שרשור תגובות: החל מפיקסל ועד לעוזרת החכמה - הנה כל מה שהוכרז באירוע של גוגל
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
כל כך הרבה דברים חדשים
יש למה לצפות
תודה עמית
יש למה לצפות
תודה עמית
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
home נראה כחלק הכי מעניין (עם כל הכבוד למשקפי VR נוחות, לעוד מכשיר סלולרי עם לוגו אחר עליו, או לראוטר, או שלושה).
התחרות הישירה עם אמאזון מעניינת, כמו גם השימושיות של המכשיר. השאלה היא עד כמה חלק זה יעבוד יותר מאלקסה (ובהתחשב ביכולות של גוגל, כנראה זה רק עניין של זמן), אילו סוגי פקודות והוראות יהיה אפשר לקבל, ועד כמה זה יתממשק אם בכלל עם מערכות בית חכם קיימות.
התחרות הישירה עם אמאזון מעניינת, כמו גם השימושיות של המכשיר. השאלה היא עד כמה חלק זה יעבוד יותר מאלקסה (ובהתחשב ביכולות של גוגל, כנראה זה רק עניין של זמן), אילו סוגי פקודות והוראות יהיה אפשר לקבל, ועד כמה זה יתממשק אם בכלל עם מערכות בית חכם קיימות.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מסכים אוהד, נראה שלגוגל יהיה יותר אינטגרציה עם מוצרים, להבדיל מאלקסה של אמזון.
זו ההתלבטות כעת שלי, אקו, או גוגל.
אחכה קצת לקרוא מידע ברשת שיצא.
זו ההתלבטות כעת שלי, אקו, או גוגל.
אחכה קצת לקרוא מידע ברשת שיצא.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
"תמורת מחיר התחלתי של 649 דולר. אם נרצה את הפיקסל בגרסת ה-128GB נשלם 749 דולרים. נשלם 769 דולרים עבור ה-Pixel XL עם 32GB של אחסון פנימי, או 869 דולרים עבור ה-Pixel XL עם 128GB של אחסון פנימי"
650- עד 870 דולר? WTF?
זהו - סופו של עידן, הנקסוס מת...
בתג מחיר הזה הם מתחרים ישירות ב LG/SAMSUNG/IPHONE - ואם המוצר שלהם לא יקבל ביקורות מהללות אני לא רואה יותר מידיי אנשים נוהרים מהמותגים ה"מוכרים" למותג החדש של גוגל. בככל, בתג מחיר של 870 דולר אני לא רואה סיבה להישאר עם אנדרואיד ולא לעבור לאייפון (ואני איש אנדרואיד כבר שנים).
650- עד 870 דולר? WTF?
זהו - סופו של עידן, הנקסוס מת...
בתג מחיר הזה הם מתחרים ישירות ב LG/SAMSUNG/IPHONE - ואם המוצר שלהם לא יקבל ביקורות מהללות אני לא רואה יותר מידיי אנשים נוהרים מהמותגים ה"מוכרים" למותג החדש של גוגל. בככל, בתג מחיר של 870 דולר אני לא רואה סיבה להישאר עם אנדרואיד ולא לעבור לאייפון (ואני איש אנדרואיד כבר שנים).
לא תמיד המכשירים של גוגל נמכרו במחירים זולים יחסית. זה התחיל בנקסוס 4, המשיך בנקסוס 5. אחר כך בנקסוס 6 כבר נגמר.
בהשוואה לאייפון, גם במחיר זהה לא הייתי לוקח אייפון, כך שזה אינדיווידואלי. אני לא רואה באנדרואיד כתחליף זול ל- iOS אלא כמוצר מקביל.
בהשוואה לאייפון, גם במחיר זהה לא הייתי לוקח אייפון, כך שזה אינדיווידואלי. אני לא רואה באנדרואיד כתחליף זול ל- iOS אלא כמוצר מקביל.
- Huber
- חבר במועדון HT

Nemesis - זה היה "זול" (יותר נכון בתמחור שפוי) עד לנקסוס 5, והפסיק להיות משתלם ב 6. ולא, אני לא רואה באנדרואיד תחליף "זול", אלא אופציה במחיר הרבה יותר ריאלי. אני אישית לא רואה הגיון בלהוציא 650-750 דולר על מכשיר שכשיש לא מעט אלטרנטיבות בכ 400 דולר (ONEPLUS 3 לדוגמא, מכשיר סולידי וטוב במחיר שפוי). ובלי להיכנס ל IPHONE VS ANDROID, אני אגיד בקצרה שניסיתי את שניהם (היה לי גם וגם מהעבודה), ואני חייב לציין שבחלק מהאספקטים האייפון הרבה יותר מרגיש כמוצר פרמיום, ושלא מצאתי מכשיר אנדרואיד ששווה מעל 600 דולר.
@Huber
ה- Nexus One נמכר ב- 529$.
ה- Nexus S נמכר גם ב- 529$
ה- Galaxy Nexus נמכר ב- 400$
ה- Nexus 4 נמכר ב- 299$.
ה- Nexus 5 נמכר ב- 350$.
ה- Nexus 6 חזר ל- 650$
וגם ה- Nexus 6p חזר ל- ל-500$
בסה"כ תקופת המחירים הנמוכים היתה חריגה. המחירים בד"כ קרובים יותר לדגמי הפרימיום.
אני גם לא רואה הבדל בין לומר שאנדרואיד הוא אופציה במחיר הרבה יותר ריאלי. זה נשמע לי בדיוק אותו דבר כמו תחליף זול ל- iOS.
יש לי גם טלפון אנדרואיד וגם טאבלט של Apple. בעוד בטאבלט אני מוצא יתרון לאפל, בטלפון לצרכים ולשימושים שלי אני לא רואה כל יתרון לאפל. אני כנראה אהיה מוכן לשלם יותר עבור טלפון אנדרואיד פרימיום מאשר עבור מכשיר של אפל.
אני לא רואה שום דבר נחות במכשירים האלה, להיפך. למרות שהייתי שמח מאוד לו המחירים היו נמוכים יותר, אני לא רואה סיבה שיגבו עבור מכשיר פחות מאפל.
ה- Nexus 4 נמכר ב- 299$.
ה- Nexus 5 נמכר ב- 350$.
ה- Nexus 6 חזר ל- 650$
בסה"כ תקופת המחירים הנמוכים היתה חריגה. המחירים בד"כ קרובים יותר לדגמי הפרימיום.
אני גם לא רואה הבדל בין לומר שאנדרואיד הוא אופציה במחיר הרבה יותר ריאלי. זה נשמע לי בדיוק אותו דבר כמו תחליף זול ל- iOS.
יש לי גם טלפון אנדרואיד וגם טאבלט של Apple. בעוד בטאבלט אני מוצא יתרון לאפל, בטלפון לצרכים ולשימושים שלי אני לא רואה כל יתרון לאפל. אני כנראה אהיה מוכן לשלם יותר עבור טלפון אנדרואיד פרימיום מאשר עבור מכשיר של אפל.
אני לא רואה שום דבר נחות במכשירים האלה, להיפך. למרות שהייתי שמח מאוד לו המחירים היו נמוכים יותר, אני לא רואה סיבה שיגבו עבור מכשיר פחות מאפל.
נגיד יעלה פה בערך ה 128 לדגם הבכיר 4200 שווה כל שקל וגרוש.
יש לי את הפיקסל טאבלאט יש לו סאונד מעולה איכות מסך מעולה ולא נתקע ולא איטי והאפליקציות עובדות מעולה לעומת הנקסוסים ובטח טלפונים אחרים
אז הפיקסל הכי טוב ושווה כל שקל ושקל
ואל תקנו על ההטחלה תחכו איזה חצי שנה וירד המחיר ב 600 שקל ואז תקנו
ומי שיקנה מבטיח לו שיהנה מאוד
יש לי את הפיקסל טאבלאט יש לו סאונד מעולה איכות מסך מעולה ולא נתקע ולא איטי והאפליקציות עובדות מעולה לעומת הנקסוסים ובטח טלפונים אחרים
אז הפיקסל הכי טוב ושווה כל שקל ושקל
ואל תקנו על ההטחלה תחכו איזה חצי שנה וירד המחיר ב 600 שקל ואז תקנו
ומי שיקנה מבטיח לו שיהנה מאוד
- Huber
- חבר במועדון HT

·דווקא הטבלה הרשימה שהצגת מוכיחה אחרת. מכשירי פרמיום של LG-SAMSUNG וכו עולים 650-750 דולר וצפונה כשהם מושקים. אני רואה פה רק מכשיר אחד (ה 6) שעלה כך. כל השאר עלו בין 120 ל 350 דולר פחות. וכמובן לא דברנו על הטבלטים שיצאו תחת המותג הזה.Nemesis כתב:@Huber
ה- Nexus 4 נמכר ב- 299$.
ה- Nexus 5 נמכר ב- 350$.
ה- Nexus 6 חזר ל- 650$
...
בכל מקרה, כיום יש לא מעט מתחרים שעולים אפילו פחות מהנקסוסים (למעט ה 4 שהיה חריג, יותר באיזור של ה 5), שנותנים מחיר שפוי לחומרת פרימיום (יחסית), ככה שהדבר היחיד ש"אבד" הוא העידכוני מערכת הפעלה הדי מידיים שיש לנקסוס, ובתמחור שלהם כיום זה נחמה פורתא.
מכשירי הפרימיום של סמסונג היו עד 600$ בזמנו. תג המחיר של 650$ הוא חדש. הנקסוסים היו זולים אולי במעט.
אין ספק שיש מכשירים שעולים פחות עם חומרה טובה, זה מה שיפה - אפשר לבחור. גוגל בוחרת למצב את עצמה כמוצר פרימיום ביחס לאחרים, לא רואה את עצמה כנחותה מאפל בכל צורה.
המכשירים הזולים מאוד לדעתי סובלים מזניחה מיידית של היצרן - בעיני נפסל. יש מכשירים שזוכים לתמיכה כמו ה- OPO למיניהם, למרות שגם הם סובלים לעיתים מעדכונים איטיים ובאגים פה ושם.
בסך הכל, גוגל מנסים למצב את עצמם בתור המצפן של השוק עם מוצר שלם שלא נופל משום דבר אחר.
למי שמחפש תג מחיר נמוך יותר יש המון בחירה.
אין ספק שיש מכשירים שעולים פחות עם חומרה טובה, זה מה שיפה - אפשר לבחור. גוגל בוחרת למצב את עצמה כמוצר פרימיום ביחס לאחרים, לא רואה את עצמה כנחותה מאפל בכל צורה.
המכשירים הזולים מאוד לדעתי סובלים מזניחה מיידית של היצרן - בעיני נפסל. יש מכשירים שזוכים לתמיכה כמו ה- OPO למיניהם, למרות שגם הם סובלים לעיתים מעדכונים איטיים ובאגים פה ושם.
בסך הכל, גוגל מנסים למצב את עצמם בתור המצפן של השוק עם מוצר שלם שלא נופל משום דבר אחר.
למי שמחפש תג מחיר נמוך יותר יש המון בחירה.
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
היבואנית TouchGroup תייבא את מכשירי הפיקסל לארץ באופן רשמיclubnet כתב:האמת ראיתי פעם ראשונה תמכשיר נראה מדהים..
רציתי לדעת מס' דברים..
1- מי הוא היבואן הרישמי של המכשיר בארץ?
2- מי יספק/יביא אותו לארץ איזה חברה?
אשמח לקבל תשובות..על כך תודה.....
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5243
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אצל מי ניתן לרכוש את המכשיר?עמית_לגו כתב:היבואנית TouchGroup תייבא את מכשירי הפיקסל לארץ באופן רשמי.........
רק מפה:
http://www.touchgroup.co.il/
או שגם חברות הסלולר בארץ ימכרו אותו?
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
המכשיר עוד לא הגיע לארץ.. אין עדיין פרטים מדוייקים לגבי מי ימכור אותוclubnet כתב:אצל מי ניתן לרכוש את המכשיר?......
רק מפה:
http://www.touchgroup.co.il/
או שגם חברות הסלולר בארץ ימכרו אותו?...
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו