רגע לפני הזמנת רסיבר Denon 1200 מאמזון גרמניה
-
Nash13
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
שלום לפורום המשובח
אני כמעט סגור על הזמנת ה- Denon avrx1200w דרך אמאזון גרמניה
לא יצא לי לשמוע אותו, אך קראתי ביקורות טובות בפורום הזה וגם בסקירות מחו"ל
יחד עד זאת קראתי פה באחד השרשורים טענה שהסאונד שהוא מפיק פחות טוב מרסיבר ברמה דומה של פיונייר
אז לפני שאני מזמין רציתי לשאול איזה רסיברים בתקציב של ה Denon הנוכחי עלי לשקול לפני קניה
רק מציין שהריסבר נועד לסלון והוא עתיד לתמוך הרכב רמקולים של 2 רצפתיים, סנטר ו2 לווינים מאחורה.
תודה מראש וחג שמח
אני כמעט סגור על הזמנת ה- Denon avrx1200w דרך אמאזון גרמניה
לא יצא לי לשמוע אותו, אך קראתי ביקורות טובות בפורום הזה וגם בסקירות מחו"ל
יחד עד זאת קראתי פה באחד השרשורים טענה שהסאונד שהוא מפיק פחות טוב מרסיבר ברמה דומה של פיונייר
אז לפני שאני מזמין רציתי לשאול איזה רסיברים בתקציב של ה Denon הנוכחי עלי לשקול לפני קניה
רק מציין שהריסבר נועד לסלון והוא עתיד לתמוך הרכב רמקולים של 2 רצפתיים, סנטר ו2 לווינים מאחורה.
תודה מראש וחג שמח
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
רסיבר קונים לדי הרבה שנים יחסית, לכן אם כבר, רצוי לקנות את ה- AVR-X1300W שהחליף את ה- AVR-X1200W. השיפורים בין הדגמים כוללים תמיכה ב- DSD 5.6MHz, תמיכה טובה יותר בקבצי אודיו וכנראה שעוד מספר תכונות אם תתעמק בהבדלים.
בנוגע לטענה שקראת, למה שלא תשאל את מי שטען את הטענה? לאחר מכן תשאל את עצמך אם אדם בודד שאומר את זה, יגרום לך להעדיף דגם אחר.
בנוגע לטענה שקראת, למה שלא תשאל את מי שטען את הטענה? לאחר מכן תשאל את עצמך אם אדם בודד שאומר את זה, יגרום לך להעדיף דגם אחר.
- bsphere
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 162
- שם מלא: Gal Ben-Haim
יש לי X1200W כמה חודשים, הוא החליף רסיבר YAMAHA ישן מאוד (מסדרה גבוהה).
אני סופר מרוצה ממנו, הסאונד עם מערכת ה-AUDYSSEY מעולה.
לגבי התגובה הקודמת, לטעמי ההבדלים בינו לבין ה- X1300W זניחים (DSD בתדר יותר גבוה, רשת N, אפשרות לבחור מקור HDMI כשהרסיבר כבוי) בהתחשב בכך שהוא עולה כ- 500 ש"ח יותר ממה שראיתי באמאזון. אבל זה כבר לשיקולך, זה אותו רסיבר..
עוד רסיברים שהייתי שוקל- MARANTZ NR-1504/1605 - בהנחה שהם מספיק חזקים לרמקולים שלך, שים לב שיש להם גרסת AUDYSSEY פחות טובה ממה שיש ב X1200W/X1300W.
SONY STR-DN1060 - אין לו ATMOS/DTS-X ומערכת הכיול שונה..
אני סופר מרוצה ממנו, הסאונד עם מערכת ה-AUDYSSEY מעולה.
לגבי התגובה הקודמת, לטעמי ההבדלים בינו לבין ה- X1300W זניחים (DSD בתדר יותר גבוה, רשת N, אפשרות לבחור מקור HDMI כשהרסיבר כבוי) בהתחשב בכך שהוא עולה כ- 500 ש"ח יותר ממה שראיתי באמאזון. אבל זה כבר לשיקולך, זה אותו רסיבר..
עוד רסיברים שהייתי שוקל- MARANTZ NR-1504/1605 - בהנחה שהם מספיק חזקים לרמקולים שלך, שים לב שיש להם גרסת AUDYSSEY פחות טובה ממה שיש ב X1200W/X1300W.
SONY STR-DN1060 - אין לו ATMOS/DTS-X ומערכת הכיול שונה..
- atza
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
שלום לחברי הפורום !
האם , מניסיונכם , אין בעיות בציוד שנקנה ומגיע מאמזון גרמניה ? אני מעוניין להזמין רסיבר של DENON ורמקולים של KLIPSCH (כאשר הספק מוצהר כ-AMAZON.DE) .
האם , מניסיונכם , אין בעיות בציוד שנקנה ומגיע מאמזון גרמניה ? אני מעוניין להזמין רסיבר של DENON ורמקולים של KLIPSCH (כאשר הספק מוצהר כ-AMAZON.DE) .
- zxaura
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
לא נתקלתי בשום בעיה עם אמזון. ההיפך.
את רוב הקניות שלי אני עושה באמזון (בגדים, נעליים, מוצרי חשמל,סמארטפונים, מחשבים, כלי עבודה וכ"ו)
רצוי, לדעתי, שהמוצר ימכר ע"י אמזון עצמה, אם כי בד"כ אין בעיה גם עם מוכרים אחרים תחת כנפיה הרחבות.
את רוב הקניות שלי אני עושה באמזון (בגדים, נעליים, מוצרי חשמל,סמארטפונים, מחשבים, כלי עבודה וכ"ו)
רצוי, לדעתי, שהמוצר ימכר ע"י אמזון עצמה, אם כי בד"כ אין בעיה גם עם מוכרים אחרים תחת כנפיה הרחבות.
- atza
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
תודה על התשובה המהירה . נראה לי שהחסכון הכספי "שווה" קנייה בחו"ל .
בהנחה שאני קונה בחו"ל את הציוד הנ"ל , האם מישהו יוכל להמליץ לי על כל הנדרש כדי לחבר את כל הציוד ? כרגע מדובר על רסיבר , רמקולים מדפיים ונגן DVD .
האם גם לגבי זה כדאי לרכוש בחו"ל ?
בהנחה שאני קונה בחו"ל את הציוד הנ"ל , האם מישהו יוכל להמליץ לי על כל הנדרש כדי לחבר את כל הציוד ? כרגע מדובר על רסיבר , רמקולים מדפיים ונגן DVD .
האם גם לגבי זה כדאי לרכוש בחו"ל ?
- tzahi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1508
·איך יודעים מי המוכר ?zxaura כתב:לא נתקלתי בשום בעיה עם אמזון. ההיפך.
רצוי, לדעתי, שהמוצר ימכר ע"י אמזון עצמה, אם כי בד"כ אין בעיה גם עם מוכרים אחרים תחת כנפיה הרחבות....
לדוגמה בריסיבר הזה :
https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBK ... b_title_ce
- mickeyar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 856
Dispatched from and sold by Amazon
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי