עזרתכם: כמה יעלה לשלוח טלוויזיה מאח במיאמי ? (סוג שילוח וכו) לבעלי ניסיון
הטלוויזיה היא vizio SERIES P-55 $1,099.99
מידות ומשקל :
Product Packaging Dimensions58.03”W x 32.60”H x 8.19”D
Product Packaging Weight48.50 lbs.
צריך לבטח ולשלוח לדעתי שילוח מיוחד. השליחים עושים מאמץ מיוחד לזרוק כל מה שנראה שביר!
הבהרות בעקבות התגובות:
1. לא נראה לי זה לא תשובה. איפה השיקולים, איפה העובדות ואיפה ההשוואה לעומת מה תקבל מסמסונג. מדובר על דגם זול שרואים בו הרבההההה יותר טוב מהמיד ריינג' של סמס' ו LG
2. הכוונה לא מטארגט - אין להם את המוצר וגם לא ידוע אם יהיה להם. וגם אין טעם לכוון אותי לBUY2USA כי הרי אמרתי ששולחים בשבילי כך שאני לא צריך לתת ים כסף סתם לצד שלישי.
3. ישנה חברת שילוח שיכולה באמת להעביר סחורה עדינה ? במחיר סביר.
מידות ומשקל :
Product Packaging Dimensions58.03”W x 32.60”H x 8.19”D
Product Packaging Weight48.50 lbs.
צריך לבטח ולשלוח לדעתי שילוח מיוחד. השליחים עושים מאמץ מיוחד לזרוק כל מה שנראה שביר!
הבהרות בעקבות התגובות:
1. לא נראה לי זה לא תשובה. איפה השיקולים, איפה העובדות ואיפה ההשוואה לעומת מה תקבל מסמסונג. מדובר על דגם זול שרואים בו הרבההההה יותר טוב מהמיד ריינג' של סמס' ו LG
2. הכוונה לא מטארגט - אין להם את המוצר וגם לא ידוע אם יהיה להם. וגם אין טעם לכוון אותי לBUY2USA כי הרי אמרתי ששולחים בשבילי כך שאני לא צריך לתת ים כסף סתם לצד שלישי.
3. ישנה חברת שילוח שיכולה באמת להעביר סחורה עדינה ? במחיר סביר.
נערך לאחרונה על ידי oronm ב 30/09/2016 1:44, נערך 3 פעמים בסך הכל.
BUY2USA יחודיים במשלוח ימי שיוצא יחסית זול לחבילות גדולות. אם תמצא איך אפשר לשלוח מארה"ב דרך הים מבלי לקחת מכולה שלמה אנא שתף. יחד עם זאת אם תעשה חיפוש בפורום הם עוזרים מעט מאוד עם מוצרים שמגיעים שבורים בגלל המשלוח, כנראה שלא יתייחסו לחבילה בזהירות למרות שזאת טלוויזיה לכן אופציה לא מומלצת לדברים שבירים.
לצערי אין לי מה להמליץ חוץ מלא להשתמש בביי2, איזה מחיר יוצא בחברות שליחויות נורמליות כמו ups ושות'?
לצערי אין לי מה להמליץ חוץ מלא להשתמש בביי2, איזה מחיר יוצא בחברות שליחויות נורמליות כמו ups ושות'?