע אני עם NEXUS 5X) ומבית אפל (3 שנים עם iPhone 5) אני יכול להגיד שלדעתי, המכשירים של אפל עדיפים. הם פשוט פועלים יותר טוב, פחות תקיעות, פחות קריסות.
וגם הרבה יותר כיף להיות בעל אייפון. לדעתי השינויים והתוספות שאפל מבצעת למערכת ההפעלה מידי שנה הרבה יותר מעניינים מאשר גוגל...
פשוט יותר תוסס ומעניין בעולם ה- Apple מאשר עולם ה- Android (לפחות עבורי).
בכל מקרה אלה היו הטיעונים שלי.
אני מקווה שזה יעזור לך לבחור.
בברכה,
אורי
·
אני השתמשתי באייפון 5 במשך 3 שנים.
בחצי שנה האחרונה אני משתמש ב- NEXUS 5X.
ככה שאני מכיר את האנדוריד הנקי ואת iOS.
אני ממליץ לך ללכת על ה- iPhone.
אין ספק שבשנים האחרונות המתחרות של אפל התקדמו מאוד והן מייצרות מכשירים מצויינים. במיוחד ה- Pixel של גוגל שהוא פשוט מכשיר מעולה מכל הבחינות.
הדילמה שלך היא בדיוק הדילמה שלי הייתה יכולה להיות אם הייתי במקומך: אייפון או pixel.
בנושא ה- Specs לדעתי לאייפון 7 פלוס היד על העליונה. יש לו כמה Features שלפיקסל אין:
- 3D Touch - מסך מגע שיודע לזהות עוצמת לחיצה.
- Splash, Water and dust resistance בתקן IP67 - לא הייתי צולל איתו, אבל הוא ישרוד אם תיפול עליו כוס מים או תיכנס איתו בטעות לבריכה או לים.
- Dual Rear Cameras - שתי מצלמות שמאפשרות צילום פשוט טוב יותר, עם כל מיני פיטשרים מעניינים שיצאו בהמשך.
שאר ה-Specs דיי זהים או לא משמעותיים דיים שאכניס אותם לרשימה. לפיקסל יש אפשרות מדהימה של העלאה של כל התמונות והסרטונים לענן דרך גוגל פוטוס באיכות מקורית בחינם. שזה בהחלט נקודות לפיקסל לעומת האייפון.
האייפון גם יותר יפה, אך זה עניין סובייקטיבי לגמרי. נקודה נוספת חשובה: Apple מאוד מקפידים לשמור על מקסימום אייפונים שתומכים במערכת ההפעלה האחרונה. לדוגמא האייפון 5 יכול לעדכן ל- iOS 10, שזה 5 דגמים רודפים... מאוד מרשים בעוד שגוגל רחוקים מזה. לדוגמא אנדרואיד 7 יהיה זמין רק ל- 3 דגמים רודפים (NEXUS 6, NEXUS 5X/6P והפיקסל כמובן שמגיע עם 7.1).
ככה שבתור משתמש של אפל, תהיה בטוח שלא תישאר מאחור.
בנוסף, אני חייב לציין, בתור משתמש שהתנסה במכשירים מבית גוגל (כרגע אני עם NEXUS 5X) ומבית אפל (3 שנים עם iPhone 5) אני יכול להגיד שלדעתי, המכשירים של אפל עדיפים. הם פשוט פועלים יותר טוב, פחות תקיעות, פחות קריסות.
וגם הרבה יותר כיף להיות בעל אייפון. לדעתי השינויים והתוספות שאפל מבצעת למערכת ההפעלה מידי שנה הרבה יותר מעניינים מאשר גוגל...
פשוט יותר תוסס ומעניין בעולם ה- Apple מאשר עולם ה- Android (לפחות עבורי).
בכל מקרה אלה היו הטיעונים שלי.
אני מקווה שזה יעזור לך לבחור.
בברכה,
אורי
מצטרף לשרשור ...s7
נמצא כרגע בארהב ...
מחזיק כיום ב 6 פלוס הרגיל, שתי הסיבות העיקריות שבגללן אני רוצה להחליף ... זה הקושי בשימוש ביד אחת עם הגודל של האייפון 6 והשניה, הוא עם 16gb זיכרון, דבר שלא מאפשר לי עבודה נורמלית...
ההתלבטות היא כזו...
אייפון 7 רגיל ( גם אם הייתי רוצה את הפלוס... הוא לא במלאי ...)
או
את ה s7 edge...
הסתכלתי בימים האחרונים על מבחנים של שני המכשירים... שניהם מכשירים מצויינים ואין ספק שיש בתוכי רצון מסויים לעזוב את אפל ולהתנסות באנדרואיד, השאלה אם לאחד שמחזיק טלפונים של אפל מאז שיצא המכשיר הראשון ...המעבר יהיה קשה מאד ???
ודבר שני מה המלצכםמ מבין השניים... ?
המחיר לדעתי הוא די זהה, כאשר ב סמסונג מקבלים גם זכרון של 256sd ואת הדבר הזה לפנים...
אשמח לקבל עזרה מתוך נסיונכם.. אני בפלורידה עד יום שישי, כך שגם המחיר יהיה יותר זול ..
תודה !
מחזיק כיום ב 6 פלוס הרגיל, שתי הסיבות העיקריות שבגללן אני רוצה להחליף ... זה הקושי בשימוש ביד אחת עם הגודל של האייפון 6 והשניה, הוא עם 16gb זיכרון, דבר שלא מאפשר לי עבודה נורמלית...
ההתלבטות היא כזו...
אייפון 7 רגיל ( גם אם הייתי רוצה את הפלוס... הוא לא במלאי ...)
או
את ה s7 edge...
הסתכלתי בימים האחרונים על מבחנים של שני המכשירים... שניהם מכשירים מצויינים ואין ספק שיש בתוכי רצון מסויים לעזוב את אפל ולהתנסות באנדרואיד, השאלה אם לאחד שמחזיק טלפונים של אפל מאז שיצא המכשיר הראשון ...המעבר יהיה קשה מאד ???
ודבר שני מה המלצכםמ מבין השניים... ?
המחיר לדעתי הוא די זהה, כאשר ב סמסונג מקבלים גם זכרון של 256sd ואת הדבר הזה לפנים...
אשמח לקבל עזרה מתוך נסיונכם.. אני בפלורידה עד יום שישי, כך שגם המחיר יהיה יותר זול ..
תודה !