סטרימר Minix U1 - האם נמכר באריזה לא אטומה הרמטית עם ניילון? קיבלתי קופסא..
היי, הקופסא הגיעה אליי בלי ניילון נצמד עליה, האם לדעתכם יש סיבה לדאגה או לעשות עניין מזה, זה לא אמור להגיע אטום לגמרי?
הסטרימר נקנה מסטור מובייל - http://storemobile.co.il/%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%A8-Minix-Neo-U1-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-.htm
בחברה טוענים שמכון התקנים בארץ פותח את האריזה כדי לספק שקע מתאים למתח בארץ והמוצר הוא מקורי מהיבואן הרשמי.
מה דעתכם? אני סתם מודאג? האם בארץ מוכרים את המוצר אטום עם ניילון על הקופסא?
הסטרימר נקנה מסטור מובייל - http://storemobile.co.il/%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%A8-Minix-Neo-U1-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-.htm
בחברה טוענים שמכון התקנים בארץ פותח את האריזה כדי לספק שקע מתאים למתח בארץ והמוצר הוא מקורי מהיבואן הרשמי.
מה דעתכם? אני סתם מודאג? האם בארץ מוכרים את המוצר אטום עם ניילון על הקופסא?
מכון התקנים לא פותח כלום. והוא לא עובד של החנות הזאת... (פה יש כבר שקר ראשון..)
אם כבר היבואן פותח את הקופסאות ושם שקע ישראלי.
בקשר לניילון. לא בטוח שקיים באריזה וככה הוא הגיע מחו"ל.
תברר עם מי שקנה ישירות מחו"ל איך זה הגיע אליו.
אם כבר היבואן פותח את הקופסאות ושם שקע ישראלי.
בקשר לניילון. לא בטוח שקיים באריזה וככה הוא הגיע מחו"ל.
תברר עם מי שקנה ישירות מחו"ל איך זה הגיע אליו.
עניין השקע
העניין הוא שבאריזה יש שקע אמריקאי ומחבר שממיר משקע אמריקי לשקע אירופאי, כך שנראה שזה מוצר שנקנה מארה"ב.
שנית, מצאתי באתר MINIX שהחנויות הרשמיות שלהן הן רק Ivory ו- PC Now , כך שאבדוק ואולי אחזיר להם את המוצר ואקנה מהספק הרשמי... משהו כאן מוזר מאוד.
שנית, מצאתי באתר MINIX שהחנויות הרשמיות שלהן הן רק Ivory ו- PC Now , כך שאבדוק ואולי אחזיר להם את המוצר ואקנה מהספק הרשמי... משהו כאן מוזר מאוד.
@b2k
·אבל יש את המוצר הזה גם עם שקע אירופאי,לא? נשמע לי הגיוני שאריזה תגיע אטומה עם שקע אירופאי פשוט.
מצד שני, חברת MINIX ענתה לי ש:
Dear sir,
Yes, due to the import policy in Israel, our Israel distribution partner, Ivory, request us to ship the goods with power adapter seperated and they that to put it back after import. Sorry for the inconvenience. If you found the product are having defect, it is under full warranty . Don't worry about it
Best regards
從我的 iPhone 傳送
·אבל יש את המוצר הזה גם עם שקע אירופאי,לא? נשמע לי הגיוני שאריזה תגיע אטומה עם שקע אירופאי פשוט.
מצד שני, חברת MINIX ענתה לי ש:
Dear sir,
Yes, due to the import policy in Israel, our Israel distribution partner, Ivory, request us to ship the goods with power adapter seperated and they that to put it back after import. Sorry for the inconvenience. If you found the product are having defect, it is under full warranty . Don't worry about it
Best regards
從我的 iPhone 傳送
יש לך את www.usbid.co.il מוכרים מיניקס באישור היבואן pc now עם מדבקת האחריות של היבואן בגב המכשיר. תוכל לבדוק את זה אפילו פיזית.