55m7000
-
sagi_ovadya
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אהלן כשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב מה אני יכול לעשות בשביל לראות באתר הזה 480HZ-FPS אמיתיים. כבלים איכותיים? איזה חיבור בטלוויזיה? תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתה לא יכול.
הטלויזיה תומכת ב60 הרץ בלבד, כל מה שמעל המספר הזה הוא מנגנון החלקת תנועה.
הטלויזיה תומכת ב60 הרץ בלבד, כל מה שמעל המספר הזה הוא מנגנון החלקת תנועה.
-
sagi_ovadya
-
- חבר שרק התחיל

@TheCoolest
על איזה טלוויזיה תמליץ עם יותר מ 60HZ?
על איזה טלוויזיה תמליץ עם יותר מ 60HZ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לאיזה צורך אתה רוצה יותר מ60? הרוב הגדול של המסכים שיש היום בשוק משתמשים בפאנל קל 60הרץ. מסכי פרימיום יכולים להיות עם פאנל 120. עוד אופציה היא H6400 של סמסונג, אני רק לא יודע אם היא יודעת לקבל אות של 120 הרץ מהמחשב.
-
sagi_ovadya
-
- חבר שרק התחיל

@TheCoolest
היא תתחבר לXBOX ממיר יס, ובעיקר מחשב לסרטים ומשחקים אז חשוב לי יותר מ60הרץ
היא תתחבר לXBOX ממיר יס, ובעיקר מחשב לסרטים ומשחקים אז חשוב לי יותר מ60הרץ
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ממיר יס עובד על 50HZ.
XBOX על 60HZ.
סרטים\סדרות בכלל 24HZ.
רוב מסכי מחשב סטנדרטיים גם תומכים רק עד 60HZ.
המקור היחיד שיכול להוציא יותר מ-60HZ למסך הוא המחשב, נניח עבור משחקים, ושם אתה צריך לחפש מסך שגם יודע לקבל אות עם 120HZ וגם להציג אותו כמו שצריך (בעל פאנל של 120HZ).
XBOX על 60HZ.
סרטים\סדרות בכלל 24HZ.
רוב מסכי מחשב סטנדרטיים גם תומכים רק עד 60HZ.
המקור היחיד שיכול להוציא יותר מ-60HZ למסך הוא המחשב, נניח עבור משחקים, ושם אתה צריך לחפש מסך שגם יודע לקבל אות עם 120HZ וגם להציג אותו כמו שצריך (בעל פאנל של 120HZ).
-
sagi_ovadya
-
- חבר שרק התחיל

@TheCoolest
·בידיוק מה שאני מחפש אני רוצה קצב רענון יותר מהיר מ60 לפחות 120. אני לא מתכנן להחליף מסך כל שנה. הטלווזיה הזאת זה במקום לקנות מסך וטלוויזיה בנפרד אני מעדיף שיהיה את התכונות שאני צריך באותו מסך. כל ה HISENSE למניהם לא מוציאים יותר מ60Hz? איפה רואים את הנתון הזה? בכל מסך כתוב בין 200-1200HZ ויש גם יותר איך יכול להיות? מה זה אומר הSMR הזה? מה ההבדל
·בידיוק מה שאני מחפש אני רוצה קצב רענון יותר מהיר מ60 לפחות 120. אני לא מתכנן להחליף מסך כל שנה. הטלווזיה הזאת זה במקום לקנות מסך וטלוויזיה בנפרד אני מעדיף שיהיה את התכונות שאני צריך באותו מסך. כל ה HISENSE למניהם לא מוציאים יותר מ60Hz? איפה רואים את הנתון הזה? בכל מסך כתוב בין 200-1200HZ ויש גם יותר איך יכול להיות? מה זה אומר הSMR הזה? מה ההבדל
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מרבית המסכים לא מקבלים יותר מ-60HZ, זה לא שהייסנס מיוחדת. כל ההרצים האלה מדברים על מגנון להחלקת תנועה ולא קשור לקצב הריענון של הפאנל.
בנוסף, ברוב המקרים אין במפרט שום הזכרה לקצב הריענון שהמסך מסוגל לקבל וגם מה קצב הריענון של הפאנל.
יש כמה אתרי ביקורות שבודקים את הנושא הזה, למשל RTINGS.
ברזולוציה 4K המקסימום שניתן לקבל הוא 60HZ כרגע, עם כל מסך.
ב1080P יש מסכים שיכולים לקבל 120HZ.
אתה יכול לראות כאן את הרשימה: http://ca.rtings.com/tv/reviews/by-usag ... nitor/best
כמובן אם הטלויזיה נועדה למשחקים חשוב לשים לב שלמסך שאתה בוחר יש אינפוט לאג נמוך.
בנוסף, ברוב המקרים אין במפרט שום הזכרה לקצב הריענון שהמסך מסוגל לקבל וגם מה קצב הריענון של הפאנל.
יש כמה אתרי ביקורות שבודקים את הנושא הזה, למשל RTINGS.
ברזולוציה 4K המקסימום שניתן לקבל הוא 60HZ כרגע, עם כל מסך.
ב1080P יש מסכים שיכולים לקבל 120HZ.
אתה יכול לראות כאן את הרשימה: http://ca.rtings.com/tv/reviews/by-usag ... nitor/best
כמובן אם הטלויזיה נועדה למשחקים חשוב לשים לב שלמסך שאתה בוחר יש אינפוט לאג נמוך.
-
sagi_ovadya
-
- חבר שרק התחיל

@TheCoolest
·טוב אני מאמין שהסדרה M7000 תהיה מספקת. הזמנתי את הכבל הזה הוא יעשה את העבודה? http://www.ebay.com/itm/Qulified-HDMI-C ... eY4zQwgyug
שוב תודה רבה. מתלבט בין ה 50 ל 55 אינץ' מרחק צפייה 3 מטר פלוס מינוס. הבדל של 1500שח בערך
·טוב אני מאמין שהסדרה M7000 תהיה מספקת. הזמנתי את הכבל הזה הוא יעשה את העבודה? http://www.ebay.com/itm/Qulified-HDMI-C ... eY4zQwgyug
שוב תודה רבה. מתלבט בין ה 50 ל 55 אינץ' מרחק צפייה 3 מטר פלוס מינוס. הבדל של 1500שח בערך