שלום לכולם,
כמה אמור לעלות תיקון/החלפת כרטיס HDMI לאונקיו 809? הוא סובל מהבעיה הידועה שיצא לגביה הרחבת אחריות בעולם - אבל את שלי קניתי די מזמן בארה"ב...
תודה רבה ושנה טובה!
כמה אמור לעלות תיקון/החלפת כרטיס HDMI?
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מנסיון של חברים שנאלצו לשלם מדובר על כ 2500 ש״ח.
חד משמעית שחיטה.
חד משמעית שחיטה.
ואח"כ מתפלאים איך נוצר כזה זיהום של מוצרי אלקטרוניקה. כשיותר זול לקנות חדש מלתקן זה מה שקורה.
הבעיה היא שבמעבדת היבואן מסרבים לתת לי מחיר (או אפילו טווח מחירים) לפני שאני מכניס לבדיקה שעולה 250 ש"ח. הסברתי להם שאני לא רוצה דיאגנוזה - פשוט החלפה של הכרטיס....לא עזר לי.
הבעיה היא שבמעבדת היבואן מסרבים לתת לי מחיר (או אפילו טווח מחירים) לפני שאני מכניס לבדיקה שעולה 250 ש"ח. הסברתי להם שאני לא רוצה דיאגנוזה - פשוט החלפה של הכרטיס....לא עזר לי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·בועזון כתב:ואח"כ מתפלאים איך נוצר כזה זיהום של מוצרי אלקטרוניקה. כשיותר זול לקנות חדש מלתקן זה מה שקורה.
הבעיה היא שבמעבדת היבואן מסרבים לתת לי מחיר (או אפילו טווח מחירים) לפני שאני מכניס לבדיקה שעולה 250 ש"ח. הסברתי להם שאני לא רוצה דיאגנוזה - פשוט החלפה של הכרטיס....לא עזר לי....
צור קשר עם רובי, מנהל המעבדה של טופ אודיו לשעבר, דרכו המחיר צפוי להיות זול יותר ואין חיוב של בדיקה
0524893700