לא רלוונטי
עדכון קשוחה לרסיבר onkyo
העדכון הוא עבור DTS HD ו TRUE HD כרגע יש רק DTS זאת הסיבה שצריך לעשות עדכון
למי שיש נסיון עם זה אשמח .
למי שיש נסיון עם זה אשמח .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שמת את קובץ העדכון ב root של התקן ה usb ?
האם ההתקן נקי מקבצים אחרים ?
האם ההתקן נקי מקבצים אחרים ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
or88,
ואם עדיין לא הצלחת אחרי ההצעות שעלו, נסה לעדכן על ידי חיבור הרסיבר לרשת האינטרנט בצורה קווית ומעקב מדוייק אחר ההוראות באתר היצרן עבור העדכון.
ואם עדיין לא הצלחת אחרי ההצעות שעלו, נסה לעדכן על ידי חיבור הרסיבר לרשת האינטרנט בצורה קווית ומעקב מדוייק אחר ההוראות באתר היצרן עבור העדכון.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·ziv_r כתב:or88,
ואם עדיין לא הצלחת אחרי ההצעות שעלו, נסה לעדכן על ידי חיבור הרסיבר לרשת האינטרנט בצורה קווית ומעקב מדוייק אחר ההוראות באתר היצרן עבור העדכון....
אז זהו שהם ממליצים לא להתקין ברשת כי נתקלו מספר מפעמים בתקיעות ולכן ממליצים על ה usb
[left]Information Concerning Firmware Update for Onkyo Network Receivers
Onkyo has discovered there is a possibility of failure when updating receivers to this new firmware package via ethernet in certain network environments. For this reason, we are now only releasing a firmware file for installation via USB port / flash memory device.[/left]
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מסתבר כי לרסיבר הנ"ל העדכון זמין רק דרך USB, לא דרך הרשת. טוב שהחברה התגברה על זה, כי עבור הרסיברים החדשים יותר של Onkyo, קיים עדכון מקוון.
עדכון קשוחה לרסיבר onkyo
@adidas1
כן שמתי USB נקי מכל הקבצים גם בכניסת הusb הקידמית והאחורית ברסיבר הוא לא מצליח לקרוא את הקובץ של אונקיושהם נותנים שם באתר שלהם מוזר דווקא היה פעם אונקיו 809 כן הצלחתי לבצע את העדכון.
·
כן שמתי USB נקי מכל הקבצים גם בכניסת הusb הקידמית והאחורית ברסיבר הוא לא מצליח לקרוא את הקובץ של אונקיושהם נותנים שם באתר שלהם מוזר דווקא היה פעם אונקיו 809 כן הצלחתי לבצע את העדכון.
·
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עדכון קשוחה לרסיבר onkyo
@ziv_r
העדכון הוא רק דרך USB צריך לנתק כבל רשת וHDMI לשים על OFF , אבל לא עוזר כלום עשיתי כל מה שכתוב באתר שלהם
נראה שלי שהקובץ שהם שמו באתר שלהם לא מעודכן מוזר .
·
העדכון הוא רק דרך USB צריך לנתק כבל רשת וHDMI לשים על OFF , אבל לא עוזר כלום עשיתי כל מה שכתוב באתר שלהם
נראה שלי שהקובץ שהם שמו באתר שלהם לא מעודכן מוזר .
·
עדכון onkyo
אני חייב לעדכן אז ככה עדכון הקשוחה עבר בהצלחה דרך USB וחובה לבצע לפי ההוראות באתר של אונקיו כפי שנכתב פה בשירשור, זאת הדרך היחידה לבצע זאת ולא דרך הרשת ,יש לשים לב ברסיבר עצמו לעדכון התוכנה ולהשוות באתר אונקיו ,אכן העדכון מתבצע רק מ התקן USB ריק לחלוטין מתוכן ,לאחר מכן התקנתי נגן חדש ומעודכן לסרטים ,וגם התקנה של קודקים מעודכנים ויש להגדיר שם dts hd ו true hd- וזהו זה עובד. 
תודה רבה לכל התומכים
חג שמח
ושנה טובה לכולם
תודה רבה לכל התומכים
חג שמח
ושנה טובה לכולם
onkyo
@pessik
·
נכון עשיתי הכל כמו שצריך , לא יודע אבל דברים הסתדרו , בהתחלה צריך לעשות הכל בדיוק כמו שכתבתי , לא דרך הרשת רק דרך USB לנטרל HDMI ,רק קבצים של אונקיו בדיסק בלי כלום ,
אני צופה בסרטים דרך המחשב ,אז נגן מעודכן וקודקים והגדרות של dts hd וזה עובד פיקס פתאום שומעים מדהים ב DTS HD !
תודה רבה על הכל חג שמח
ושנה טובה
·
נכון עשיתי הכל כמו שצריך , לא יודע אבל דברים הסתדרו , בהתחלה צריך לעשות הכל בדיוק כמו שכתבתי , לא דרך הרשת רק דרך USB לנטרל HDMI ,רק קבצים של אונקיו בדיסק בלי כלום ,
אני צופה בסרטים דרך המחשב ,אז נגן מעודכן וקודקים והגדרות של dts hd וזה עובד פיקס פתאום שומעים מדהים ב DTS HD !
תודה רבה על הכל חג שמח
ושנה טובה
Re: onkyo
·יש לי רסיבר ישן של ימהה (795) טרום עידן hdmi ,or88 כתב:@pessik
·
רק אל תגיד לי שאתה אתה שומע ב dts ו dolby digital...
ואני מחובר עם כבל אופטי .
אז בתשובה לשאלתך - כן . אני שומע dts רגיל
עד שאחליף את הציוד שלי