איך הטלוויזיה של JCV?
לאחר שהטלוויזיה שלי מתה היום בשיבה טובה (SANSUI בת קרוב ל 8 שנים) אני צריך טלוויזיה חדשה לסלון .
לפחות 48-50 אינצ'.
מפאת תקציב מגבל אני מחפש משהוא שלא יעבור את ה2600 ש"ח.
מצאתי את הדגם 48N570 של JVC ב1950 ש"ח.
כמובן שכולם מכירים את JVC כי לכולם היה הורים עם טלוויזה JVC שהחזיקה 20 שנה.
השאלה האם משהו התנסה עם הטלוויזיות שלהם כיום?
וכמובן השאלה המתבקשת -
בטווח מחירים הזה (גג עד 3000 לטלוויזיה ממש מוצלחת) איזה אתם ממליצים? עדיף מאוד לא חכמה כי יש לי מיני פיסי שמחובר לטלוויזיה ככה שאני לעולם לא ישתמש בפיצ'ר הזה.
תודה וחג שמח.
לפחות 48-50 אינצ'.
מפאת תקציב מגבל אני מחפש משהוא שלא יעבור את ה2600 ש"ח.
מצאתי את הדגם 48N570 של JVC ב1950 ש"ח.
כמובן שכולם מכירים את JVC כי לכולם היה הורים עם טלוויזה JVC שהחזיקה 20 שנה.
השאלה האם משהו התנסה עם הטלוויזיות שלהם כיום?
וכמובן השאלה המתבקשת -
בטווח מחירים הזה (גג עד 3000 לטלוויזיה ממש מוצלחת) איזה אתם ממליצים? עדיף מאוד לא חכמה כי יש לי מיני פיסי שמחובר לטלוויזיה ככה שאני לעולם לא ישתמש בפיצ'ר הזה.
תודה וחג שמח.
נערך לאחרונה על ידי ariel2828 ב 30/09/2016 19:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
JVC זה לא יצרן טלוויזיות אמיתי בימינו. דיון קצר מלפני שנה:
http://www.hometheater.co.il/vt244694.html
http://www.hometheater.co.il/vt244694.html
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
המותג "הסיני הזול" שנמצא במגמת עליה הכי גבוהה זה הייסנס. חפש את דגם 50M700 החדש.
גם תתפלא שאפשא למצוא מותגים יותר חזקים כמו סוני, סמסונג, פנסוניק או LG במחירים טובים בגדלים של 42-50 אינטש.
היום קשה ליפול על מסך זול שמחזיק הרבה שנים, מצד שני רובם מתקלקלים בשנה הראשונה או כבר מחזיקים כמה שנים אז אין סיכון גדול אם האחריות טובה.
גם תתפלא שאפשא למצוא מותגים יותר חזקים כמו סוני, סמסונג, פנסוניק או LG במחירים טובים בגדלים של 42-50 אינטש.
היום קשה ליפול על מסך זול שמחזיק הרבה שנים, מצד שני רובם מתקלקלים בשנה הראשונה או כבר מחזיקים כמה שנים אז אין סיכון גדול אם האחריות טובה.
·ולהייסנס יש אחריות טוב?Alon_Solo כתב:המותג "הסיני הזול" שנמצא במגמת עליה הכי גבוהה זה הייסנס. חפש את דגם 50M700 החדש.
היום קשה ליפול על מסך זול שמחזיק הרבה שנים, מצד שני רובם מתקלקלים בשנה הראשונה או כבר מחזיקים כמה שנים אז אין סיכון גדול אם האחריות טובה....
אני לא מצליח למצוא קישור למקום שמוכר את ה50M700, אפשר עזרה?
הייסנס 50m7000
יש לך בשרשורים עשרות רבות של ''קישורים'' שרכשו את המוצר הנ'ל, ומאוד מרוצים, מבחינת עלות-איכות אין בכלל מה לדבר.
צריך רק לקרוא
ה-m7000 מחליף את הדגם הישן 700 - וגם עדיף ממנו.
יש לך בשרשורים עשרות רבות של ''קישורים'' שרכשו את המוצר הנ'ל, ומאוד מרוצים, מבחינת עלות-איכות אין בכלל מה לדבר.
צריך רק לקרוא
ה-m7000 מחליף את הדגם הישן 700 - וגם עדיף ממנו.
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע