אמזון ביטלו לי את ההזמנה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
COHENC7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אהלן. קראתי פה הרבה על אמזון והשירות הטוב שלהם והחלטתי ללכת על זה: ב-18 בספטמבר עשיתי הזמנה מוקדמת לפלייסטיישן 4 סלים בבאנדל עם פיפא 17 במשלוח סטנדרטי דרך אמזון UK.
דיברתי עם הצ'אט שלהם די הרבה והסברתי להם את נושא החגים בארץ וכמה חשוב לי שהחבילה תצא בזמן ולא תתעכב. תוך כדי גם מכרתי את האקסבוקס הישן שלי בציפייה לקבל PS4 בקרוב. עקבתי כל הזמן באתר, הם קיבלו את ההזמנה שלי ואפילו היה DISPATCHING SOON.
מפה לשם היום קמתי בבוקר וקיבלתי מייל מהם שההזמנה שלי בוטלה + קופון מעפן של 10 פאונד.
להזמין שוב אתם אומרים? אז זהו, שאי אפשר. הבאנדל חסום לישראל כרגע. בנפרד, המחיר הרבה יותר גבוה. אם לפני זה שילמתי 268 פאונד על הבאנדל, כרגע יעלה לי 380(!) פאונד להזמין את אותה חבילה בנפרד. שיחה בצ'אט עם הנציג של אמזון לא עזרה, ולמרות כל הטיעונים שלי, הוא הסביר לי שזה משהו שקרה להרבה לקוחות, ואין לו דבר לעשות. רק קופון של 10 פאונד.
באיזה שהוא שלב הוא התנתק מהשיחה. יש משהו לעשות? בגדול, ממש נדפקתי פה. כבר מכרתי את האקסבוקס הישן, דיברתי איתם שוב ושוב, ובקרוב החגים כך שבכל מקרה יקח לחבילה הרבה זמן להגיע.

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

אחד מהמקרים הבודדים שהלקוח מרגיש מקופח מאמזון

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #3 

תבין , יש משפט שאומר כל עקבה לטובה ואכן כן בכל הזמן שאני פה לא שמעתי שביטלו למישהו הזמנה ורק עכשיו
זה קצת מוזר לי בדרך כלל הם אחראים מאוד
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

COHENC7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

לא הייתי אומר את זה על המקרה שלי, אני מתחיל פסיכומטרי בקרוב ובגלל זה היה חשוב לי שההזמנה תגיע מהר. ממש מעצבן.

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #5 

תזמין את ה-XBOX S במקום

COHENC7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

לא כ"כ מתחשק לי. היה לי אותו בדור הקודם ובא לי משחקים קצת שונים. בכל מקרה, למישהו יצא להיתקל בסיטואציה כזו? יש משהו שאני יכול לעשות? עד כמה אמזון מתגמשים על גובה הפיצוי? שלחתי להם גם אימייל בינתיים. מקווה לתשובה.

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #7 

גם לי ביטלו הזמנה של שואב אבק. (n)

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

ניסתי עכשיו לדבר איתם על זה בצ'אט (אמזון גרמניה).

נסיון ראשון: דיברתי באנגלית, אמרו שלא מספקים שירות באנגלית, נתנו תגובה אוט' וניתקו את השיחה
נסיון שני: דיברתי בגרמנית אך הסברתי שאני משתמש בשרותי גוגל טרנסלייט, חזרו מיידית על התסריט הראשון, וניתקו את השיחה.
נסיון שלישי: גרמנית נטו (בלי רמזים), לא הצליחו לספק אף תשובה ראויה, וניתקו את השיחה באמצע.

3 טריקות בפרצוף :lol:

קוד: בחירת הכל

Sie sind nun mit Marion Schaff von Amazon.de verbunden.
Marion Schaff: Herzlich Willkommen bei Amazon.de. Mein Name ist Marion Schaff.
Hallo Herr . Gerne überprüfe ich Ihre Bestellung
kleinen Moment bitte
Laut System haben Sie es storniert
Kann es sein?
Sei haben hierzu auch eine Mail bekommen am 21. September 2016 03:05
Ich: Hiermit bestelle ich einen Staubsauger. aber ich habe abgesagt nicht mein Auftrag.
Marion Schaff: Tut mir sehr Leid, aber ich kann Ihre Anfrage nciht verstehen
Laut unserem System wurde die Bestellung vom Kunden storniert
Könnte es sein, dass eventuell versehentlich storniert worden ist?
Wenn ja, bitte ich Sie erneut zu bestellen
Ich: kannst du das für mich tun?
Marion Schaff: es tut mir sehr Leid, aber wir können keine Bestellungen entgegennehmen. Sonst hätte ich das natürlich gerne für Sie gemacht
Haben Sie noch weitere Fragen oder Anliegen, bei denen ich Ihnen helfen kann?
Ich: Ich verstehe nicht, warum Sie es abgebrochen. Ich wartete auf diesen Artikel versandt werden. Amazon sagte, es wird eine gewisse Verzögerung, aber ich war bereit zu warten.
Marion Schaff: Wann hat Amazon gesagt, dass Bestellung sich verzögert?
Ich: in einer E-Mail. Sie sagten, Sie nicht am Lager sind, aber Sie erwarten, bald in der Lage sein, es zu versenden.
Marion Schaff: kleinen Moment bitte
Es tut mir sehr leid, dass ich ihnen keine andere Lösung anbieten kann.
Wenn Sie den Artikel möchten, bitte ich Sie erneut zu bestellen.
Ich kann nur die E-Mail der Stornierungsbestätigung sehen
aber nicht die E-Mail, dass es sich verzögert
Bitte haben Sie Verständnis dafür, wenn wir uns nicht weiter zu diesem Thema äußern. Bei anderen Fragen helfen wir Ihnen natürlich gerne weiter!
Marion Schaff von Amazon.de nimmt nicht mehr am Gespräch teil.
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 22/10/2016 19:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #9 

deepspace כתב:ניסתי עכשיו לדבר איתם על זה בצ'אט (אמזון גרמניה).

נסיון ראשון: דיברתי באנגלית, אמרו שלו מספקים שירות באנגלית, נתנו תגובה אוט' וניתקו את השיחה
נסיון שני: דיברתי בגרמנית אך הסברתי שאני משתמש בשרותי גוגל טרנסלייט, חזרו מיידית על התסריט הראשון, וניתקו את השיחה.
נסיון שלישי: גרמנית נטו (בלי רמזים), לא הצליחו לספק אף תשובה ראויה, וניתקו את השיחה באמצע.

3 טריקות בפרצוף :lol:
...
·אמזון גרמניה אינם נחמדים כמו אנגליה וצרפת
נסה לדבר איתם בסינית,אולי לא ינתקו

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

אנגלית שפה קשה. :lol:

COHENC7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

טוב, עדכון קטן רק כדי לסגור מעגל - בינתיים הספקתי לשלוח להם עוד שני מיילים שסוננו כנראה.
בכל אופן חזרה האופציה להזמין את הבאנדל פחות או יותר באותו מחיר ועשיתי את זה, רק שהפעם בחרתי שישלחו אותו אינדבדואלית ולא כבאנדל, כדי שלפחות את הפלייסטיישן אני אקבל. בנוסף ביקשתי בצ'אט שישדרגו לי את המשלוח למהיר יותר בחינם והסכימו. עכשיו נחכה...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”