הכרטיס קול לא מזהה רמקולים בשידור דיגיטלי
שלום לכולם ,
הבעייה שלי צצה פתאום , הכול עבד בסדר גמור עד היום , אז ככה ה - realtek במחשב הפסיק לפתע לפענח צורת שידור דיגיטלית כמו שמתואר בתמונה , התקנתי מחדש את הכריס קול וגם את הכרטיס מסך של NVIDIA GTX460 וכלום לא עוזר , המחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר של אונקיו 636 . חשוב לציין שרק בסרטים של DTS HD ואטמוס אני לא מצליח לשמוע , בכול שאר המקרים אני שומע רגיל . אגב אני משתמש MPC-HC וגם את זה התקנתי מחדש אבל ברור שהבעייה היא לא בנגן כיוון שהמחשב , ובנוסף התקנתי מחדש את הדרייברים של הלוח אם וגם זה לא עזר . החלפתי כבל HDMI וגם זה לא פתר את הבעיה .
בנוסף ניסיתי להתקין דרך ה - DIVICE MANAGER וזה נתן לי הודעת שגיאה CODE 10 . אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא
.
הבעייה שלי צצה פתאום , הכול עבד בסדר גמור עד היום , אז ככה ה - realtek במחשב הפסיק לפתע לפענח צורת שידור דיגיטלית כמו שמתואר בתמונה , התקנתי מחדש את הכריס קול וגם את הכרטיס מסך של NVIDIA GTX460 וכלום לא עוזר , המחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר של אונקיו 636 . חשוב לציין שרק בסרטים של DTS HD ואטמוס אני לא מצליח לשמוע , בכול שאר המקרים אני שומע רגיל . אגב אני משתמש MPC-HC וגם את זה התקנתי מחדש אבל ברור שהבעייה היא לא בנגן כיוון שהמחשב , ובנוסף התקנתי מחדש את הדרייברים של הלוח אם וגם זה לא עזר . החלפתי כבל HDMI וגם זה לא פתר את הבעיה .
בנוסף ניסיתי להתקין דרך ה - DIVICE MANAGER וזה נתן לי הודעת שגיאה CODE 10 . אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא
.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·אם אתה לא יודע מה המשמעות שכתבתי תשאל.MosheShaby כתב:גם כשהייתי בלי ה realtek לפני התקנה מחודשת זה לא עבד .
ואני בטוח שיש פיתרון אחר מאשר לאתחל את כול המערכת , כרגע זה המוצא האחרון שלי ....
שיחזור מערכת יומים אחורה שהכל פעל, אתה לא מאתחל שום מערכת.
ניסיתי , גם זה לא מצליח ...
המחשב מזהה את האונקיו הבעיה שהוא לא מזהה את הרמקולים ואין אותות דיגיטלים .
אחרי שאני עושה טראבלשוט אני מקבל הודעה של :
the divice does not apear to be plugged in
מצד אחד אחד הוא לא מזהה שום דבר ומצד שני אני כן שומע בצורה אנלוגית .
המחשב מזהה את האונקיו הבעיה שהוא לא מזהה את הרמקולים ואין אותות דיגיטלים .
אחרי שאני עושה טראבלשוט אני מקבל הודעה של :
the divice does not apear to be plugged in
מצד אחד אחד הוא לא מזהה שום דבר ומצד שני אני כן שומע בצורה אנלוגית .
יש מצב שהדריברים של NVIDIA עודכנו ? ניסית לעשות ROLLBACK ל NVIDIA AUDIO DRIVER ולראות אם זה מסתדר ?
תסתכל שם על ה SCREENSHOT שהוא עשה לגבי התמיכה בפורמטרים של האודיו:
https://forums.geforce.com/default/topi ... formats/3/
הוא גם טוען ש NVIDIA אומרים שזה קשור לרזולוציה, תנסה סתם לרדת ברזולוציה של הכרטיס מסך ולראות אם זה מסתדר.
תסתכל שם על ה SCREENSHOT שהוא עשה לגבי התמיכה בפורמטרים של האודיו:
https://forums.geforce.com/default/topi ... formats/3/
הוא גם טוען ש NVIDIA אומרים שזה קשור לרזולוציה, תנסה סתם לרדת ברזולוציה של הכרטיס מסך ולראות אם זה מסתדר.
המחשב היום היה במעבדה אבל לטכנאי שם קשה לבדוק את הבעיה כי אין לו שם רסיברים , הוא התקין דרייברים מחדש אבל שום דבר לא עזר .
אני אצרף תמונה נוספת אולי מישהו יכול לעזור , לא מופיע הקידודים של DTS HD ודולבי מאסטר , אולי צריך להתקין קודקים ?
אני אצרף תמונה נוספת אולי מישהו יכול לעזור , לא מופיע הקידודים של DTS HD ודולבי מאסטר , אולי צריך להתקין קודקים ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא. אין קשר בין קודקים לבין מה שאתה רואה במסך הזה.
- תוודא שהרסיבר שלך דלוק ולא על סטנד ביי.
- תוודא שלא מופעלת ברסיבר בטעות תכונה שנקראת HDMI Passthrough. היא חייבת להיות כבויה.
- אם וידאת את שני העליונים ועדיין לא מופיעים DTS-HD וכו, נסה להתקין שוב דרייברים של אנוידיה (אין צורך להתקין רילטק, זה קשור רק ליציאה האנלוגית במחשב).
- דווח.
- תוודא שהרסיבר שלך דלוק ולא על סטנד ביי.
- תוודא שלא מופעלת ברסיבר בטעות תכונה שנקראת HDMI Passthrough. היא חייבת להיות כבויה.
- אם וידאת את שני העליונים ועדיין לא מופיעים DTS-HD וכו, נסה להתקין שוב דרייברים של אנוידיה (אין צורך להתקין רילטק, זה קשור רק ליציאה האנלוגית במחשב).
- דווח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הבעיה טופלה (-:
או קיי .. אז אחרי 3 ימים אינטנסיבים של חפירות הצלחתי לסדר את זה .
קודם כול הסרתי את הכרטיס מסך שלי דרך DDU ואחר כך התקנתי דרייבר ישן שהוא 2 עידכונים ישנים יותר מהחדש כיוון שאחד אחורה זה גם לא הצליח . בכול אופן הסיוט מאחורי , לפי מה שראיתי בפורומים של NVIDIA היו המון תלונות על זה והם מתנערים מאחריות , קצת מזכיר את עידכוני התוכנה של אפל שמכריחים אותך להחליף מכשיר , אני בכול אופן לא בטוח שאקנה יותר כרטיס מסך של החברה הזאת אחרי הכאב ראש הזה .
תודה לכול מי שניסה לעזור , שנה טובה
קודם כול הסרתי את הכרטיס מסך שלי דרך DDU ואחר כך התקנתי דרייבר ישן שהוא 2 עידכונים ישנים יותר מהחדש כיוון שאחד אחורה זה גם לא הצליח . בכול אופן הסיוט מאחורי , לפי מה שראיתי בפורומים של NVIDIA היו המון תלונות על זה והם מתנערים מאחריות , קצת מזכיר את עידכוני התוכנה של אפל שמכריחים אותך להחליף מכשיר , אני בכול אופן לא בטוח שאקנה יותר כרטיס מסך של החברה הזאת אחרי הכאב ראש הזה .
תודה לכול מי שניסה לעזור , שנה טובה