שרשור תגובות מאמר רמקול QUAD 12L
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מרתק !!
שאלה שעלתה בראשי.
האם יכול רמקול "להבריק" יותר כאשר הוא מחובר בבי-אמפליפינג.
יותר מאשר מחובר "רגיל".
זא"מ, האם בבדיקה רגילה הוא יכול להיות ב"ציון" מסוים ובחיבור של בי-אמפיפלינג יהיה מבריק ?
שאלה שעלתה בראשי.
האם יכול רמקול "להבריק" יותר כאשר הוא מחובר בבי-אמפליפינג.
יותר מאשר מחובר "רגיל".
זא"מ, האם בבדיקה רגילה הוא יכול להיות ב"ציון" מסוים ובחיבור של בי-אמפיפלינג יהיה מבריק ?
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
מעולה !
אני מצפה כבר בקוצר רוח לחלקים הבאים.
יצא לי אגב להאזין לקוואד מדפי (אם כי אני לא בטוח לאיזה דגם), ולפחות לפי עולם המושגים שלי הביקורת מתארת אותו היטב.
כלומר חוץ מהתיאור "מתוק". לגבי זה- אין לי מושג מה זה אומר.
אני מצפה כבר בקוצר רוח לחלקים הבאים.
יצא לי אגב להאזין לקוואד מדפי (אם כי אני לא בטוח לאיזה דגם), ולפחות לפי עולם המושגים שלי הביקורת מתארת אותו היטב.
כלומר חוץ מהתיאור "מתוק". לגבי זה- אין לי מושג מה זה אומר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
תמציתי ולעניין!
הערה קטנטונת, רשמת בסקירה: "ניגשתי לעמדת ההאזנה בתוספת דף, נייר ועט לצורך הערות שיעלו בראשי במהלך המבחן".
גם דף וגם נייר?
הערה קטנטונת, רשמת בסקירה: "ניגשתי לעמדת ההאזנה בתוספת דף, נייר ועט לצורך הערות שיעלו בראשי במהלך המבחן".
גם דף וגם נייר?
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
ziv_r כתב:תמציתי ולעניין!
גם דף וגם נייר?
...
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ACID TEST
ביקורת מצוינת, כחובב מוסיקה קלאסית הזדהתי לחלוטין עם הקטע של אלגר וז'קלין דה-פרה זהו מבחן החומצה (acid test ) שלצערי רב המדפיים נופלים בו כיוון שאינם מסוגלים להעביר אינפורמציה של תזמורת גדולה או קטעים תובעניים. יש עוד מבחן קשה והוא רביעיית כלי מיתר אבל אני מבין שקטעי הג'אז שנבדקו די דומים לרביעיית פסנתר או כלי נשיפה במוסיקה הקאמרית הקלאסית ועברו את המבחן.
אני סקרן לקרוא סקירה על המדפיים הגדולים והיקרים יותר
B&W 705 ,DYNAUDIO FOCUS 110 PMC TB2 AURUM CANTUS V3 ודומיהם
שמעתי את PMC TB2 והוא כן הצליח להעביר קטעי תזמורת גדולה
אני סקרן לקרוא סקירה על המדפיים הגדולים והיקרים יותר
B&W 705 ,DYNAUDIO FOCUS 110 PMC TB2 AURUM CANTUS V3 ודומיהם
שמעתי את PMC TB2 והוא כן הצליח להעביר קטעי תזמורת גדולה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נמר,
פשוט מאמר מעולה וסקירה מצויינת.
אגב, ISAAC HAYES, יש לו קול מדהים לאיש הזה, לא?
פשוט מאמר מעולה וסקירה מצויינת.
אגב, ISAAC HAYES, יש לו קול מדהים לאיש הזה, לא?
כיף לקרוא , כל הכבוד על היוזמה
ובכל זאת כמה פרטים קטנים שחסרו לי ואפשר להוסיפם למאמרים הבאים -
1. הגברה ומקור - ידוע לי שציינת בהודעה נפרדת שההגברה והמקור יהיו של אודיולאב
לאורך כל המסע. אבל כדאי לציין זאת בראשית כל מבחן , לא כולם יזכרו עוד כמה
שבועות שזה היה הציוד..
2. קצת תמונות מחדר האזנה - תמיד נחמד "להרגיש" את המבחן בצורה יותר ממשית כאשר
אנו קוראים את המאמר. גם תמונות של הדיסקים שנבחרו תמיד מוסיפים לכיף.
3. פרטים על הסטנדים , כבלים ( נגן , מגבר ורמקולים ) . שוב , ידוע שציינת שהמבחן
יעשה עם כבלים סטנדרטיים אבל אפשר לציין בכל זאת את סוגם. כנ"ל לגבי סטנדים.
סה"כ מאוד נהניתי לקרוא. מחכה בקוצר רוח למבחן הבא.. מבאס לחכות שבוע
ובכל זאת כמה פרטים קטנים שחסרו לי ואפשר להוסיפם למאמרים הבאים -
1. הגברה ומקור - ידוע לי שציינת בהודעה נפרדת שההגברה והמקור יהיו של אודיולאב
לאורך כל המסע. אבל כדאי לציין זאת בראשית כל מבחן , לא כולם יזכרו עוד כמה
שבועות שזה היה הציוד..
2. קצת תמונות מחדר האזנה - תמיד נחמד "להרגיש" את המבחן בצורה יותר ממשית כאשר
אנו קוראים את המאמר. גם תמונות של הדיסקים שנבחרו תמיד מוסיפים לכיף.
3. פרטים על הסטנדים , כבלים ( נגן , מגבר ורמקולים ) . שוב , ידוע שציינת שהמבחן
יעשה עם כבלים סטנדרטיים אבל אפשר לציין בכל זאת את סוגם. כנ"ל לגבי סטנדים.
סה"כ מאוד נהניתי לקרוא. מחכה בקוצר רוח למבחן הבא.. מבאס לחכות שבוע
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
סקירה טובה מאד ללא ספק.
כמה הערות:
1. מן הראוי לציין שהרמקול הוא סיני במקור (תכנון + ייצור בסין, תחת ביקורת איכות של IAG, הבעלים של QUAD). כמובן שזה לא משפיע במאום על התוצאה הסופית אבל זה עדיין מידע רלוונטי.
2. מן הראוי לציין את המערכת שבה זה נבדק, ואיך חולקו הציונים (יותר נכון - מה נחשב הרפרנס לכל אחד מהסעיפים), מן הסתם זה ייתן לאותם ציונים קצת יותר אמינות. בנוסף, כדאי לציין שילובים במסגרת תקציב נתונה, איתם הרמקול יעבוד היטב וייתן תמורה ראויה.
3. אני חייב לציין שהתמחור של SG ממש הוגן, אפשר לקנות את הרמקול ישירות בסין (פחות מ-700$ ברשת) אבל ההבדל במחיר ההגעה לארץ לא יהיה תהומי, וזה יפה לכשעצמו.
כמה הערות:
1. מן הראוי לציין שהרמקול הוא סיני במקור (תכנון + ייצור בסין, תחת ביקורת איכות של IAG, הבעלים של QUAD). כמובן שזה לא משפיע במאום על התוצאה הסופית אבל זה עדיין מידע רלוונטי.
2. מן הראוי לציין את המערכת שבה זה נבדק, ואיך חולקו הציונים (יותר נכון - מה נחשב הרפרנס לכל אחד מהסעיפים), מן הסתם זה ייתן לאותם ציונים קצת יותר אמינות. בנוסף, כדאי לציין שילובים במסגרת תקציב נתונה, איתם הרמקול יעבוד היטב וייתן תמורה ראויה.
3. אני חייב לציין שהתמחור של SG ממש הוגן, אפשר לקנות את הרמקול ישירות בסין (פחות מ-700$ ברשת) אבל ההבדל במחיר ההגעה לארץ לא יהיה תהומי, וזה יפה לכשעצמו.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
נחמד.
מעבר ללהפנות תשומת לבו של הכותב הנכבד לשגיאת כתיב בשמו של Isaac Hayes, רציתי לשאול:
"איזון - 8 (חור קטן בין המיד הגבוה למיד הנמוך שפוגע באיזון)" - האם בכל זאת מדדת את ההיענות לתדר?
וגם:
"בס - 7.5 (הדוק ומפורט אך לא מחזיק את עצמו די בכוח מתפרץ)" - האם בדקת את התלות במיקום הרמקול?
תודה.
מעבר ללהפנות תשומת לבו של הכותב הנכבד לשגיאת כתיב בשמו של Isaac Hayes, רציתי לשאול:
"איזון - 8 (חור קטן בין המיד הגבוה למיד הנמוך שפוגע באיזון)" - האם בכל זאת מדדת את ההיענות לתדר?
וגם:
"בס - 7.5 (הדוק ומפורט אך לא מחזיק את עצמו די בכוח מתפרץ)" - האם בדקת את התלות במיקום הרמקול?
תודה.
פשוט כשרון...
אחלה סקירה, לפי התיאורים יכולתי להרגיש כמעט את הסאונד כאילו אני נמצא בחדר.
בקצב הזה נראה שכדאי להתחיל לעבוד בשיפוץ לוגו האתר. שכן בקצב הזה עוד נראה הרבה פעמים את לוגו האתר מתנוסס באתרי חברות HI END כציטוטים לביקורות על מוצריהם.
אחלה סקירה, לפי התיאורים יכולתי להרגיש כמעט את הסאונד כאילו אני נמצא בחדר.
בקצב הזה נראה שכדאי להתחיל לעבוד בשיפוץ לוגו האתר. שכן בקצב הזה עוד נראה הרבה פעמים את לוגו האתר מתנוסס באתרי חברות HI END כציטוטים לביקורות על מוצריהם.
נמר
יופי של מאמר ושל ביקורת ציוד.
מה שחסר לי הוא תיאור של חדר/ חלל האזנה ומידת ההתאמה של הרמקול לחלל האזנה גדול/ קטן וכו'
בהחלט מצטרף להערות של קודמיי לגבי צילום חדר האזנה וצילום עטיפות הדיסקים.
גם אם זה הראשון בסידרת מאמרים על מדפיים שונים - עדיין, לדעתי, יש מקום להשוואה קצרה למספר נבחר של רמקולים מדפיים אחרים באותה רמת תקציב.
כמו כן חסר לי למען הדיוק תיאור מפורט של הסטנד שאני מניח שישמש גם לבחינת יתר הרמקולים המדפיים במאמרים הבאים.
שוב ח"ח מצפה ליתר המאמרים.
שלמה
יופי של מאמר ושל ביקורת ציוד.
מה שחסר לי הוא תיאור של חדר/ חלל האזנה ומידת ההתאמה של הרמקול לחלל האזנה גדול/ קטן וכו'
בהחלט מצטרף להערות של קודמיי לגבי צילום חדר האזנה וצילום עטיפות הדיסקים.
גם אם זה הראשון בסידרת מאמרים על מדפיים שונים - עדיין, לדעתי, יש מקום להשוואה קצרה למספר נבחר של רמקולים מדפיים אחרים באותה רמת תקציב.
כמו כן חסר לי למען הדיוק תיאור מפורט של הסטנד שאני מניח שישמש גם לבחינת יתר הרמקולים המדפיים במאמרים הבאים.
שוב ח"ח מצפה ליתר המאמרים.
שלמה
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
כל הרמקולים ניבחנים בסלון ממוצע בגודל 4.5 על 4 .
אני אוסיף צילומים של הסלון בהמשך ואם בכל זאת תרצה לראות תמונות של הסלון אז בכתבה שלי על הארום קנטוס ישנה תמונה מלאה של הסלון , המעמדים בהם הישתמשתי הם מעמדים משתנים בהתאם למה שהביאו לי היבואנים עם הרמקולים , כל המעמדים יציבים ומשקפים את התקציב שישקיע אדם שירכוש רמקול בתקציב הזה.

אני אוסיף צילומים של הסלון בהמשך ואם בכל זאת תרצה לראות תמונות של הסלון אז בכתבה שלי על הארום קנטוס ישנה תמונה מלאה של הסלון , המעמדים בהם הישתמשתי הם מעמדים משתנים בהתאם למה שהביאו לי היבואנים עם הרמקולים , כל המעמדים יציבים ומשקפים את התקציב שישקיע אדם שירכוש רמקול בתקציב הזה.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".