לפני קניית 50M7000- חשש מ OVERKILL

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ariel2828 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
הצטרף: ספטמבר 2016
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אז אני צריך טלוויזיה לפחות 50" עד 3000 ש"ח והבנתי שה50M7000 נותנת כי הרבה תמורה למחיר.
השאלה שלי אם אני צריך את כול התמורה הזאת...?
ב4K אני לא עומד להשתמש בכלל, את הסמארט אף פעם אני לא עומד להפעיל, יש לי מיני פיסי סביר פלוס, רוב השימוש שלי בטלוויזיה זה שידוי יס וסרטים וסדרות 720/1080
אז נכון ש3000 ש"ח ביחס למה שמקבלים עם הטלוויזיה הזו זה לא לא הרבה, אבל עדין 3000 ש"ח זה הרבה כסף.
האם יש מכשיר אחר שאקבל איתו תמונה באותה איכות לצרכים שלי בפחות כסף? או לחילופין, מכשיר טוב יותר לצרכים שלי באותו מחיר?
ועוד חשש שאשמח אם תשללו, הבנתי שדווקא בגלל שזה 4K וHDR וכל הטוב הזה, באיכות שידור סטנדרט התמונה תראה פחות טובה מאשר ב FHD "רגיל". האם אמת בדבר?

תודה רבה!

rick090
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

בגלל שמדובר בטלוויזיה 4K אז היא צריכה "לעבוד יותר קשה" בלהעלות את הרזולוציה המאוד נמוכה של שידורי יס והוט לרזולוציה המאוד גבוהה שלה. בגלל זה אתה צריך מסך שעושה UPSCALE באיכות גבוהה. אבל גם בטלוויזיות FULL HD האיכות לא משהו בשידורי טלוויזיה. איכות ערוצי ה-HD תיראה טובה יותר בשני הפורמטים. אם מחיר ההייסנס הוא 3000 ש"ח, אז לך עליה ואז תהיה מוכן כבר לעתיד. במילא אם תלך על מותג אחר כמו סמסונג או LG, ותיקח דגם יותר "רגוע" שלהם, אתה תשלם את אותו המחיר בערך. אז הייתי ממליץ כבר לקבל את הכל כולל הכל באותו המחיר.
אופציית הסמארט לא רלוונטית בכלל כי אפשר לקבל יותר דרך קופסאת אנדרואיד קטנה שבה מותקן קודי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”