התקנתי ידנית את KODI 16.1 + QUASAR הכי חדש, והוספתי 2 PROVIDERS שכמובן עובדים כשאני גולש אליהם ידנית (פופלארים), אבל כשאני מנסה להריץ פרק דרך QUASAR הוא לא מצליח למצוא לי לינקים. אפילו העלאתי את ה TIMEOUT ב ADVANCED ל 15 שניות, אבל זה כאילו שהוא מידית מנסה ונכשל. רעיונות ?
אני לא מבין, THEPIRATEBAY ו EZTV באתרים שלהם עובדים פיקס. ה PROVIDER מסומנים כתקין. האם הם פשוט נחסמים במהירות ע"י מפעילי האתרים כי זה לא דרך הדפדפן ואז קשה יותר להכניס פירסומות / וירוסים ?
כל החוויה של ההתקנה וגם של השימוש לוקה בחסר (ויש גם תחושה אולי לא נכונה שזה עובד יותר לאט ופחות טוב מפופקורן טיים ז״ל). קצת קשה להתלונן כי זה פרוייקט חינמי וחופשי שעובד בערך על כל פלטפורמה, אבל זה לא תירוץ לפריייקט שקיים המון שנים...
בפופקורן טיים יכולת לראות את מצב התקינות של המקור לפני שאתה מוריד. גם באמת בימים האחרונים (לא יודע אם זה תקופת החגים) יש ירידה בביצועים של בזק בינלאומי, אני צריך לבדוק את זה. אבל כל הממשק האיטי ומסורבל עד שמגיעים לתכלס (וזה שזה לא מוריד אוטומטית כתוביות) פשוט מחוויר לעומת PT..
alonrod כתב:בפופקורן טיים יכולת לראות את מצב התקינות של המקור לפני שאתה מוריד. גם באמת בימים האחרונים (לא יודע אם זה תקופת החגים) יש ירידה בביצועים של בזק בינלאומי, אני צריך לבדוק את זה. אבל כל הממשק האיטי ומסורבל עד שמגיעים לתכלס (וזה שזה לא מוריד אוטומטית כתוביות) פשוט מחוויר לעומת PT..
...
היי,
האם בדיקות המהירות מול התשתית בלבד ומול התשתית+ספק תקינות.
בכל מקרה, אם מעוניין, נשמח לבדוק מולך את הנושא לעומק. לשם כך, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות לכתובת המייל שמצוינת בחתימה.
כן, מולכם המהירות מלאה (40 מגה ביט), אבל מה זה עוזר לי ? ב FAST.COM יש לי באזור ה 15-18 מגהביט. ב SPEEDTEST יש לי 23 מגהביט מול NYC ו 25מגהביט מול TYRE.