עזרה בחיבור הארד דיסק לסטרימר של טרונסמארט ושאלה לגבי כתוביות

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Idankor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי סטרימר Tronsmart draco aw80, מערכת הפעלה של אנדרואיד.
יותר נכון זה אצל ההורים שלי, הם קנו ממי שמכר להם את הטלויזיה. זה סטרימר שמשווק כיביכול על ידי eztv, יש עליו מן גרסא מעפנה של קודי (שכמעט כלום לא עובד שם והייתי שמח להחליף לקודי אחר אבל זה כבר נושא לשירשור אחר).

מי שמכר לנו את זה אמר שאפשר לחבר הארד דיסק ואז להיכנס לקודי, לרשת ביתית, והסרטים שעל ההארד דיסק יופיעו שם. אבל זה לא מזהה את ההארד דיסק. אם אני מחבר את ההארד דיסק ישירות לטלויזיה (סמסונג) אז זה כן עובד, הבעיה שהחיבור במקום מאוד לא נוח וכידוע לכם אין כבלים ארוכים להארד דיסקים של USB 3.

מה אפשר לעשות במקרה כזה? אפשר אולי להוריד באנדרואיד של הסטרימר תוכנה אחרת? הבעיה בקודי או שזו בעית חומרה שהטרונסמארט לא מזהה את ההארד דיסק? אם אני לא טועה ההארד דיסק עובד ב exFAT כרגע, בגלל שאנחנו משתמשים גם במאק בבית וזה היה הכי נוח. שוב, הטלויזיה וכל מחשב אחר מזהים את ההארד דיסק בלי בעיה.

שאלה נוספת: הקודי מנסה להתאים אוטומטית כתוביות לסרטים וסדרות שרואים בו, אבל הוא תמיד טועה. לפעמים באמת אין גרסא טובה של כתוביות והייתי רוצה פשוט לכבות אותן ולראות בלי, אבל כמה שלא ניסיתי לא מצאתי איך עושים את זה.

המון תודה מראש לכל מי שיעזור או ינסה לעזור. שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

שלום עידן ברוך הבא
א.קצת לא ברור, כתבת לחבר את הדיסק לסטרימיר, ואז לרשת ביתית? איפה הקשר?
לאחר חיבור הדיסק הקשיח, ניגשים אל ווידאו, קבצים, קבצים ואז יהיה לך sda1 שזה הדיסק.
ב, מוגדר לו להוריד כתוביות מopen subtitle תוריד את התוסף של סאבסנטר ותמצא כתוביות מתאימות, אין בעיה לכבות את הכתוביות, בזמן ניגון הסרט, פתח את התפריט של (עצור המשך וכו) בצד יש גם כתוביות, כבה.
ג,לגבי הקודי, הכי פשוט להסיר לגמרי, לגשת לחנות, להתקין את הגירסה האחרונה, ולאחר מכן ידנית את התוספים שאתה מעוניין, יש מדריך של thw wiz בדביק של הפורום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Idankor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

היי, קודם כל תודה על העזרה.
אני אנסה לבהר:
אני יודע שאין קשר כיביכול לרשת ביתית. אני מעלה תמונות שתוכל להבין אותי יותר טוב.

[img2=1280x720]http://i.imgur.com/rTKBTHv.jpg[/img2]

כפי שאתה רואה יש באופציות רשת ביתית. אני מבין שאין קשר לרשת ביתית אבל ההוראות שקיבלתי ממי שמכר לי את המערכת זה שככה נכנסים להארד דיסק שמחברים, דרך האפשרות הזאת.

שאני נכנס לשם יש לי וידאו, ואז STORAGE01
אבל בתיקייה הזאת אין כלום חוץ מ LOST.DIR

ניסיתי גם להיכנס להגדרות של האנדרואיד לבדוק אם הוא מזהה מקור איחסון:

[img2=1280x720]http://i.imgur.com/wu1we2i.jpg[/img2]

לגבי הכתוביות:
ניסיתי כל אופציה אפשרית ולא הצלחתי לכבות אותן. להלן תמונה של מסך הכתוביות, ושל התפריט הרגיל.
[img2=1280x720]http://i.imgur.com/LNo9eo1.jpg[/img2]
[img2=1280x720]http://i.imgur.com/5IV4B34.jpg[/img2]

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #4 

א.כתוביות, כתוב לך עליך להרשם בשביל להשתמש בתוסף.
ב.STORAGE01 אם אתה מנתק את הדיסק הקשיח, STORAGE01 נעלם או נשאר?
ג.לא מכיר את הסקין הזה, אבל בגדול באחד מהכפתורים למטה זה ניהול כתוביות, להלן תמונה אצלי.

כפי שאמרתי לך, תסיר את הגירסה המכוערת הזו, גם ככה כלום לא עובד אמרת.

Idankor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

א. ממה שאני זוכר ההרשמה לא הצליחה לחלק מהשירותים, אבל גם בשירותים שעובדים כמו למשל opensubtitles אני לא מצליח להוריד את הכתוביות.
ב. STORAGE01 נעלם כאשר אני מנתק את ההארד דיסק. מה זה אומר? שexFAT היא מערכת קבצים שלא נתמכת במכשיר שלי? או באנדרואיד? מה כדאי לעשות בשביל לסדר את זה?
ג. האם כדאי לפרמט את הסטרימר ולהתקין אנדרואיד מחדש? או רק למחוק את הקודי? כי אני רואה שיש עוד כל מיני אפליקציות משונות שהגיעו מותקנות כבר. כפי שאמרתי המכשיר הגיע מוגדר מראש על ידי חברת שנקראת EZTV, יש מדבקה שלהם על המכשיר, בתמיכה הטכנית שלהם הם לא עונים.
ושאלה נוספת באותו עיניין: כמה יהיה קשה להתקין קודי או לפרמט את המכשיר בהינתן זה שהשליטה היא עם שלט שיש עליו רק לחצני חיצים? מדובר בפרוצדורה שתיקח כמה שעות טובות?
שוב מודה לך מאוד, ומקווה שאצליח לסדר את זה כי הרבה זמן ההורים שלי מייחלים למערכת קולנוע ביתית שתעבוד כמו שצריך וכל פעם יש עם זה בעיות. הם מיואשים ואני מאוד רוצה לעזור להם. המון תודה!

Idankor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

ממה שאני יודע בפלאפון יש אפשרות די קלה לפירמוט של אנדרואיד, או לאיזו תהליך איתחול מפעל כזה. אז לזה התכוונתי.
בכל מקרה בין אם תמליץ על פירמוט או רק התקנה מחדש של קודי אני אשמח למדריך העדכני ביותר, כי חיפשתי באינטרנט וכתוב שיש גרסא חדשה יותר אבל הלינק אליה לא עובד. חשוב לי להתקין משהו עדכני כי אני רוצה כמובן שרוב הלינקים יעבדו...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #7 

עידן, אין לי מושג לאן אתה הולך.
בסך הכל קודי, נכנס באנדרויד לכל האפלקציות, מוחק קודי.
נכנס לחנות של גוגל ומתקין, פשוט.
לא צריך מדריך, לאחר ההתקנה תתקין את ההתקנה של thw wiz זה בדביק של הפורום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”