מגיע לארה"ב חודש הבא - אייפון 7 או פיקסל?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
tvholic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #1 

אחרי ההשקה של גוגל אתמול אני חייב לומר שאני קצת מאוכזב ומתלבט בין שני המכשירים.

אני מאוכזב בעיקר מהמחיר של הפיקסל.
בעבר גוגל נתנה אפשרות למכשיר טוב - נקסוס, במחיר משתלם של 400-450 דולר, בערך מחצית ממחיר האייפון.
היום הפיקסל והפיקסלXL די מיישרים קו עם אפל מבחינת המחיר.

מכיוון שהאפשרויות די זהות מבחינת מחיר אני מתלבט על מה ללכת.
אני בכל מקרה כנראה אקנה אחד רגיל ואחד גדול (XL\פלוס) לאשתי ולי.

ברור לי שהמחנות אפל\גוגל די מתחלקים אז אני אשמח לשמוע דעות מנומקות.

תודה רבה!!

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

שאלה קשה.
מערצי אייפון יגיעו לך 7.
מערצי אנדרויד יגידו לך פיקסל.

זו באמת שאלה שאת הצריך להחליט מה אתה רוצה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

tvholic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אני יודע, בגלל זה ביקשתי דעות מנומקות.
ברור לי שאין בחירה אחת שיכולה להיות נכונה לכולם.

אצלי הטלפון משמש בעיקר למיילים, פתיחת והורדת קבצים, הוספת קבצים למיילים - שימושים משרדיים, מעין משרד נייד שחשוב לי שיעבוד מהר ויציב.
אצל אשתי הטלפון משמש גם למצלמה.

שנינו היינו עם הנקסוס 5 ומאוד מרוצים למעט המצלמה הנחותה מאוד.
שלי נשבר לפני חודשיים ומאז עם מכשיר אחר שממרר לי את החיים.

לא צריכים מכשיר למשחקים וגריפות מוטרפות.
השאלה מי מהם מספק את הסחורה טוב יותר.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #4 

אם התרגלת לאנדרואיד וצורת העבודה איתו, ממליץ לך להשאר.
המעבר ל-IOS יכול להיות נורא מתסכל. דברים שהיו טריוויאלים לעשות עלולים להפוך מסובכים לעיתים, או בלתי אפשריים.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

אם היה לך נקסוס 5 , אני הייתי ממשיך באותו קו.
אני המשכתי מ נקסוס 4 אל 5 אל 5x כעת מרוצה מאוד, כפי שNemesis אחרי שנים עם אנראויד מאוד קשה לעבור ל IOS.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

tvholic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

דווקא ה"אותו קו" פחות מהווה אצלי גורם החלטה.
אני מאמין שתוך מספר שבועות מתרגלים מהר מאוד אלא אם המוצר באמת גרוע\בעיתי.

בגלל זה אני לא מוכן להסתכל על כל ה"מבוססי אנדוראיד" למיניהם. לא סיני ולא סמסונג.
מבחינתי זה או גוגל טהור או אפל טהור.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

tvholic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

Nemesis כתב:אם התרגלת לאנדרואיד וצורת העבודה איתו, ממליץ לך להשאר.
המעבר ל-IOS יכול להיות נורא מתסכל. דברים שהיו טריוויאלים לעשות עלולים להפוך מסובכים לעיתים, או בלתי אפשריים.
...
·על איזה דברים טריוויאליים אתה מדבר?
האם אני מקבל איזשהו "פיצוי" על זה בדברים אחרים?

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

סתם הדוגמא הראשונה שעולה לי לראש:
נניח אני מוריד קובץ nzb ואני רוצה להעלות אותו לשרת שלי שיוריד את התוכן. צריך להוריד את הקובץ, אחר כל לשתף אותו לדרופבוקס למשל ורק אחר למשוך אותו כדי להעלות אותו לשרת. סתם דוגמא אחת.

עוד דוגמא, אתה טס לאנשהו ורוצה לטעון סרטים למכשיר. את הקבצים אתה מעתיק לתוכנה ספציפית. אם פתאום אתה מגלה שיש בעיה בניגון באותה תוכנה, אתה אתה לא יכול פשוט לפתוח בתוכנה אחרת. די אכלת אותה.
היתרון הכי גדול עבורי הוא הדפדפן. לטעמי הוא הרבה יותר טוב מאשר הכרום באנדרואיד למרות שמצמצמים פערים.
זו הסיבה שאני מחזיק אייפד בתור טאבלט.

tvholic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

תודה!
זה מצחיק, דווקא שתי הדוגמאות שהצגת בכלל לא מייצגות אותי אבל ניסיתי לקחת את זה למקומות שאני משתמש בהם בעיקר.

אני משתמש במספר עננים והרבה פעמים מצרף מהם קבצים למיילים או מוריד קבצים ממיילים לעננים עצמם.
אני מבין שבאייפון אי אפשר לעשות את זה?
מהדוגמא השנייה שלך ניסיתי להבין משהו. אם אני שומר קובץ במכשיר הוא אוטומטית מוגדר להיפתח באמצעות אפליקציה מסוימת?
מה קורה אם יש לי כמה אפליקציות שפותחות PDF או קובץ אופיס?

קראתי את הביקורת הזו של דיגיטל טרנדס והיא די שמה את המכשירים בתיקו מבחינתי.
אחרי כמה ימים שאני חושב על זה, לראשונה לשם שינוי ובאופן מוזר מרגיש לי דווקא יתרון לכיוון האייפון.

עוד משהו שאני חושב עליו הוא שהאייפון בד"כ שומר על ערכו משמעותית טוב יותר ממכשירי אנדרויד.
אז זה יקל עליי ויהווה שיקול משמעותי לשדרג בעוד שנה כשכנראה אהיה שם שוב.

מבולבלים? גם אני...
של כל דבר עם 4 גלגלים!

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #10 

שני הסנט שלי, הפיקסל יקר מדי ולא מציע מספיק מעבר לפיצ'רים הספציפיים של גוגל כמו העוזרת האישית, פי'צרים שתכלס מיועדים לארצות הברית כרגע, כשהכי מרתיח זה היחס לבעלי הנקסוס הקיימים, שסימן שאלה אם בכלל יקבלו את הפיצ'רים של הפיקסל (ואני מדבר על התוכנתיים בלבד), והעובדה שגוגל הכריזו שיקח "זמן" עד שהמכשירים שמגיע להם העידכון ל7.1 באמת יקבלו אותו, לא מראה אותם באור יפה מדי.

אישית את אייפון 7 לא הייתי קונה למרות שזה מכשיר מצויין, מבחינת חומרה הדבר היחיד שאני כמשתמש אנדרואיד מוצא מושך במכשיר הזה זה ה-Haptic Engine שאישית לא יצא לי לנסות, אבל לפי האינטרנט זה פשוט עולם אחר. מעבר לזה לא נראה שהמכשיר הזה באמת עושה משהו שמכשירי הדגל בעולם האנדרואיד מהשנה האחרונה לא עשו כבר.

אז השאלה היא האם אתה פתוח לרעיונות אחרים?

בגזרת האנדרואיד הנוט 7 כנראה מכשיר האנדרואיד הכי טוב כיום, אבל כל הסיפור של הסוללה שעדיין מתמשך לא עושה חסד לטלפון הזה, דווקא ה-V20 נראה כמו טלפון לא רע בגזרת המולטימדיה, למרות שאם ללמוד מה-G5 הוא לא יהיה הסמארטפון עם המצלמה הכי טובה (אם כי השליטה בוידאו והסאונד בהקלטה אמור להיות ללא תחרות), אישית אני קניתי את ה-S7 הרגיל ובנתיים מאוד מרוצה, הסוללה מחזיקה כמו שצריך,אבל בעיקר נטענת ממש מהר, המצלמה והמסך ללא תחרות (בגזרת המסך כרגע, הטלפון היחיד עם מסך טוב יותר זה ה-נוט 7 עם המסך הבהיר יותר וה-"Mobile HDR שנשמע *מגניב*), הסאונד שהמכשיר מוציא לא מדהים (לא הרמקול ולא יציאת האוזניות אם זה חשוב) ואני עדיין לא לגמרי התחברתי לכפתורים המגע ההפוכים וכפתור הבית הפיזי שיכל היה להיות כפטיבי ולשמר את אופן העבודה..
ואז יש את ה-HTC10 שכל הביקורות שלו סך הכל חיוביות, המסך לא רע, הסאונד טוב יותר מהטלפונים האחרים השנה (למעט ה-V20 ביציאת האוזניות), כאשר בעיקר משבחים את התוכנה. ככה שסך הכל יש לך עוד אופציות למעט הפיקסל, שנשמע כמו טלפון נהדר, פשוט עם התמחור הקיים ולטעמי האטימות של גוגל להוסיף חריץ להרחבת זיכרון או אופציות זיכרון טובות יותר למחיר ובכלל מחסור בפיצ'רים שקיימים במתחרים כמו הגנה נגד מים, הטענה אלחוטית, המצלמה בלי מייצב אופטי.. (בכנות..32GB כדגם בסיס לפיקסל XL שמתומחר קרוב לנוט 7 שבא עם 64GB וחריץ mSD לעוד 256GB לטעמי זה מביך.. ואני חייתי עם G2 עם 32GB שאי אפשר להרחיב והבנתי כמה רע זה) כרגע שכרגע, לטעמי, זה לא הטלפון של השנה...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

tvholic כתב:תודה!
זה מצחיק, דווקא שתי הדוגמאות שהצגת בכלל לא מייצגות אותי אבל ניסיתי לקחת את זה למקומות שאני משתמש בהם בעיקר.

אני משתמש במספר עננים והרבה פעמים מצרף מהם קבצים למיילים או מוריד קבצים ממיילים לעננים עצמם.
אני מבין שבאייפון אי אפשר לעשות את זה?
מהדוגמא השנייה שלך ניסיתי להבין משהו. אם אני שומר קובץ במכשיר הוא אוטומטית מוגדר להיפתח באמצעות אפליקציה מסוימת?
מה קורה אם יש לי כמה אפליקציות שפותחות PDF או קובץ אופיס?

קראתי את הביקורת הזו של דיגיטל טרנדס והיא די שמה את המכשירים בתיקו מבחינתי.
אחרי כמה ימים שאני חושב על זה, לראשונה לשם שינוי ובאופן מוזר מרגיש לי דווקא יתרון לכיוון האייפון.

עוד משהו שאני חושב עליו הוא שהאייפון בד"כ שומר על ערכו משמעותית טוב יותר ממכשירי אנדרויד.
אז זה יקל עליי ויהווה שיקול משמעותי לשדרג בעוד שנה כשכנראה אהיה שם שוב.

מבולבלים? גם אני...
...
·

זהו, לטעמי זה מתנהג הזוי למדי. לשמור מסמך לעננים בדכ לא בעיה. לשמור מסמכים שהורדת לעננים לא בעיה. לצרף למייל מסמך מענן גם לא בעיה.
אבל לדוגמא, הורדת מסמך PDF בדפדפן, הוא לא נגיש או לא נשמר אלא אם כן פתחת אותו ביישום אחר ואז הוא הועתק לשם. אז נניח הורדת מסמך בדפדפן ובחרת ב open in iBooks. הוא מעתיק את המסמך ליישום הזה. במקום זה אתה יכול גם לבחור להעתיק אותו ל Adobe Acrobat. אבל נניח פתחת אותו ב IBooks וסגרת את הדפדפן. משהו לא מוצא חן בעיניך ואתה רוצה לפתוח אותו ב Adobe Acrobat. אין דרך, צריך לשמור אותו לענן קודם ורק אחר כך לפתוח אותו ביישום אחר. אז מסמך קטן מילא, אם זה מסמך גדול מאוד זה מציק. אבל הקונספט הזה זורם לכל אורך מערכת ההפעלה בכל מני דברים. אין דבר כזה כמו באנדרואיד שאתה יכול לצפות בקבצים שעל המכשיר שלך ולפתוח כל אחד איך ומאיפה שבא לך. אותי זה מעצבן ברמות, זה מרגיש מאולץ לחלוטין וגורם לי לפעמים לקפוץ דרך לולאות כדי לעשות משהו שנראה טריוויאלי לחלוטין.

בתור טלפון היה לי מאוד קשה לעבוד עם המכשיר. הטאבלט בשבילי הוא לא כלי עבודה, אלא כלי לצריכת מדיה בנסיעות, דפדפן, קצת פורומים וכו. אז רוב הזמן זה לא מפריע לי ואני מעדיף אותו בגלל כדפדפן המצויין. אבל בתור כלי עבודה בשבילי, כל הקונספט מעצבן וגורם לי סתם לעבוד קשה בשביל דברים שאני עושה יומיום.

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #12 

IamEzio כתב:בגזרת האנדרואיד הנוט 7 כנראה מכשיר האנדרואיד הכי טוב כיום,
...
·עוד לא הפנמתם את זה שה NOTE 7 זה דגם מת שנמצא בדרך לגניזה?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #13 

אם תקרא ציינתי במפורש

בגזרת האנדרואיד הנוט 7 כנראה מכשיר האנדרואיד הכי טוב כיום, אבל כל הסיפור של הסוללה שעדיין מתמשך לא עושה חסד לטלפון הזה
...
לשים בצד את כל הפיאסקו שסמסונג עוברת עם הנוט 7, זה היה אמור להיות מכשיר הדגל הכי טוב בתקופה האחרונה, כנראה יותר טוב מהפיקסל וה-V20 (למעט סאונד במקרה הספציפי הזה)..
  • המכשיר עם מסך בגודל זהה לנוט 5 אבל צר ממנו
  • המסך בבנוט 7 הוא כנראה הבהיר ביותר בשוק, וכנראה גם הטוב ביותר, במיוחד במצב Standart שהופך את המסך לדיי נטרלי ומדוייק בשיחזור הצבעים שלו.
  • הרחבת זיכרון בנוסף ל-64GB מובנים של זכרון UFS2.0 מהיר בעוד שחברות מסויימות מעזות לשווק מכשירי פרמיום, במחירי סופר פרמיום ללא הרחבת זיכרון בגרסאות בסיס של 32GB...
  • הסוללה גדולה (אם כי לא הכי גדולה,כן..)
  • תמיכה בשני תקני הטעינה האלחוטית באופן מובנה
  • USB Type C
  • המצלמה מה-S7 שנחשבת לאחת הטובות ביותר השנה גם בהשוואה לאייפון 7 שהושק רק עכשיו
  • ה-SPen שודרג ואני בטוח שיש לא מעט אנשים שמוצאים את העט שימושי, ככה או ככה, הוא שם.
  • אטימות נגד מים עם IP67, הפיקסל המקביל לא אטום אפילו למתזים קטנים, וגם לא ה-V20 שאמור להיות המתחרה הישיר שלו.
סך הכל זה היה אמור להיות הפאבלט הכי טוב כשמסתכלים על "החבילה הכוללת" עם הכי פחות חסרונות נראים לעיין, אז Recall שני או לא, המכשיר שוחרר לשוק עם מחיר מסויים, חברה אחרת משיקה מכשיר שעל פניו נחות יותר במחיר זהה, הגיוני שנעשה את ההשוואה הזאת, אם סמסונג יכולה, אז גם גוגל וכל חברה אחרת יכולים להוציא מכשיר דומה, כל זאת בהנחה והם רוצים כמובן להוסיף פיצ'רים על חשבון רווחים נמוכים יותר.

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #14 

תעקוב אחרי פירסומי חו"ל
ותבין שאתה מבזבז מלל על סוס מת :lol:

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #15 

לגבי מחיר פיקסל, לא מזמן היה נקסוס 6 שגם תומחר גבוה ונפל חזק. עם סמסונג למשל אין מה לחכות לירידת מחיר חדה (גם עם סוללה מתפוצצת), פיקסל ממש לא מקיים את תג מחיר התחלתי שלו

tvholic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

IamEzio
אני לא נעול על כלום אף פעם. חושב שזו גישה לא טובה לחיים באופן כללי :)

יחד עם זאת, מנסיוני הדל עם אנדרויד (נקסוס 5 בעיקר ומדי פעם מכשירים זמניים) ומנסיונם של אחרים הגעתי למסקנה שבאנדרויד רק גוגל.
לא רוצה את כל הממשקים הנוספים והאפליקציות הטעונות מראש, עובדות באופן קבוע וכל זה.
אני יודע שאפשר לעשות רוט או משהו כזה ולשים מה שרוצים\למחוק מה שלא רוצים אבל אין לי כח ו\או זמן להתעסק עם השטויות האלה.

לגבי ה-HTC, הוא עולה כמו האייפון וכמו הפיקסל בערך (50 דולר פער בין מכשירים לא מהווים שיקול מבחינתי),
לסמסונג אני לא מתקרב - המכשירים נהיים מאוד איטיים מאוד מהר, סוללות נשחקות בקצב מסחרר. משהו שם לא מתחבר לי...
הנקסוס 5 היה מדהים מבחינתי! אבל הוא כבר החזיר את נשמתו ולצערי לגוגל אין מכשיר בקטגוריית המחירים הזו.

באייפון אהבתי באמת את ההגנה נגד מים שציינת. בעבר זה לא היה חשוב לי, אבל היום הבת שלי החליטה להראות שגם הטלפון רוצה לשתות מהבקבוק שלה...
למה אמרת שבאופן אישי לא תלך על האייפון 7 (בהנחה שהיית צריך לשדרג)? אני לא יודע מה זה Haptic Engine אבל מה כל כך משמעותי בזה?

לא מחפש מכשירי מולטימדיה מטורפים אלא סוסי עבודה לצרכים משרדיים. ומצלמה טובה בשביל הילדה :)
גם הרחבות זיכרון לא משמעותיות מבחינתי כי הכל בענן.

Nemesis - אתה בטוח שזה לא עניין של הגדרות? באנדרויד כשאני פותח משהו הוא שואל אותי באיזו אפליקציה לפתוח אם יש מספר אפשרויות כמובן. אם אני מסמן "רק פעם אחת" אז הוא כל פעם ישאל אותי אבל אני מסמן לו תמיד לפתוח את הקובץ הזה באמצעות אותה אפליקציה אז פעמים אחרות הוא לא ישאל אותי שוב.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #17 

@moss5
·

המכשיר נכשל בגלל בקרת איכות כושלת איפשהו בשרשרת, לא בגלל שהטלפון היה "מאכזב" הוא היה ההפך הגמור אם להתסכל מהתגובות של מי שקיבל אותו, לפני שהבעיות החלו לצוץ הוא כבר עבר השוואה לכל דבר אחר בשוק וכמעט תמיד יצא כמכשיר המוצלח יותר. אז כן, אולי אני מבזבז את הזמן שלי, אבל זה בעיקר כי אתה קורא סלקטיבית. בקיצור, הטלפון הזה העלה את הרף בשוק ברמת המחיר שלו, אז אם אתה מוכן לקבל מכשירים כגון הפיקסל XL באותה רמת המחיר בלי לתהות לרגע מה באמת יכולת לקבל בכסף הזה, זאת בחירה שלך.

@tvholic
·

כתבתי את זה כדעה אישית, כשאייפון 4 יצא בארץ קניתי אותו והחזקתי אותו במשך קצת יותר משנתיים, לא היה באמת משהו שלא אהבתי פשוט באיזהו שלב לי אישית iOS נמאס, ההגבלות הדביליות, אייטונס, המחסור בשינויים ממשיים במשך השנים, אין לי שום דבר נגד המכשירים השונים של אפל, מהמחשבים ועד הטלפונים, המוצרים טובים ומערכת ההפעלה מצוינת למי שמוכן לחיות עם החסרונות (כמו בכל דבר).. זאת הסיבה שציינתי, שאישית לא הייתי קונה עוד אייפון, זה פשוט מרגיש לי לא זה.

אגב בקשר לשאלה שלך לגבי מה ש-Nemesis אמר לך, אז כן.. מערכת הקבצים באייפון מאוד נעולה בקטע הזה, אלה אם כן זה השתנה באחת הגרסאות האחרונות, כל אפלקצייה ב-Sandbox משלה, ואפלקציות לא יכולות לגשת לשטח שמור של אפלקציות אחרות.. רק אם שלחת אליהן אותן..

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

tvholic כתב:IamEzio

Nemesis - אתה בטוח שזה לא עניין של הגדרות? באנדרויד כשאני פותח משהו הוא שואל אותי באיזו אפליקציה לפתוח אם יש מספר אפשרויות כמובן. אם אני מסמן "רק פעם אחת" אז הוא כל פעם ישאל אותי אבל אני מסמן לו תמיד לפתוח את הקובץ הזה באמצעות אותה אפליקציה אז פעמים אחרות הוא לא ישאל אותי שוב.
...
·

בטוח. אין מנגנון אוניברסלי כזה של פתח ב. כמו באנדרואיד. הקונספט הוא לא סביב קבצים. אין לך תיקייה של Download שאליה הדפדפן או קליינט הדואר שומר את הקבצים. אין סייר קבצים. התוכן שייך לאפליקציה. אתה לא פותח את הקובץ פעם באפליקציה אחת ופעם באחרת. כל אחת מחזיקה עותק שלה. אתה רוצה נניח לשלוח שוב את אותו הקובץ מהמייל ששלחת פעם אתה צריך ללכת שוב למייל לחפש את הקובץ ולשתף אותו שוב למייל חדש. לחלופין אתה שומר אותו לענן ושם הוא יותר נגיש, אבל זה מאוד לא נוח לקבצים גדולים.

matan417
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #19 

אם אתה מחפש מכשיר אמין שיכול להחזיק לך לפחות ארבע שנים כמו שצריך , המחיר שלו והבקישות שלו נשארת והערך שלו בדרך כלל נשאר אז כדאי האייפון .
אם אתה מחפש מכשיר אמין שיכול להחזיק לך שלוש שנים בערך, המחיר שלו והערך שלו ירדו הרבה מאוד, אבל מכשיר עם אפשרויות כמעט לא מוגבלות אז הפיקסל בשבילך.
אבל שאלה עבורך מה הבעיה במכשיר שיש לך כיום?
אני הייתי הולך על ה5X וקונה אותו אפילו בארץ במחיר של 1300 ש"ח עם אחריות לשנתיים זה מחיר מצחיק לסוס עבודה של גוגל שיחזיק לך לפחות 3 שנים.
לשם השוואה האייפון החדש עולה בערך 3700 ש"ח בארץ. (בארצות הברית בערך 2800 ש"ח).

tvholic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

שוב המון תודה לכולכם!!
עדיין מאוד מבולבל ומתלבט. בעיקר בגלל, כמו שכתבו מעליי, שמרגיש לי שהפיקסל לא שווה את ה-700 דולר פלוס מינוס.
או אולי בגלל שהתרגלתי לשלם לגוגל 450 דולר על מכשיר מעולה.

matan417
מתן
אני לא מחפש מכשיר לשלוש שנים ולא לארבע. לא מרגיש לי שקיים משהו כזה בכלל בשוק היום.
במיוחד כשאני עובד המון עם המכשיר ואני לא בנאדם סבלני ל"זמן מחשבה" של מכשירים טכנולוגיים...
בגלל זה גם לא רוצה ללכת על ה-5X או כל מיני מכשירים בני שנה (וגם בגלל שכנראה אם אני חבר באתר ה"משפיע לרעה" הזה אין לי יכולת פסיכולוגית לקנות מכשיר ישן)

אני כנראה אשדרג את המכשיר עוד שנה בדיוק אם וכאשר אהיה שם שוב.
אז אחת המטרות היא שיהיה אפשר למכור את המכשיר עוד שנה ולהפסיד כמה שפחות.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”