שלום לכולם.
מנסה לרכוש מוצרים באתרים אמריקאים כגון נייק וFINISH LINE.
לצערי בשלב התשלום הם לא מוכנים לקבל כרטיס אשראי בנלאומי שהופק בארץ או שכתובת הבילינג שלו מהארץ.
יש לי גם PAYPAL.
גם את זה ניסתי - אותה בעיה.
החלפתי בPAYPAL גם כתובת משנית ולא עזר.
בעקרון יש לי כתובת אמריקאית למשלוח המוצרים- בהעיה היא בתשלום
איך עוקפים את הדבר הזה - וראיתי כבר שרשורים בעניין ולא ראיתי פתרון
קניות באתרים אמריקאים
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תלוי איזה כרטיס אשראי יש לך
יש כאלו כמו אמריקן אקספרס ואולי מאסטר קרד שמאפשרים כתובת משנית בחו"ל ואז אולי זה מצליח אלא אם כן מדיניות האתר היא לא לכבד או לסלוק כרטיסים שלא הופקו בארה"ב
בשאלה היא אם העסקה נדחתה בשל אי התאמת כתובות או שבכלל לא הוצגה מאחר ומדובר בכרטיס שלא הופק בארה"ב
יש פתרונות לרכישות דרך צד שלישי אבל אלו כרוכים בעמלות
יש כאלו כמו אמריקן אקספרס ואולי מאסטר קרד שמאפשרים כתובת משנית בחו"ל ואז אולי זה מצליח אלא אם כן מדיניות האתר היא לא לכבד או לסלוק כרטיסים שלא הופקו בארה"ב
בשאלה היא אם העסקה נדחתה בשל אי התאמת כתובות או שבכלל לא הוצגה מאחר ומדובר בכרטיס שלא הופק בארה"ב
יש פתרונות לרכישות דרך צד שלישי אבל אלו כרוכים בעמלות
מנצל"ש
מחפש אתרים שקונים עבורי בכרטיס אשראי שלהם ושולחים לכתובת בארה"ב (אני מתכוון לשלוח לBUY2USA).
לפני מספר חודשים היתה יוזמה שלא צלחה לרכז את כל אתרי השילוח למיניהם ואני חושב שכדאי לרכז גם את כל אופציות קונים עבורך.
אתר אחד כזה שהשתמשתי בו (שוב, לשילוח לBUY2USA ואז לארץ) הוא airmailpost.com. הוא לוקח 10% מכל קנייה.
המשלוח לארץ בו די יקר יחסית לB2U (בטח המשלוח הימי) אבל היתרון בקשר לקוסטקו הוא שאין לו מסי קנייה (האתר בדלוור - 0% מסים מקומיים) ויש לו כרטיס מנוי של קוסטקו (מי שלא חבר משלם תוספת של כמה אחוזים). קניתי מקוסטקו מוצר ב300 דולר, ניסיתי לשלוח לB2U ישירות עם כרטיס אשראי שלי (ישראלי בינלאומי) במחיר של 340 דולר כולל מסים ותשלום על חוסר במנוי אבל ההזמנה בוטלה. דרך האתר הזה עלה לי 352 (300, 10%, 22 דולר על משלוח בתוך ארה"ב כולל דמי טיפול) שזה לא כזה הבדל גדול בהתחשב בעובדה שהמוצר עלה הרבה פחות מול הארץ.
מישהו מכיר אתרים נוספים שקונים עבורך (לא רק B2U באמזון)?
לפני מספר חודשים היתה יוזמה שלא צלחה לרכז את כל אתרי השילוח למיניהם ואני חושב שכדאי לרכז גם את כל אופציות קונים עבורך.
אתר אחד כזה שהשתמשתי בו (שוב, לשילוח לBUY2USA ואז לארץ) הוא airmailpost.com. הוא לוקח 10% מכל קנייה.
המשלוח לארץ בו די יקר יחסית לB2U (בטח המשלוח הימי) אבל היתרון בקשר לקוסטקו הוא שאין לו מסי קנייה (האתר בדלוור - 0% מסים מקומיים) ויש לו כרטיס מנוי של קוסטקו (מי שלא חבר משלם תוספת של כמה אחוזים). קניתי מקוסטקו מוצר ב300 דולר, ניסיתי לשלוח לB2U ישירות עם כרטיס אשראי שלי (ישראלי בינלאומי) במחיר של 340 דולר כולל מסים ותשלום על חוסר במנוי אבל ההזמנה בוטלה. דרך האתר הזה עלה לי 352 (300, 10%, 22 דולר על משלוח בתוך ארה"ב כולל דמי טיפול) שזה לא כזה הבדל גדול בהתחשב בעובדה שהמוצר עלה הרבה פחות מול הארץ.
מישהו מכיר אתרים נוספים שקונים עבורך (לא רק B2U באמזון)?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נסה לפתוח PAYPAL אמריקאי עם הכתובת שיש לך בארה"ב. (פתחתי כזה על שם אשתי).