2 אייפונים עם apple id זהה
שלום,
לי יש איפון 6S ולאשתי 4S ואמורה לקבל גם 6S. כרגע אנחנו שנינו על אותו apple id וזה גם אותו icloud id.
כרגע הבעיה שהיא רואה ברשימת השיחות שלה ב-4S טלפונים שאני מקבל ורק תמונות שלה עולות ל-icloud.
השאלה איך גורמים לכך שכל מכשיר יראה את השיחות, אנשי קשר, הודעות שלו ורק התמונות יהיו משותופות ויעלו ל-icloud.
מה הדרך הטובה ביותר לנהל שני מכשירי אייפון עם אותו -apple id?
תודה
לי יש איפון 6S ולאשתי 4S ואמורה לקבל גם 6S. כרגע אנחנו שנינו על אותו apple id וזה גם אותו icloud id.
כרגע הבעיה שהיא רואה ברשימת השיחות שלה ב-4S טלפונים שאני מקבל ורק תמונות שלה עולות ל-icloud.
השאלה איך גורמים לכך שכל מכשיר יראה את השיחות, אנשי קשר, הודעות שלו ורק התמונות יהיו משותופות ויעלו ל-icloud.
מה הדרך הטובה ביותר לנהל שני מכשירי אייפון עם אותו -apple id?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא להיט השיטה שבחרת. מה שעושים זה להשתמש בחשבון appleID נפרד לכל מכשיר ואפשר להגדיר shared albums.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
גרוע מאוד!
צור חשבון נוסף ותגדיר שיתוף משפחתי.
צור חשבון נוסף ותגדיר שיתוף משפחתי.
או קי הבנתי שאני צריך לעשות apple id נוסף, יש לי כמה שאלות.
במעבר שלה מ-4S ל-6S אפשר לעשות את הגיבוי של הטלםון הנוכחי ב-apple id הנוכחי ואז לעשות את ה-restore ב-id החדש? על פניו לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.
האם לעשות family sharing כדי אפליקציות בתשלום יהיו משותפות וכדי שתמונות של הילד יהיו משותפות? עופר, האם התכוונת בתשובתך ל-family sharing?
אני מניח שחשבונות ה-icloud גם אמורים להיות שונים, זאת אומרת שאם אני משלם להגדיל ל-50GB אז גם מהחשבון שלה אני צריך לשלם את הדולר החודשי?
שוב תודה.
במעבר שלה מ-4S ל-6S אפשר לעשות את הגיבוי של הטלםון הנוכחי ב-apple id הנוכחי ואז לעשות את ה-restore ב-id החדש? על פניו לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.
האם לעשות family sharing כדי אפליקציות בתשלום יהיו משותפות וכדי שתמונות של הילד יהיו משותפות? עופר, האם התכוונת בתשובתך ל-family sharing?
אני מניח שחשבונות ה-icloud גם אמורים להיות שונים, זאת אומרת שאם אני משלם להגדיל ל-50GB אז גם מהחשבון שלה אני צריך לשלם את הדולר החודשי?
שוב תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש שיתוף משפחתי שמאפשר לכם לשלם פעם אחת ושניכם תחלקו את המאגר. גם אין סיבה שנאפס את המכשיר. פשוט תשנה Apple ID
- tomer953
- חבר מכור קשה

גם חשבון לאפל מיוזיק זול יותר עם שיתוף משפחתי.
עד 6 מכשירים ב-30 שח לחודש ושלושה חודשים ניסיון חינם (הכי זול בעולם לדעתי) - שווה כל שקל.
עד 6 מכשירים ב-30 שח לחודש ושלושה חודשים ניסיון חינם (הכי זול בעולם לדעתי) - שווה כל שקל.
תודה על התשובות.
איך כדאי לעשות את המעבר לטלפון החדש בהנחה שאני יוצר apple id חדש.
האם אפשרי: לגבות את הטלפון הישן על המחשב (הטלפון כרגע עם אותו id כמו שלי).
להתחל את הטלפון החדש אם apple id חדש.
שיחזור של הגיבוי של הטלפון הישן.
האם צפויה להיות בעיה עם זה?
איך כדאי לעשות את המעבר לטלפון החדש בהנחה שאני יוצר apple id חדש.
האם אפשרי: לגבות את הטלפון הישן על המחשב (הטלפון כרגע עם אותו id כמו שלי).
להתחל את הטלפון החדש אם apple id חדש.
שיחזור של הגיבוי של הטלפון הישן.
האם צפויה להיות בעיה עם זה?
- tomer953
- חבר מכור קשה

דבר ראשון ודא שהכל מגובה ל- icloud ומסונכרן כמו שצריך. (אתה יכול לבדוק דרך icloude drive או להיכנס לאתר icloud.com , מכיוון והינך מנוי לחבילת ה-50GB אני מניח שאתה יודע להשתמש בזה והכל בסדר)
דבר שני, תבצע גיבוי פיזי להכל על-ידי חיבור האייפון למחשב וביצוע BACKUP דרך ITUNES
כבונוס, אישית אנשי קשר זה נושא מאוד רגיש אצלי, ולכן אתה יכול להיכנס לאתר של icloud.com להיכנס לרשימת אנשי הקשר שלך, לעשות CTRL+A (כדי לבחור את כל האנשים) - ולייצא אותם לקובץ ולשמור במחשב - לכל מקרה שלא יהיה.
אם יש מידע חשוב בפתקים, תגבה גם אותו.
כל זה נועד לצורכי "worst case scenario".. ותמיד טוב לעשות.
עכשיו אחרי שגיבית את הכל, אתה יכול פשוט להחליף חשבונות לחשבון החדש שלך.
אין טעם לבצע RESTORE מגיבוי, שכן החלפת החשבון לא תמחוק לך דברים. (למשל התמונות שב- CAMERA ROLL נשמרות, ואנשי הקשר נשמרים במידה ואתה בוחר בכך.)
שים לב לציטוט הבא:
דבר שני, תבצע גיבוי פיזי להכל על-ידי חיבור האייפון למחשב וביצוע BACKUP דרך ITUNES
כבונוס, אישית אנשי קשר זה נושא מאוד רגיש אצלי, ולכן אתה יכול להיכנס לאתר של icloud.com להיכנס לרשימת אנשי הקשר שלך, לעשות CTRL+A (כדי לבחור את כל האנשים) - ולייצא אותם לקובץ ולשמור במחשב - לכל מקרה שלא יהיה.
אם יש מידע חשוב בפתקים, תגבה גם אותו.
כל זה נועד לצורכי "worst case scenario".. ותמיד טוב לעשות.
עכשיו אחרי שגיבית את הכל, אתה יכול פשוט להחליף חשבונות לחשבון החדש שלך.
אין טעם לבצע RESTORE מגיבוי, שכן החלפת החשבון לא תמחוק לך דברים. (למשל התמונות שב- CAMERA ROLL נשמרות, ואנשי הקשר נשמרים במידה ואתה בוחר בכך.)
שים לב לציטוט הבא:
Changing your Apple ID will not cause you to lose contacts.
If you don't already have an Apple ID, create one now at id.apple.com.
Then, on your iPhone, go to Settings > iCloud, and delete the account. Make sure to choose to 'keep on this iPhone' when prompted.
Then sign in with your own iCloud accounts, and then choose to 'merge' the Contacts from your iPhone to your iCloud account.
Also, sign out of the old Apple ID under Settings > Messages, Settings > Facetime and Settings > iTunes & App Stores. Then, sign in with your new Apple ID...
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
כמו שתומר אמר :
תגבה בכמה מקומות, תסיר את חשבון האפל מהאייפון של אשתך - תוודא בתהליך שאתה בוחר להשאיר את הנתונים על האייפון !!!, תיצור חשבון חדש לאשתך, תסנכרן את כל המידע מהאייפון לחשבון החדש.
תגבה בכמה מקומות, תסיר את חשבון האפל מהאייפון של אשתך - תוודא בתהליך שאתה בוחר להשאיר את הנתונים על האייפון !!!, תיצור חשבון חדש לאשתך, תסנכרן את כל המידע מהאייפון לחשבון החדש.
רק כדי להדגיש ולוודא.
את החלפת ה-apple id לעשות בטלפון הישן ה-4S אחרי שאני עושה גיבוי.
ואז את המעבר לטלפון החדש לעשות עם ה-apple id החדש.
ד"א, לא תהיה בעיה לגבות ב-icloud לפני המעבר ל-id החדש? מכיוון שזה גם חשבון ה-cloud שלי רשימת האנשי קשר ב-cloud לא תכיל גם את אנשי הקשר שלי?
את החלפת ה-apple id לעשות בטלפון הישן ה-4S אחרי שאני עושה גיבוי.
ואז את המעבר לטלפון החדש לעשות עם ה-apple id החדש.
ד"א, לא תהיה בעיה לגבות ב-icloud לפני המעבר ל-id החדש? מכיוון שזה גם חשבון ה-cloud שלי רשימת האנשי קשר ב-cloud לא תכיל גם את אנשי הקשר שלי?
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
@azur
·הצעדים הם:
1. גיבוי מקומי למחשב לכל מקרה שלא יהיה
2. הסרת ה-apple id מהמכשיר של אשתך - בתהליך זה האייפון ישאל אותך האם להשאיר עותק של המידע על האייפון, תענה לו שכן.
3. ברגע זה יש לך אייפון עם מידע אך ללא חשבון אפל.
4. יצירת חשבון אפל חדש לאשתך (דרך התפריט באייפון) וסנכרון כל המידע לחשבון החדש
5. הפעלת גיבוי אייקלאוד באופן רגיל (עדיין מומלץ לנהל גיבויים מקומיים למחשב הפרטי, לכל מקרה).
·הצעדים הם:
1. גיבוי מקומי למחשב לכל מקרה שלא יהיה
2. הסרת ה-apple id מהמכשיר של אשתך - בתהליך זה האייפון ישאל אותך האם להשאיר עותק של המידע על האייפון, תענה לו שכן.
3. ברגע זה יש לך אייפון עם מידע אך ללא חשבון אפל.
4. יצירת חשבון אפל חדש לאשתך (דרך התפריט באייפון) וסנכרון כל המידע לחשבון החדש
5. הפעלת גיבוי אייקלאוד באופן רגיל (עדיין מומלץ לנהל גיבויים מקומיים למחשב הפרטי, לכל מקרה).