כמה אמור לעלות תיקון/החלפת כרטיס HDMI?

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
בועזון פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

כמה אמור לעלות תיקון/החלפת כרטיס HDMI לאונקיו 809? הוא סובל מהבעיה הידועה שיצא לגביה הרחבת אחריות בעולם - אבל את שלי קניתי די מזמן בארה"ב...

תודה רבה ושנה טובה!

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

מנסיון של חברים שנאלצו לשלם מדובר על כ 2500 ש״ח.
חד משמעית שחיטה.

בועזון פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #3 

ואח"כ מתפלאים איך נוצר כזה זיהום של מוצרי אלקטרוניקה. כשיותר זול לקנות חדש מלתקן זה מה שקורה.
הבעיה היא שבמעבדת היבואן מסרבים לתת לי מחיר (או אפילו טווח מחירים) לפני שאני מכניס לבדיקה שעולה 250 ש"ח. הסברתי להם שאני לא רוצה דיאגנוזה - פשוט החלפה של הכרטיס....לא עזר לי.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #4 

בועזון כתב:ואח"כ מתפלאים איך נוצר כזה זיהום של מוצרי אלקטרוניקה. כשיותר זול לקנות חדש מלתקן זה מה שקורה.
הבעיה היא שבמעבדת היבואן מסרבים לתת לי מחיר (או אפילו טווח מחירים) לפני שאני מכניס לבדיקה שעולה 250 ש"ח. הסברתי להם שאני לא רוצה דיאגנוזה - פשוט החלפה של הכרטיס....לא עזר לי.
...
·

צור קשר עם רובי, מנהל המעבדה של טופ אודיו לשעבר, דרכו המחיר צפוי להיות זול יותר ואין חיוב של בדיקה

0524893700

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”