האם אפשר לשייך IP קבוע לMAC מסוים ב Hotbox2
עריכה:
להלן האינפורמציה המועילה שהתקבלה בשרשור זה:
1. אי אפשר להגדיר IP סטאטי, אבל כל MAC שהגדיר לעצמו IP מופיע בהוטבוקס2 עם פירוט "*** STATIC IP ADDRESS **" בטור 'Expires' במסך DHCP.
2. הוטבוקס2 הוא כנראה לא הראוטר הכי שווה שיצא לכם להתקל בו בימי חלדכם. כדאי לשקול להשתמש בו רק בתור מודם.
3. אפשר להגדיר IP סטאטי לקודי בתפריט openelec/net או בwindows לפי הענין. אם אין לכם תפריט openelc בהגדרות, תעברו לסקין המקורי.
4. אפשר להגדיר IP סטאטי למדפסת, במדפסת עצמה (לפחות בזאת שלי).
תודה לכל אלו שעזרו, ובמיוחד ל qsub00.
שנה טובה.
להלן האינפורמציה המועילה שהתקבלה בשרשור זה:
1. אי אפשר להגדיר IP סטאטי, אבל כל MAC שהגדיר לעצמו IP מופיע בהוטבוקס2 עם פירוט "*** STATIC IP ADDRESS **" בטור 'Expires' במסך DHCP.
2. הוטבוקס2 הוא כנראה לא הראוטר הכי שווה שיצא לכם להתקל בו בימי חלדכם. כדאי לשקול להשתמש בו רק בתור מודם.
3. אפשר להגדיר IP סטאטי לקודי בתפריט openelec/net או בwindows לפי הענין. אם אין לכם תפריט openelc בהגדרות, תעברו לסקין המקורי.
4. אפשר להגדיר IP סטאטי למדפסת, במדפסת עצמה (לפחות בזאת שלי).
תודה לכל אלו שעזרו, ובמיוחד ל qsub00.
שנה טובה.
נערך לאחרונה על ידי kodi ב 29/09/2016 23:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אתה לא אמור לנחש, אתה פונה לאיש טכני באם אתה לא יודע.
או פונה אלינו, תעלה תמונה של הדף advanced, אין לי מוצר כזה נחות, אז אני אנסה לעזור...
אגב נסה לפנות טלפונית אולי...
או פונה אלינו, תעלה תמונה של הדף advanced, אין לי מוצר כזה נחות, אז אני אנסה לעזור...
אגב נסה לפנות טלפונית אולי...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
רשימה שחורה בלבד!!!
אפילו אין את האפשרות האלמנטרית לרשימה לבנה.
מסתבר שהקופסה שלהם לא הרבה יותר מוצלחת מהתמיכה שלהם.
נראה לי שארכוש נתב, ואשתמש בהוטבוקס כמודם בלבד,
ועד שיגיע הנתב אשתעשע בנסיון להפוך את הDLINK של בזק, לנתב שינתב את הקופסה של הוט.
אפילו אין את האפשרות האלמנטרית לרשימה לבנה.
מסתבר שהקופסה שלהם לא הרבה יותר מוצלחת מהתמיכה שלהם.
נראה לי שארכוש נתב, ואשתמש בהוטבוקס כמודם בלבד,
ועד שיגיע הנתב אשתעשע בנסיון להפוך את הDLINK של בזק, לנתב שינתב את הקופסה של הוט.
ניסיתי לחפש "static ip openelec" ומצאתי:
http://openelec.tv/forum/110-update-ope ... enelec-5-0
נסה ועדכן בתוצאות (אין לי ניסיון בקטע זה).
http://openelec.tv/forum/110-update-ope ... enelec-5-0
נסה ועדכן בתוצאות (אין לי ניסיון בקטע זה).
כל הכבוד על ההתנשאות על הנציגה.
אלה אנשים שמחזיקים ידע בסיסי, נם יודעים על IP קבוע חיצוני, ואתה מראה לה שאתה יותר חכם ממנה. זה גורם לך להרגיש טוב יותר עם עצמך?
ולגבי תשובות "מקצועיות" בפורום, בואו לא נרדד את המושג הזה. לא כל מי שמכיר גם פונקציות מתקדמות של ראוטר, הוא "מקצוען". יש הרבה חובבים שמכירים את זה. אם אפשר להפחית מעט את התעופה העצמית.
אלה אנשים שמחזיקים ידע בסיסי, נם יודעים על IP קבוע חיצוני, ואתה מראה לה שאתה יותר חכם ממנה. זה גורם לך להרגיש טוב יותר עם עצמך?
ולגבי תשובות "מקצועיות" בפורום, בואו לא נרדד את המושג הזה. לא כל מי שמכיר גם פונקציות מתקדמות של ראוטר, הוא "מקצוען". יש הרבה חובבים שמכירים את זה. אם אפשר להפחית מעט את התעופה העצמית.
אני לא התנשאתי על אף אחת, ולא השפלתי אף אחת.
(כמובן שגם השמטתי את שם הנציגה מהדיאלוג).
ניסיתי כמיטב יכולתי הדלה להסביר לה בנימוס רב, שאני זקוק לעזרה בתפעול מכשיר שהם מוכרים לי! מכשיר שאין לו שום מדריך נגיש בשום מקום!
זה אפילו לגיטימי בעיני שנציגת תמיכה באינטרנט של הוט לא תכיר את פונקציות התפעול של המכשיר היחיד(!!!) שהם משווקים. אבל לפחות הייתי מצפה ממנה שתנסה להבין מה השאלה שלי, ואולי אפילו להעביר אותי למישהו שכן מבין, ולא שתחזור שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב על המנטרה "תפנה לספק".
כך מתנהגת חברה שבראש מעיניה לנפנף את מי שפונה לתמיכה, ולא לנסות לעזור לו.
מכל מקום קיבלתי באהבה את ההערה שלכם ומחקתי.
(כמובן שגם השמטתי את שם הנציגה מהדיאלוג).
ניסיתי כמיטב יכולתי הדלה להסביר לה בנימוס רב, שאני זקוק לעזרה בתפעול מכשיר שהם מוכרים לי! מכשיר שאין לו שום מדריך נגיש בשום מקום!
זה אפילו לגיטימי בעיני שנציגת תמיכה באינטרנט של הוט לא תכיר את פונקציות התפעול של המכשיר היחיד(!!!) שהם משווקים. אבל לפחות הייתי מצפה ממנה שתנסה להבין מה השאלה שלי, ואולי אפילו להעביר אותי למישהו שכן מבין, ולא שתחזור שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב על המנטרה "תפנה לספק".
כך מתנהגת חברה שבראש מעיניה לנפנף את מי שפונה לתמיכה, ולא לנסות לעזור לו.
מכל מקום קיבלתי באהבה את ההערה שלכם ומחקתי.