אז PS4 או פרו?
אז אחרי שדילגתי על דור ומכרתי את הPS3 החלטתי שהמתנת שחרור שלי תהיה קונסולה חדשה.
בגלל שאני קצר בכסף והדרישות שלי לא גבוהות במיוחד רציתי להתייעץ איתכם איזו קונסולה כדאי לרכוש.
את הPS4 סלים אני יכול לרכוש ב1200+- בנסיעה שמתוכננת ללונדון או את הפרו ב1700+- דרך אמאזון.
האם הפער במחיר מוצדק? אני לא גיימר של ממש ואין לי כלכך זמן לשחק.. אני סך הכל רוצה להשלים את אנצרטד, דה לוסט אוף אס ובאטלפיד קצת.
יש לי טלויזיה של סוני - 49" 4K Android TV KD-49X8308CBAEP ואני אשחק במרחק של מטר ממנה.. האם המרחק צפיה ינצל את ה4K?
בנוסף בגלל שהטלויזיה שלי חכמה אין לי צורך בהזרמת מדיה ב4K דרך הסוני.
אגב מה הצפי יציאה של הps5? אם עד 3 שנים אולי עדיף להשקיע קצת פחות וללכת על ההרגיל.
בגלל שאני קצר בכסף והדרישות שלי לא גבוהות במיוחד רציתי להתייעץ איתכם איזו קונסולה כדאי לרכוש.
את הPS4 סלים אני יכול לרכוש ב1200+- בנסיעה שמתוכננת ללונדון או את הפרו ב1700+- דרך אמאזון.
האם הפער במחיר מוצדק? אני לא גיימר של ממש ואין לי כלכך זמן לשחק.. אני סך הכל רוצה להשלים את אנצרטד, דה לוסט אוף אס ובאטלפיד קצת.
יש לי טלויזיה של סוני - 49" 4K Android TV KD-49X8308CBAEP ואני אשחק במרחק של מטר ממנה.. האם המרחק צפיה ינצל את ה4K?
אגב מה הצפי יציאה של הps5? אם עד 3 שנים אולי עדיף להשקיע קצת פחות וללכת על ההרגיל.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לפי דבריך - הסלים יתאים ויספיק.Amirdhd כתב:אז אחרי שדילגתי על דור ומכרתי את הPS3 החלטתי שהמתנת שחרור שלי תהיה קונסולה חדשה.
אגב מה הצפי יציאה של הps5? אם עד 3 שנים אולי עדיף להשקיע קצת פחות וללכת על ההרגיל....
מתי אתה תהיה שם קודם כל?
הפרו יוצא ב10 לנובמבר.. אז אם אתה שם באותו תאריך תעשה הזמנה מוקדמת. כי רוב הסיכויים שיהיו חוסרים במלאי.
אם לונדון לא נופלת לך על התאריך השקה ורצוי שתזמין מוקדם אז תזמין מאמזון גרמניה, לי יצא סביב ה1700 כולל משלוח מהיר של UPS.
דבר שני במרחק צפיה של מטר ממסך 49 הייתי ללא ספק הולך על הפרו.
השילוב של הגודל מסך והמרחק צפייה מצדיק מכשיר שיכול לתת לך הבדל גרפי גם ב1080. מה שגם בטח אתה מזיז את הראש הרבה
הבדל של ה100 אירו\50 ליש"ט לא כזה ענקי במיוחד שזאת קניה לכמה שנים.
דבר אחרון ונקודה למחשבה,
TLOU, UC4, BF1 כולם יקבלו גרסת פרו, הגרפיקה שלהם מעולה על ה4 הרגיל, אבל בפרו היא תהיה עוד יותר טובה
הפרו יוצא ב10 לנובמבר.. אז אם אתה שם באותו תאריך תעשה הזמנה מוקדמת. כי רוב הסיכויים שיהיו חוסרים במלאי.
אם לונדון לא נופלת לך על התאריך השקה ורצוי שתזמין מוקדם אז תזמין מאמזון גרמניה, לי יצא סביב ה1700 כולל משלוח מהיר של UPS.
השילוב של הגודל מסך והמרחק צפייה מצדיק מכשיר שיכול לתת לך הבדל גרפי גם ב1080. מה שגם בטח אתה מזיז את הראש הרבה
דבר אחרון ונקודה למחשבה,
TLOU, UC4, BF1 כולם יקבלו גרסת פרו, הגרפיקה שלהם מעולה על ה4 הרגיל, אבל בפרו היא תהיה עוד יותר טובה
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
·Meishar84 כתב:מתי אתה תהיה שם קודם כל?
דבר אחרון ונקודה למחשבה,
TLOU, UC4, BF1 כולם יקבלו גרסת פרו, הגרפיקה שלהם מעולה על ה4 הרגיל, אבל בפרו היא תהיה עוד יותר טובה...
כשאתה אומר "TLOU, UC4, BF1 כולם יקבלו גרסת פרו, הגרפיקה שלהם מעולה על ה4 הרגיל, אבל בפרו היא תהיה עוד יותר טובה
אתה מתכוון שהם יצאו מחדש לגרסת פרו או שזה רק עדכון?
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
לפי מה שהבנתי וקראתי במשחקים שיצאו החל מאוקטובר\ספטמבר שהוכרזו תומכי פרו, אז תמיכה בפרו תהיה מובנת בהם Day 1.
משחקים שיצאו לפני אוקטובר יקבלו עדכון על מנת לתמוך.
רשימת משחקים שיתמכו בפרו :
RELEASED TITLES
Deus Ex: Mankind Divided
Killing Floor 2
Uncharted 4: A Thief's End
Infamous: First Light
Middle Earth: Shadow of Mordor
Paragon
Call of Duty: Black Ops 3
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
The Last of Us: Remastered
The Witness
UNRELEASED TITLES
Spider Man
For Honor
Watch Dogs 2
Days Gone
Farpoint (PSVR)
Horizon: Zero Dawn
Call of Duty: Infinite Warfare
Mass Effect Andromeda
Final Fantasy XV
Dishonored 2
Battlefield 1
Fifa 17
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Rise of the Tomb Raider
משחקים שיצאו לפני אוקטובר יקבלו עדכון על מנת לתמוך.
רשימת משחקים שיתמכו בפרו :
RELEASED TITLES
Deus Ex: Mankind Divided
Killing Floor 2
Uncharted 4: A Thief's End
Infamous: First Light
Middle Earth: Shadow of Mordor
Paragon
Call of Duty: Black Ops 3
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
The Last of Us: Remastered
The Witness
UNRELEASED TITLES
Spider Man
For Honor
Watch Dogs 2
Days Gone
Farpoint (PSVR)
Horizon: Zero Dawn
Call of Duty: Infinite Warfare
Mass Effect Andromeda
Final Fantasy XV
Dishonored 2
Battlefield 1
Fifa 17
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Rise of the Tomb Raider
·להגיד לך את האמת אין הבדל זה כמו השוואה בין PS4 ל XBOX ONE הרגיל , זה ברור PS4 לוקח !!!Amirdhd כתב:אגב ראיתי שהמהצעי הבלאק פריידי המחיר של הps4 הרגיל דומה לxbox s החדש..
למי יש חומרה טובה יוצר? אין לי צורך בבלוריי 4k...