האם למישהו פה יש ניסיון עם המרת חשבון אמריקאי לחשבון ישראלי ?
יש לי חשבון של כמה שנים טובות עם כמה רכישות (לא רציני אבל עדיין) בארה"ב. כמובן שבגלל אפל מיוזיק אני רוצה להשתמש בישראלי (ואז אני צריך כרטיס אשראי וחשבון ישראלי). אז גם אם יהיה לי בסוף 2, אני רוצה להמיר את האמריקאי לישראלי....
אני עדיין שואל (וברור שאפשר) האם המשמעות היחידה היא איבוד רשימת הרכישות ?
אני עדיין שואל (וברור שאפשר) האם המשמעות היחידה היא איבוד רשימת הרכישות ?
·אתה לא תאבד כלום, תוכל להוריד חופשי תמיד את כל האפליקציות שהורדת בעבר מאותו חשבוןalonrod כתב:יש לי חשבון של כמה שנים טובות עם כמה רכישות (לא רציני אבל עדיין) בארה"ב. כמובן שבגלל אפל מיוזיק אני רוצה להשתמש בישראלי (ואז אני צריך כרטיס אשראי וחשבון ישראלי). אז גם אם יהיה לי בסוף 2, אני רוצה להמיר את האמריקאי לישראלי....
אני עדיין שואל (וברור שאפשר) האם המשמעות היחידה היא איבוד רשימת הרכישות ?...
הקטע היחיד, זה אם נגיד יהיה לך עדכוני אפליקציות באמריקאי והתחברת לישראלי, אתה לא תוכל לעדכן
אתה תצטרך להתחבר לאמריקאי ואז לעדכן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
אני העברתי חשבון כבר פעם אחת ועכשיו אני שוקל שוב לבצע העברה על מנת לעבור מחשבון אפל מיוזיק אמריקאי לישראלי.
ניתן לעשות זאת עצמאית בתוך אייטיונז רק אם מאזן החשבון הינו אפס.
במידה ויש לך זכות בחשבון, כמו שלי יש, עליך לבקש מאפל לאפס את החשבון, אפילו אם יש לך סנט אחד בחשבון, כמו שהיה לי בעבר.
ניתן לעשות זאת עצמאית בתוך אייטיונז רק אם מאזן החשבון הינו אפס.
במידה ויש לך זכות בחשבון, כמו שלי יש, עליך לבקש מאפל לאפס את החשבון, אפילו אם יש לך סנט אחד בחשבון, כמו שהיה לי בעבר.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
העברתי את החשבון שלי מישראלי לאמריקאי וחזרה עשרות פעמים.... כרגע אני על הישראלי בעיקר בגלל האפל מיוזיק המצויין
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
·אין בעיה בכלל לשנות - פשוט נכנסים לחשבון דרך האייפון ומשנים מדינה (או לפחות ככה זה היה בפעם האחרונה שעשיתי את זה)alonrod כתב:אז תוכל לענות על השאלה שלי ?...
נתקלת באפליקציות כאלו בין הישראלי לאמריקאי ? ואני מדבר על זה שאתה נכנס ל UPDATES בחנות יש משהו למעלה שנקרא PURCHASED שמכיל את כל האפלקציות שאי פעם קנית / הורדת (גם אם הם לא על המכשיר), ממה שאני מבין הרשימה עצמה מתאפסת (לא משפיע על הסטטוס עצמו של האפליקציות), נכון ?