ככה נראה ראוטר אמיתי... RT-AC68U של אסוס
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78924
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני עובד יותר מחצי שנה עם ראוטר חדש - RT-AC68U של אסוס. מדובר בראוטר בכמה רמות יותר טוב מכל ראוטר אחר שראיתי בתחום הזה. בעיקר נושא הניתוח של מי עושה abuse לרשת ומי תוקע את הרשת כרגע ואם אנחנו תחת התקפה, זה מה שעניין אותי במיוחד.
הדבר הכי חזק אצלו זה הניטור והניתוח של מה עובר ברשת.
הדבר הכי חזק אצלו זה הניטור והניתוח של מה עובר ברשת.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78924
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כפי שבוודאי ניתן לראות, אפשר לנתח מי כרגע מנצל את הרשת וגם מה הצד השני. כך למשל גיליתי שבערב התקיעה שלי ברשת נגרמת בגלל שהאייפון מעלה לי וידאו ל-iCloud ובגלל שיש לי ADSL הדבר מאיט מאוד את ההורדה ברשת.
אפשר גם לראות מי משתמש לפי שעות שימוש לפי אפליקציה (Web למשל) או לפי קליינט בודד. כאשר יש תקלה אני תוך שניות מבין מה באמת קורה והאם זו תקלה ומה מקור הבעיה.
אפשר גם לראות מי משתמש לפי שעות שימוש לפי אפליקציה (Web למשל) או לפי קליינט בודד. כאשר יש תקלה אני תוך שניות מבין מה באמת קורה והאם זו תקלה ומה מקור הבעיה.
·היי, יש לי את הגירסה הקודמת לא RT-N66U, איך אתה מקנפג באיזה שעות ה-Wifi סגור ?eyosha כתב:זה ראוטר מדהים, יש לי אותו כבר שנה
כמובן שהוא גם שרת DLNA יש אפשרות להתקין עליו VPNלקנפג שעות בהן ה wifi סגור
מי שממש רוצה יכול גם להוריד אליו טורנטים, בהנחה שמחובר אליו כונן, פשוט סוס עבודה מדהים...
האם יש אפשור להפעיל / לכבות את ה-Wifi ע"י קריאה ל-rest או משהו דומה ?
·brillix כתב:·היי, יש לי את הגירסה הקודמת לא RT-N66U, איך אתה מקנפג באיזה שעות ה-Wifi סגור ?......
האם יש אפשור להפעיל / לכבות את ה-Wifi ע"י קריאה ל-rest או משהו דומה ?...
בהנחה שיש לך את הגרסה האחרונה של הקושחה, תחת הגדרות wifi יש לך tab של profesional שמה יש Time Settings בצבע צהוב
אתה לא צריך מדריך אתה צריך ראוטר שתומך בקושחה של openwrtalonrod כתב:יש לך מדריך על איך מקבלים כמה שיותר קרוב לדברים הללו ?...
אחרי שאתה מתקין את הקושחה בממשק GUI שלה יש לך כבר הכל
עד לרמה שאתה יכול לראות מי מחובר לרשת שלך ומה מחובר לאן
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
עופר איך ביאסת אותי עכשיו
היתה לי התלבטות בין הראוטר הזה לNighthawk, ובסוף לקחתי את הNighthawk. הוא גם סוס עבודה, אבל מבחינת הממשק והיכולות שלו, הוא רחוק מאוד מאסוס. אני יודע כבר מה הראוטר הבא שלי...
גם בנתב בגרושים יש את מרבית הפונקציות האלו.MrYair כתב:אותו דבר גם אפשר לקבל אם קושחה של openwrt
לא חייב ראוטר בעלות של כמה מאות שקלים...
הם קוראים לממשק הזה ASUSWRT. מצא חן בעיני מהרגע הראשון.
הרבה יותר אינטואיטיבי ונאה מ-DDWRT למשל מבחינה אירגונית ומבנה.
[imgbig]https://i.gyazo.com/d4da0aedfac7c99a21e ... 7c438c.png[/imgbig]
דווקא את הטאב שהוא הכי התלהב ממנו חסר לי
שידרגתי קושחה לגרסת הבטא אבל זה לא הוסיף לי את הגרפים היפים.
הראוטרים של אסוס אכן מדהימים! גם אני התחדשתי באחד לפני כשבוע וחצי- הדגם שלקחתי הוא ASUS RT-AC88U ואחרי כמעט שבועיים של שימוש אני מאוד,מאוד מרוצה. יציב,לא מגמגם כמו הTP LINK הקודם שלי,קליטה מעולה בבית (ורק עם אנטנה אחת מחוברת!) ובSPEED TEST מהירות ההורדהשל האייפון המזדקן שלי literally הכפילה את עצמה. הממשק של הראוטר פשוט מדהים ומצאתי את עצמי נובר שם באפשרויות לא מעט.
גם האופציה לקבוע רשת אורחים זמנית יעילה מאוד. והאפליקציה לנייד מגניבה לגמרי.
גם האופציה לקבוע רשת אורחים זמנית יעילה מאוד. והאפליקציה לנייד מגניבה לגמרי.
·מסכים עם כל מילה ולי יש את הדגם AC68U שהוא ישן יותרKinley כתב:הראוטרים של אסוס אכן מדהימים! גם אני התחדשתי באחד לפני כשבוע וחצי- הדגם שלקחתי הוא ASUS RT-AC88U ואחרי כמעט שבועיים של שימוש אני מאוד,מאוד מרוצה. יציב,לא מגמגם כמו הTP LINK הקודם שלי,קליטה מעולה בבית (ורק עם אנטנה אחת מחוברת!) ובSPEED TEST מהירות ההורדהשל האייפון המזדקן שלי literally הכפילה את עצמה. הממשק של הראוטר פשוט מדהים ומצאתי את עצמי נובר שם באפשרויות לא מעט.
גם האופציה לקבוע רשת אורחים זמנית יעילה מאוד. והאפליקציה לנייד מגניבה לגמרי....
שכחתי גם לציין את הפרט ה"קטן" של שמונה יציאות Ethernet! אומנם אני עושה שימוש כרגע רק בשתיים אבל עבור אנשים שרוצים אולי לחסוך רכשיה של סוויץ' נפרד זה יופי של פיצ'ר. עוד פלוס גדול עבורי זה המתג כיבוי ON\OFF ל-WIFI סתם בשביל השקט הנפשי כי אם אפשר להימנע מקרינה מיותרת בלילה אז למה לא? יש אפילו אפשרות לכבות ולהדליק את נוריות ה-LED בראוטר למי שהראוטר נמצא אצלו בחדר,כמוני.
· כן אבל זה סוס עבודה ובדכ לא אמורות להיות תקלות. זה סיכון שלוקחים תמיד שמביאים מצלמה רסיבר או כל מוצר אחר כמו ראוטר. בדכ זה משתלםdatto כתב:אם מביאים אותו מארה"ב זה אומר שבעצם מוותרים על האחריות מול אמאזון לא? גם אם הוא נשלח לכתובת בארה"ב...
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
שאלה לבעלי נתבים של ASUS.
כרגע יש לנו E4200 של Cisco ובין שאר האפשרויות שלו יש אפשרות לחסום משתמשים, קווים או אלחוטיים לפי שעות. זאת אומרת שניתן לקבוע שעה שבה נסגרת התקשורת לצרכן מסויים ושעה שנפתחת חזרה (לא סגירה גורפת של Wi-Fi או LAN).
האם יש אפשרות כזאת בקושחה של ASUS?
כרגע יש לנו E4200 של Cisco ובין שאר האפשרויות שלו יש אפשרות לחסום משתמשים, קווים או אלחוטיים לפי שעות. זאת אומרת שניתן לקבוע שעה שבה נסגרת התקשורת לצרכן מסויים ושעה שנפתחת חזרה (לא סגירה גורפת של Wi-Fi או LAN).
האם יש אפשרות כזאת בקושחה של ASUS?
כן, יש את הפיצ'ר הזה בראוטרים הרבה יותר פשוטים כמו שאני קניתי, פיצ'ר מעולה בשביל הגבלת ילדים בשעות גלישה.
יש את רוב הפיצ'רים שמופיעים פה בראוטרים הישנים של ASUS (יכול להיות שיהיה צריך לעדכן גרסאת קושחה).
עוד פיצ'ר נחמד שיש בראוטרים של אסוס (בכל הראוטרים שהיו לי לא היה את זה) זה אפשרות לשליטה מרחוק בראוטר (צריך לאפשר את זה בהגדרות), מכניסים את כתובת אייפי החיצונית + משתמש וסיסמה ואתם בדף ההגדרות של הראוטר.
עוד משהו, גרוע מאוד לשים ראוטר בחדר שינה, תמיד עדיף לשים במקום שלא נמצאים בו הרבה.
יש את רוב הפיצ'רים שמופיעים פה בראוטרים הישנים של ASUS (יכול להיות שיהיה צריך לעדכן גרסאת קושחה).
עוד פיצ'ר נחמד שיש בראוטרים של אסוס (בכל הראוטרים שהיו לי לא היה את זה) זה אפשרות לשליטה מרחוק בראוטר (צריך לאפשר את זה בהגדרות), מכניסים את כתובת אייפי החיצונית + משתמש וסיסמה ואתם בדף ההגדרות של הראוטר.
עוד משהו, גרוע מאוד לשים ראוטר בחדר שינה, תמיד עדיף לשים במקום שלא נמצאים בו הרבה.