שיאמי מכריזה על סטרימר חדש ב69$.
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
הייתם קונים?
ההכרזה של הוגו
**Mi Box** – Today is a huge milestone for Xiaomi as it marks our official foray into the U.S. market with the launch of Mi Box, our sleek and powerful 4K Ultra HD streaming media player powered by Google's Android TV.
Mi Box will be the first Xiaomi product to be sold on Mi.com, Walmart.com and Walmart stores across the U.S. This is our first opportunity to show consumers in America the power of what makes Xiaomi extraordinary: our mission to bring innovation to everyone. Mi Box is just one of the many products that epitomizes that mission; it’s an incredible entertainment experience with premium specs, the latest Android TV platform innovations—all for an unprecedented price of $69.
We’ve partnered with several major content companies to make Mi Box truly irresistible. Watch movies and TV shows on Netflix, HBO, Showtime (it’s available just in time for Fall TV premieres), download and play games from Google Play, watch live TV channels like ESPN, CNN, and Disney, and stream content from your favorite apps in vivid and true-to-life 4K. You’ll never run out of things to watch and play (I apologize in advance if Mi Box ends up killing your social life, but what a way to go 😁). Check it out:
- Quad-core Cortex-A53 2.0GHz
- Mali 450 750MHz GPU
- 2GB DDR3 RAM
- 8GB eMMC, expandable via USB
- Up to 4K Ultra HD 60fps output
- HDR10 support (enabled from Android N onwards)
- Powered by Android TV 6.0
- Bluetooth voice remote with Google voice search
- Google Cast ready
- Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, dual-band 2.4GHz / 5GHz
- Bluetooth 4.0
- Sleek, compact and portable at 101mm x 101mm x 19.5mm, 176.5g
- DTS 2.0+ Digital Out, Dolby Digital Plus
- $69, available today on Mi.com
- Available in Walmart stores and Walmart.com starting October 7
ההכרזה של הוגו
**Mi Box** – Today is a huge milestone for Xiaomi as it marks our official foray into the U.S. market with the launch of Mi Box, our sleek and powerful 4K Ultra HD streaming media player powered by Google's Android TV.
Mi Box will be the first Xiaomi product to be sold on Mi.com, Walmart.com and Walmart stores across the U.S. This is our first opportunity to show consumers in America the power of what makes Xiaomi extraordinary: our mission to bring innovation to everyone. Mi Box is just one of the many products that epitomizes that mission; it’s an incredible entertainment experience with premium specs, the latest Android TV platform innovations—all for an unprecedented price of $69.
We’ve partnered with several major content companies to make Mi Box truly irresistible. Watch movies and TV shows on Netflix, HBO, Showtime (it’s available just in time for Fall TV premieres), download and play games from Google Play, watch live TV channels like ESPN, CNN, and Disney, and stream content from your favorite apps in vivid and true-to-life 4K. You’ll never run out of things to watch and play (I apologize in advance if Mi Box ends up killing your social life, but what a way to go 😁). Check it out:
- Quad-core Cortex-A53 2.0GHz
- Mali 450 750MHz GPU
- 2GB DDR3 RAM
- 8GB eMMC, expandable via USB
- Up to 4K Ultra HD 60fps output
- HDR10 support (enabled from Android N onwards)
- Powered by Android TV 6.0
- Bluetooth voice remote with Google voice search
- Google Cast ready
- Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, dual-band 2.4GHz / 5GHz
- Bluetooth 4.0
- Sleek, compact and portable at 101mm x 101mm x 19.5mm, 176.5g
- DTS 2.0+ Digital Out, Dolby Digital Plus
- $69, available today on Mi.com
- Available in Walmart stores and Walmart.com starting October 7
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
HDR יהיה זמין רק עם עדכון קושחה.
אין תמיכה בפורמטים מתקדמים של אודיו.
מעבר לזה נראה מעניין.
אין תמיכה בפורמטים מתקדמים של אודיו.
מעבר לזה נראה מעניין.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
באיזה פרמטרים בדיוק הוא יותר נחות למעט ה-GPU והתמיכה ב-DV? המפרט של המעבד נראה דומה מאד ל-S905, אבל אני לא חושב שמדובר על S905, אלא על שבב אחר. בכל אופן, לצורך מדיה אתה לא צריך GPU ממש חזק. והחסרון היחיד שנשאר הוא תמיכה ב-DV שלא רלוונטית לכל אחד.
בנוסף יש לך כאן מכשיר מחברה מוכרת וסביר להניח שתהיה לו תמיכה טובה מבחינת עדכוני קושחה.
בנוסף יש לך כאן מכשיר מחברה מוכרת וסביר להניח שתהיה לו תמיכה טובה מבחינת עדכוני קושחה.
ארתור, אתה מתבלבל עם נתונים של סטרימר אחר. תבדוק את המפרט של ה- A3
http://www.banggood.com/NEXBOX-A3-Amlog ... 79100.html
כשאני אומר בכל פרמטר אז זה בכל פרמטר.
מעבד: Amlogic S912 Octa-core 2GHz 64-bit
GPU: 750MHz+ ARM Mali-820MP3
אחסון: 16GB eMMC Flash
יציאת SPDIF
וכל הפיצ'רים החדשים ביותר כולל HDMI 2 ותמיכה בכל הפורמטים העדכניים.
המחיר ששלמנו היה כמעט חצי מהמחיר היום (חגיגות 10 שנים לאתר).
אני מאוד אוהב את שיאומי ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אבל המפרט לדעתי לא משקף מחיר של $70 בהשוואה לאחרים.
יציאת SPDIF
אני מאוד אוהב את שיאומי ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אבל המפרט לדעתי לא משקף מחיר של $70 בהשוואה לאחרים.
נראה מעניין,
אגב לא בטוח בכלל שחד משמעית ה905 נחות מה912:
http://www.cnx-software.com/2016/09/19/ ... omparison/
אגב לא בטוח בכלל שחד משמעית ה905 נחות מה912:
http://www.cnx-software.com/2016/09/19/ ... omparison/
·Nir1 כתב:ארתור, אתה מתבלבל עם נתונים של סטרימר אחר. תבדוק את המפרט של ה- A3
יציאת SPDIF
אני מאוד אוהב את שיאומי ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אבל המפרט לדעתי לא משקף מחיר של $70 בהשוואה לאחרים....
ההבדלים הם:
לשיאומי יש אנדרואיד TV, גירסה מיוחדת של אנדרואיד שעברה אופטימיזציה לעבודה על מסך טלוויזיה.
על שיאומי אפליקציות סטרימינג כמו יוטיוב ונטפליקס תומכות ב-4K ו-HDR.
שיתוף פעולה הדוק עם גוגל שמבטיח תמיכה טובה יותר ועדכונים מהירים.
תמיכה בתקן אלחוטי 802.11ac.
Batnun
.
כל מה שהזכרת קיים גם ב- NEXBOX. למעט האנדרויד TV שאני מניח שזהה ל- Nvidia Shield, שמלכתחילה ויתרתי על הרעיון מכיוון שהתאימות שלו עם מרבית האפליקציות בחנות של גוגל מצומצמת. אני משתמש בסקינים הכי מתקדמים שיש שהתאימות שלהם למסכים מושלמת (Aeon MQ7 בקודי, למשל). יש יוטיוב ונטפליקס מובנה עם תמיכה מלאה בפורמטים שציינת. עדכונים בכל מקרה יגיעו בכל רגע שהאפליקציות יתעדכנו. יכול להיות שאם יהיו עדכוני גרסא אז הם יקבלו לפני בפער קטן, אז לא ביג דיל. בקיצור, שכל אחד יחליט מה שטוב לו, בהתאם לשימושים המותאמים לו.Batnun כתב:
ההבדלים הם:
לשיאומי יש אנדרואיד TV, גירסה מיוחדת של אנדרואיד שעברה אופטימיזציה לעבודה על מסך טלוויזיה.
על שיאומי אפליקציות סטרימינג כמו יוטיוב ונטפליקס תומכות ב-4K ו-HDR.
שיתוף פעולה הדוק עם גוגל שמבטיח תמיכה טובה יותר ועדכונים מהירים.
תמיכה בתקן אלחוטי 802.11ac.
Batnun......
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@Nir1
הי ניר
מצטער להסיט את השירשור (במיוחד אחרי שאני נוזף באחרים שעושים את זה...) אבל האם אכן כמו שכתוב במפרט המכשיר NEXBOX תומך ב DOLBY TrueHD and DTS HD ?
תודה
הי ניר
מצטער להסיט את השירשור (במיוחד אחרי שאני נוזף באחרים שעושים את זה...) אבל האם אכן כמו שכתוב במפרט המכשיר NEXBOX תומך ב DOLBY TrueHD and DTS HD ?
תודה
הי אורי, אפשר לפתוח שרשור חדשoris74 כתב:@Nir1
הי ניר
תודה...
בכל מקרה, מכיוון שמכרתי את הרסיבר שלי, אין לי כרגע דרך לבדוק את העניין. אני יכול לומר שכל שאר הפורמטים שרשומים, עובדים מצויין, כולל התמיכה ב- FLAC. אני נוטה להאמין שאם הם רשמו, זה אמור לתמוך, לא מדובר בחברה של סטרימר אחד. אבל, כמובן שהעניין יבדק בהמשך. מבדיקה וקריאה של הדגמים החדשים, כולל זה של xiaomi mi box, התמיכה בפורמטים האלה היא חלק מהסטנדרט כיום.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בדקתי באתר שלהם ואני לא מצליח להבין האם אכן מדובר בתמיכה ב DOLBY TrueHD and DTS HD :
Mi Box supports both Dolby Digital Plus and DTS multichannel HD audio encoding
בכל מקרה, ללא חיבור רשת קווי זו לא אופציה מבחינתי... אבל התחלתי להתעניין ב NEXBOX
Mi Box supports both Dolby Digital Plus and DTS multichannel HD audio encoding
בכל מקרה, ללא חיבור רשת קווי זו לא אופציה מבחינתי... אבל התחלתי להתעניין ב NEXBOX
·Nir1 כתב:כל מה שהזכרת קיים גם ב- NEXBOX. למעט האנדרויד TV שאני מניח שזהה ל- Nvidia Shield, שמלכתחילה ויתרתי על הרעיון מכיוון שהתאימות שלו עם מרבית האפליקציות בחנות של גוגל מצומצמת. אני משתמש בסקינים הכי מתקדמים שיש שהתאימות שלהם למסכים מושלמת (Aeon MQ7 בקודי, למשל). יש יוטיוב ונטפליקס מובנה עם תמיכה מלאה בפורמטים שציינת. עדכונים בכל מקרה יגיעו בכל רגע שהאפליקציות יתעדכנו. יכול להיות שאם יהיו עדכוני גרסא אז הם יקבלו לפני בפער קטן, אז לא ביג דיל. בקיצור, שכל אחד יחליט מה שטוב לו, בהתאם לשימושים המותאמים לו..........
וואלה? כל מה שהזכרתי קיים גם ב-NEXBOX? בוא נבדוק מה אמרתי:
1. בשיאומי יש גירסת אנדרואיד שנקראת Android TV ובנויה במיוחד (כולל אפליקציות מותאמות) לטלוויזיות. ל-NETBOX יש אנדרואיד רגיל, התאמה חלקית בלבד למסכים ללא מגע.
2. בשיאומי אפליקציות הסטרימינג כמו יוטיוב ונטפליקס תומכות ב-4K ו-HDR. ב-NEXBOX הן לא תומכות ב-4K ו-HDR.
3. שיתוף פעולה הדוק עם גוגל - המכשיר של שיאומי הוכרז בכנס של גוגל, וכפי שציינתי קודם עובד על Android TV ולא על אנדרואיד רגיל שמותאם לטלפונים וטאבלטים כמו ה-NEXBOX. גוגל לא תומכים בתצורת ה-NEXBOX באופן רשמי.
4. המכשיר של שיאומי תומך בתקן אלחוטי 802.11ac, ה-NEXBOX תומך רק בדור הקודם - 802.11n.
בקיצור, כל מה שציינתי כיתרון לשיאומי אכן לא קיים ב-NEXBOX.
Batnun
.
כמו שאמרתי, שכל אחד יעשה מה שטוב לו ועל פי הצרכים שלו. אני יכול להכנס איתך לכל הדקויות ולדון ביתרונות והחסרונות של כל מכשיר, אין לי שום בעיה עם זה. מכשירים מבוססי ANDROID TV אינם נתמכים על ידי מרבית האפליקציות הנמצאות בחנות של גוגל ולכן רק מלאי מצומצם זמין בתאימות מלאה, מה שמגביל את השימוש במערכת בצורה שלמה ונכונה.
רוב רובם של האנשים אינם משתמשים בפורמט ה- 4K בגלל מגבלות חומרה ואינטרנט. גם מי שיכול לצלם היום ב- 4K, בדרך כלל מצלם במקסימום ואחר כך עושה downgrade ל- 1080p. יחד עם זאת, ה- NEXBOX מנגן כל קטע וידאו ב- 4K ללא בעיות, בין אם באינטרנט או בין אם מספריית הרשת או מהתקנים חיצוניים
אני לא רואה שום בעיה בסטרימרים שתומכים במערכת הפעלה של ANDROID ולא ANDROID TV. ההיפך הוא הנכון, כמות האפשרויות והאופציות לשימוש והתקנה גדולה משמעותית והממשק שלהם עובד מהר וביעילות. גם לאפל טיוי יש ממשק מותאם לטלויזיות, האם זה הופך את המכשיר לטוב יותר? ממש לא.
אם אתה רוצה להכנס לקטנות אז אני יכול להביא פרטים שבחרת להשמיט, כגון נפח של 8 גיגה בלבד במי בוקס לעומת 16 (עם אפשרות הרחבה) ב- NEXBOX, מעבד ארבע ליבות במי בוקס לעומת שמונה ליבות, מעבד גרפי הרבה יותר מתקדם עם תוצאות בנצמרק שמשאירות את המי בוקס הרחק מאחור, תמיכה ב- HDR / V9, יציאת רשת לעומת האין יציאה של המי בוקס, יציאת USB אחת במי בוקס לעומת שתי יציאות ב- NEXBOX וכו'.
רוב רובם של האנשים אינם משתמשים בפורמט ה- 4K בגלל מגבלות חומרה ואינטרנט. גם מי שיכול לצלם היום ב- 4K, בדרך כלל מצלם במקסימום ואחר כך עושה downgrade ל- 1080p. יחד עם זאת, ה- NEXBOX מנגן כל קטע וידאו ב- 4K ללא בעיות, בין אם באינטרנט או בין אם מספריית הרשת או מהתקנים חיצוניים
אני לא רואה שום בעיה בסטרימרים שתומכים במערכת הפעלה של ANDROID ולא ANDROID TV. ההיפך הוא הנכון, כמות האפשרויות והאופציות לשימוש והתקנה גדולה משמעותית והממשק שלהם עובד מהר וביעילות. גם לאפל טיוי יש ממשק מותאם לטלויזיות, האם זה הופך את המכשיר לטוב יותר? ממש לא.
אם אתה רוצה להכנס לקטנות אז אני יכול להביא פרטים שבחרת להשמיט, כגון נפח של 8 גיגה בלבד במי בוקס לעומת 16 (עם אפשרות הרחבה) ב- NEXBOX, מעבד ארבע ליבות במי בוקס לעומת שמונה ליבות, מעבד גרפי הרבה יותר מתקדם עם תוצאות בנצמרק שמשאירות את המי בוקס הרחק מאחור, תמיכה ב- HDR / V9, יציאת רשת לעומת האין יציאה של המי בוקס, יציאת USB אחת במי בוקס לעומת שתי יציאות ב- NEXBOX וכו'.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא רואה מה מפריד את הNEXBOX הזה משאר הסטרימרים הסיניים.
כל מה פירטת קיים בכל סטרימר אחר ב$50 (S912) וה-NEXBOX לא מיוחד.
זה שאותך לא מעניין נטפליקס ותמיכה ב-HDR זה בסדר. יש מספיק אנשים שכן איכפת להם מזה. העובדה שהחומרה תומכת גם ב4K וגם ב-HDR לא אומר שגם התוכנה תומכת. אותו דבר בנוגע לפורמטי האודיו, למרות שגם המיבוקס תומך רק ב-DD+ ו-DTS.
המון ליבות ומעבד גראפי חזק לא עוזרות להזרים תכנים מהר יותר או טוב יותר, כך שגם כאן אני לא רואה יתרון גדול לNEXBOX.
למרות התמיכה ב802.11AC, אין למיבוקס חיבור רשת קווי. מבחינתי זה פוסל אותו.
כל מה פירטת קיים בכל סטרימר אחר ב$50 (S912) וה-NEXBOX לא מיוחד.
זה שאותך לא מעניין נטפליקס ותמיכה ב-HDR זה בסדר. יש מספיק אנשים שכן איכפת להם מזה. העובדה שהחומרה תומכת גם ב4K וגם ב-HDR לא אומר שגם התוכנה תומכת. אותו דבר בנוגע לפורמטי האודיו, למרות שגם המיבוקס תומך רק ב-DD+ ו-DTS.
המון ליבות ומעבד גראפי חזק לא עוזרות להזרים תכנים מהר יותר או טוב יותר, כך שגם כאן אני לא רואה יתרון גדול לNEXBOX.
למרות התמיכה ב802.11AC, אין למיבוקס חיבור רשת קווי. מבחינתי זה פוסל אותו.
Nir1 אתה טועה!
אין בעיה שתרשום שטויות, אבל אתה מטעה אחרים.
ה-NEXBOX וה-BEELINK זה *** סיני. אין נטפליקס ב-1080P בזבל הסיני. יש מקסימום 720P.
אם זה טוב לך ואתה חי עם זה בשלום על טלויזית 4K, אשריך.
בנוסף להטעית שאר החברים בפורום אתה מקנח בפוסט האחרון בשיכנועים עצמיים לקניית ה-NEXBOX.
4K HDR זה היהלום שבכתר בסרימרים ובזבל הסיני לא יהיה כיצד לצפות בשכזה חומר בשנה הקרוב או אי פעם.
השיאומי מכשיר טוב יותר למי שרוצה 4K או HDR ממקורות הזרמה והוא גם מחברה אמינה (אמנם סינית)
ולא חברת *** סיני שקונה לוח מ-AMLOGIC, בונה לו קופסה ושמה רום מ-XDA עם שינוי קוסמטי במקרה הטוב.
החיסרון של השיומי זה היעדר כרטיס רשת ומחבר אחד של USB 2.
היום עם תקן 802.11ac הם ראו לנכון לוותר על חיבור הרשת,
מאחר והאלחוטי תומך בקצבים גבוהים שמספיקים להעברת תכני 4K.
אין בעיה שתרשום שטויות, אבל אתה מטעה אחרים.
ה-NEXBOX וה-BEELINK זה *** סיני. אין נטפליקס ב-1080P בזבל הסיני. יש מקסימום 720P.
אם זה טוב לך ואתה חי עם זה בשלום על טלויזית 4K, אשריך.
בנוסף להטעית שאר החברים בפורום אתה מקנח בפוסט האחרון בשיכנועים עצמיים לקניית ה-NEXBOX.
4K HDR זה היהלום שבכתר בסרימרים ובזבל הסיני לא יהיה כיצד לצפות בשכזה חומר בשנה הקרוב או אי פעם.
השיאומי מכשיר טוב יותר למי שרוצה 4K או HDR ממקורות הזרמה והוא גם מחברה אמינה (אמנם סינית)
ולא חברת *** סיני שקונה לוח מ-AMLOGIC, בונה לו קופסה ושמה רום מ-XDA עם שינוי קוסמטי במקרה הטוב.
החיסרון של השיומי זה היעדר כרטיס רשת ומחבר אחד של USB 2.
היום עם תקן 802.11ac הם ראו לנכון לוותר על חיבור הרשת,
מאחר והאלחוטי תומך בקצבים גבוהים שמספיקים להעברת תכני 4K.