חיבור מחשב לטלוויזיות 32' נכשל.
ניסיתי לחבר את המחשב עם HDMI ל2 טלוויזיות שונות של 32 אינצ'.
בטלוויזיה אחת יש חיבור מקרטע שלפעמים רואים מסך שחור ולפעמים כתוב HDMI לא נתמך, לעיתים ממש נדירות רואים את המסך.
בטלוויזיה אחרת בכלל לא רואים כלום.
בטלוויזיה 40 אינצ' שיש לי בבית הכל טוב ויפה.
מה לעזאזל קורה כאן?
בטלוויזיה אחת יש חיבור מקרטע שלפעמים רואים מסך שחור ולפעמים כתוב HDMI לא נתמך, לעיתים ממש נדירות רואים את המסך.
בטלוויזיה אחרת בכלל לא רואים כלום.
בטלוויזיה 40 אינצ' שיש לי בבית הכל טוב ויפה.
מה לעזאזל קורה כאן?
עבדתי עם 3 כבלים שונים.
קצת יותר פרטים- עדכנתי לווינדוס 10 לפני איזה חצי שנה. עכשיו כשניסיתי לעדכן דרייברים התברר לי שהמחשב שיש לי DELL VOSTRO 1440 לא נתמך בווינדוס 10. כלומר DELL לא מספקים עדכוני דרייברים.
יכול להיות שהדרייבר של הHDMI צריך עדכון? זה מוזר כי על ה40 אינצ' זה עובד בלי בעיה
קצת יותר פרטים- עדכנתי לווינדוס 10 לפני איזה חצי שנה. עכשיו כשניסיתי לעדכן דרייברים התברר לי שהמחשב שיש לי DELL VOSTRO 1440 לא נתמך בווינדוס 10. כלומר DELL לא מספקים עדכוני דרייברים.
יכול להיות שהדרייבר של הHDMI צריך עדכון? זה מוזר כי על ה40 אינצ' זה עובד בלי בעיה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תגדיר במחשב קודם כל רזולוציה של 1280x720 ואז תנסה לחבר אותו לטלויזיה הקטנה. רוב הסיכויים שהמסך לא מסוגל לקבל אות עם רזולוציה גבוה מזו.
ניסיתי, לא עובד.
אני מצליח בדרך עקומה כלשהי להפעיל את זה בטלוויזיה שקולטת את המחשב.
אני נכנס ל"מאפייני מתאם תצוגה"- "לוח בקרה לגרפיקה ומדיה" של כרטיס המסך- "מאפייני גרפיקה" - ואז כשאני בא להגדיר משהו לטלוויזיה בוא מתיישר וקולט את המשב כמו שצריך
אני מצליח בדרך עקומה כלשהי להפעיל את זה בטלוויזיה שקולטת את המחשב.
אני נכנס ל"מאפייני מתאם תצוגה"- "לוח בקרה לגרפיקה ומדיה" של כרטיס המסך- "מאפייני גרפיקה" - ואז כשאני בא להגדיר משהו לטלוויזיה בוא מתיישר וקולט את המשב כמו שצריך