הגדלת נפח אחסון בדרופבוקס
שלום
לפני שנתיים קניתי מכשיר סמוסנג שנתן לך 50 גיגה בדרופבוקס למשך שנתיים, היום קיבלתי הודעה מדרופבוקס שהנפח שקיבלתי מתנה עומד להיגגמר וכדי לשמור על כל הקבצים שלי אני צריך לרכוש עוד נפח אחסון,
מכיוון שזה לא הענן היחידי שאני משתמש בו אני לא כל כך מכיר את השימוש בו, וכשאני רוצה להגדיל את הנפח ומוכן לשלם אני מקבל הודעה שאני יכול להגדיל ל-1T.
הענין הוא שאני לא מעונין להגדיל לנפח כזה אלא הייתי רוצה משהו בסביבות ה- 50 או 100 גיגה.
האם ישנה דרך לעשות זאת?
לא מצאתי את האפשרות...
תודה לעוזרים.
נ.ב.
במידה וזה לא שייך לפורום זה אני מתנצל מראש, לא ידעתי לאיזה פורום זה יכול להתאים מלבד הפורום הזה.
לפני שנתיים קניתי מכשיר סמוסנג שנתן לך 50 גיגה בדרופבוקס למשך שנתיים, היום קיבלתי הודעה מדרופבוקס שהנפח שקיבלתי מתנה עומד להיגגמר וכדי לשמור על כל הקבצים שלי אני צריך לרכוש עוד נפח אחסון,
מכיוון שזה לא הענן היחידי שאני משתמש בו אני לא כל כך מכיר את השימוש בו, וכשאני רוצה להגדיל את הנפח ומוכן לשלם אני מקבל הודעה שאני יכול להגדיל ל-1T.
הענין הוא שאני לא מעונין להגדיל לנפח כזה אלא הייתי רוצה משהו בסביבות ה- 50 או 100 גיגה.
האם ישנה דרך לעשות זאת?
לא מצאתי את האפשרות...
תודה לעוזרים.
נ.ב.
במידה וזה לא שייך לפורום זה אני מתנצל מראש, לא ידעתי לאיזה פורום זה יכול להתאים מלבד הפורום הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
בזמנו היו חבילות כאלה והם הורידו אותם. מבחינתם כנראה אין משמעות גדולה לגדלים האלה ולכן הם נותנים 1TB באותו מחיר שהיה פעם כמה ג'יגה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
אני באותו מקום... התרגלתי מאוד ל Dropbox וניסיתי לעבוד עם המתחרים, גוגל דרייב ו OneDrive של מיקרוסופט, בשניהם או שהיו לי בעיות או שממש לא היה לי נוח, יש אפשרות לשלם למישהי באיביי ובשביל כמה דולרים הוא ישיג לך תוספת של 16 ג'יגה (בונוס של הזמנת חבר לדרופבוקס), עדיין מחפש פתרון קבוע טרה זה הרבה יותר ממה שאני צריך...
·בדיוק מה שאני חושב, אני התרגלתי מאוד לדרופבוקס למרות שאני גם מגבה הכל בגונן חיצוני, הייתי רוצה לשמור על הגודל שיש לי שזה 50 גיגה כשקיבלתי את ההגדלה בעקבות מכשיר קנייה של סמסונג.PayneBack3 כתב:אני באותו מקום... התרגלתי מאוד ל Dropbox וניסיתי לעבוד עם המתחרים, גוגל דרייב ו OneDrive של מיקרוסופט, בשניהם או שהיו לי בעיות או שממש לא היה לי נוח, יש אפשרות לשלם למישהי באיביי ובשביל כמה דולרים הוא ישיג לך תוספת של 16 ג'יגה (בונוס של הזמנת חבר לדרופבוקס), עדיין מחפש פתרון קבוע טרה זה הרבה יותר ממה שאני צריך......
אני בבעיה עכשיו כי האופציות שיש לי זה או להוריד הכל ולהעלות לענן אחר או לקנות 1T שאני ממש ממש ממש ממש לא צריך
הבעיה עם כל העננים האלו שמהירות ה UPLOAD אליהם כל כך איטית שלא ניתן לנצל נפחים גבוהים כמו ה 1Tb של דרופבוקס.
יש לי מנוי כזה שמסתיים החודש והחלטתי לא להמשיך כי פשוט לא הצלחתי למלא יותר מ 20 אחוז מהנפח הזה ופשוט חבל על הכסף.
יש לי מנוי כזה שמסתיים החודש והחלטתי לא להמשיך כי פשוט לא הצלחתי למלא יותר מ 20 אחוז מהנפח הזה ופשוט חבל על הכסף.
אשריך שזכית להיות אחד מחמישה מנויים של החברה הבלתי קיימת הזאת. תקווה שהם ישרדו כדי שלא תצטרך להתרגל בחזרה למהירות חזור של 3 מגה.ohad-b כתב:@גיל37
·
זה כבר לא קשור לעננים עצמם, אלא למהירות ה-UPLOAD המגוחחת שיש פה בארץ.
יש לי במשרד אינטרנט של Unlimited עם UPLOAD של 100 מגה, אני מסנכרן דברים לענן בשניות.....