זהירות מהמוכרנים של ישפאר וגם מאחרים !

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
se1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #1 

אני מעלה את הנושא הבאנלי והשכיח שבכותרת לצערי, כי היום העלו שני חברים פוסטים שקשורים איך שהוא לישפאר
ואחד שאל: "...האם יש דגם מסויים שאני צריך לוודא שאני מקבל ולא איזשהו משהו ישן ?"
וגם בגלל מקרה שקרה לי בדיוק היום עם חבר שביקש ממני לעזור לו לרכוש מסך "65 חדש.

אחרי שראינו היום מסכים שונים התקשרנו בין השאר לברר בישפאר עם עדיין יש להם את הדגם המוצלח של של סוף 2015, Sony 65x8509c שאינו יותר במלאי כחדש.
המוכרן עמו שוחחתי בטלפון אמר שיש לו עדיין מסך אחד חדש לגמרי, לא מתצוגה ולא מעודפים ולא מחודש אלא חדש דנדש באריזה חתומה ומחירו 12900ש"ח ואולי פחות. המחיר זול יחסית לדבריו כי זה דגם ישן כבר.
אני מודה שלא האמנתי לו חרף הבטחותיו, אבל המחיר היה מפתה והחבר ששוכנע מאמינותו של המוכרן בטלפון דרש שניסע מהר לישפאר.
כשהגענו התברר עד מהרה שהכל שקר ומדובר במסך בקופסה שנפתחה כבר והודבקה שוב (מתצוגה). המוכרן החל לספר סיפורים ובחוצפתו אמר שהוא אמר לנו בטלפון שמדובר במסך מתצוגה וגם שקרא לנו שעל הקופסה רשום שהמסך נוצר באפריל 2016 ועוד שקרים מבלי למצמץ.

זה לא מקרה יחיד, כי היה לי אירוע דומה לגמרי לפני כ 1-2 שנים. גם בישפאר כשצלצלתי לברר מחיר ונאמר לי שיש להם במחיר המבוקש ורק כשהגענו ושאלנו מפורשות אם זה מסך חדש, נאמר שזה מתצוגה. זה קרה כמעט בביטחון עם אותו מוכרן שמוציא שם רע מאד לישפאר שבאופן יחסי ליבואנים ונותני שירות אחרים היא בסדר.
כאמור הסיפור לא מאפיין רק את ישפאר.
אני יודע שזה קורה בעוד חנויות ויבואנים שמנסים להפטר בכל מחיר ממסכים שמתצוגה ומחודשים.
חשבתי להתלונן לישפאר על המוכרן המסוים אך חבר טוב שעובד ברשת גדולה בתחום הזה צחק ואמר לי
כי 90% מהמוכרנים ברשתות ואצל היבואנים נוהגים כיום ככה ושמעודדים אותם להפטר בכל דרך מהעודפים.
שקרים זה אחד הדרכים לעשות את זה.
אין לי בעיה אם מישהו רוצה לקנות מסך מתצוגה. אבל הדרישה המינימלית שיגלו לו שלא מדובר במסך חדש לגמרי.
לכן חשוב לא להאמין, להתעקש ולבדוק היטב הנושא ולדרוש התחייבות בכתב שלא מוכרים לכם מסך משומש מעודפים.

cohen_m
טרול
טרול
תגובות: 489
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

ברור שלהתלונן

ranrt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 275
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

זה חמור מאד מה שאתה אומר, אם זה נכון זה עילה לתביעה כנגדם.

חדש צריך להיות חדש.

אני מניח שמוכרים מתצוגה או לקוח שבסוף התחרט או שהחליט להחליף ולהוסיף כסף ליותר גדול.
אין ספק שמנסים לעבוד על כולנו.

se1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אין לי עילה לתביעה כי מלכתחילה חשדתי ולא האמנתי למוכרן ולאכזבתי צדקתי.
העליתי זאת כתזכורת ואזהרה נוספת לאנשים רבים שהם פחות מנוסים,
שבגלל הלהט וההתרגשות לרכוש מסך חדש עלולים ליפול בפח.
הם שוכחים שהמוכרנים מנסים לעשות עסקה בכל מחיר (בגלל הבונוס)
ואין להם שום בעיה לשקר ואח"כ להתכחש לזה.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #5 

מה הקשר אם האמנת או לא? עילה יש ויש. השאלה אם הקלטת ואתה יכול להוכיח או לא. יש הרחבה די חדשה לחוק הגנת הצרכן שמדברת בדיוק בדיוק על זה. יצירת מצג שווא כדי לגרום לך להגיע ואז להתחיל למרוח אותך כשאתה חצי לקוח שבוי שכבר עשה מאמץ והגיע ועכשיו כבר אפשר לדחוף לך מה שרוצים!

se1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

כמובן שלא הקלטתי לצערי את השיחה בטלפון.
כששאלתי בטלפון האם זה מסך שהיה בשימוש ? הוא טען בתוקף שלא היה בשימוש והקרטון לא נפתח מעולם.
אם החבר היה מגיע לשם לבד אין לי ספק שהיו מוכרים לו את המסך כחדש.
כשסיפרתי את זה היום למישהו, ענה לי "מה אתה רוצה, אנשים מסכנים היום ומוכנים לעשות הכל כדי להרוויח כמה שקלים".
לא מקובל עלי לחלוטין.
ברור שכעסתי על הזמן שבזבזתי אבל תביעה לא תשנה את המצב וכפי שהבנתי,
גם תלונה על המוכרן למנהלים ואפילו פיטוריו לא ישנו את המגמה הכללית.
אז לפחות להתריע כאן שאנשים יזהרו :(

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #7 

@se1
·
תודה על הטיפ שלך אלינו.

נחזיר אחד בחזרה: תקליט שיחות.

rmouly
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

שלום לכולם
כנציג חברת ישפאר מוצרי צריכה , נותר לי אלא להתנצל מעומק הלב על התחושה שנוצרה ועל חווית הקניה שחווית
אולם תצוגה של ישפאר בהרצליה הינו אולם תצוגה שבו אנו מוכרים מוצרים חדשים ומוצרים מתצוגות ועודפים כאחד ואנו משתדלים לספק ללקוחותינו את כל הפרטים אודות המוצר אותו הוא מבקש לרכוש לפני הרכישה ואין אנו "משקרים " או "מטעים" את לקוחותנו , זאת מעולם לא היתה ומעולם לא תהיה דרכינו .

כפי שנהגנו בעבר גם המקרה המדובר יתוחקר ויופקו הלקחים המתבקשים על מנת למנוע מקרים כאלו בעתיד

נשמח אם תיצור איתנו קשר על מנת שנוכל להתנצל , לקבל את הפרטים המלאים אודות המקרה ולתקן את הרושם שנוצר מחווית הקניה שלך

בברכת שנה טובה וחג שמח

ישפאר מוצרי צריכה

falukky
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #9 

מחזק את מה שפירסם פותח הת׳ארד, אני ביררתי על דגם W55809 וניתן לי מחיר מבצע של כ-4,990 ש״ח לחדש.
רק לאחר שהגעתי לחנות ושאלתי מה פשר כל אותם הקרטונים שראיתי שלא נראים ממש חדשים נאמר לי שזה מעודפים וחדש חדש זה במחיר של כ-5,250 ש״ח, כ-250 ש״ח יותר וברור שהעדפתי את זה.

חבל שמנהלים ככה.

ranrt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 275
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #10 

ישפאר זה ממש ממש לא מתאים לכם.
לא חבל לכם לאבד לקוחות?

falukky
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #11 

האמת שזה לא רק ישפאר, ככה מתנהלים לצערי בהרבה מקומות פה וההרגשה שלי היא שהכל לגיטימי ולאף אחד אין בעיה לשקר ללקוח רק עלמנת למכור.
אני כבר לא מאמין לאף אחד ומקליט בכל פעם שאני קונה משהו.

se1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

הופתעתי מאד לראות תגובה מהירה של נציג ישפאר כאן.
בדרך כלל רואים פה תגובה של נציגת קשרי לקוחות של יבואן מסוים אחר שעליו יש תלונות מרובות ואחרי כלום לא קורה.

שמחתי והתקשרתי מיד לישפאר (פעמיים) וביקשתי לשוחח עם רועי מולי נציג ישפאר,
שכתב שהם רוצים לברר את המקרה. אך המוקדנים חקרו אותי מי אני, מי זה רועי מולי, ובאיזה עניין, ולא הצליחו למצוא את האיש.

אז רועי מולי, אם כוונת ישפאר היא אכן אמיתית ולא כדי לצאת ידי חובה ולמראית עין,
אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי כדי שנוכל לדבר ולמסור לך את פרטי המקרה הנ"ל
שהשתדלתי מאד לקצרו.

elandes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #13 

חיפוש מהיר בגוגל: רועי מולי, מנהל מוצרי סוני בישפאר

snow
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

הצד השני

שליחה #14 

לקראת רכישה חדשה שתכננתי לעשות בישפאר כלקוח חוזר, במקרה ראיתי בגוגל את השרשור הזה והייתי חייב להירשם ולהגיב.

אני רוצה לספר שלי ולמשפחתי היו מספר רכישות של מוצרי אלקטרוניקה בחנות הזאת בהרצליה, יקרים וזולים ומתצוגה וחדשים (וחדשים ללא אריזה, ומתצוגה אבל שלא נגעו בהם) ותמיד קיבלנו שירות מדהים וגם בתקלות הלא רבות שהיו והחלפות והובלה הנציגים היו אדיבים ועשו הרבה מעבר ללמכור. מעולם לא הרגשתי שמנסים לעשות עליי קופה או מעגלים פינות לגבי טיב מוצרים, למעשה בדיוק ההפך. אולי החנות עם המוכרנים הכי אנושיים ואמינים שפגשתי.

ובנימה קצת ביקורתית, ממש לא שכנעת אותי ששיקרו לך בטלפון שהרי אמרת שהזמינו אותך לראות את המוצר והיה ברור שתזהה אם הוא מתצוגה (ואכן כך קרה לדבריך). ויודע מה, מקסימום אחד מכם שגה או לא הבין נכון את השני, הם כבר הזמינו אותך ליצור קשר להסדרת הדברים. למה אתה כל כך שלילי? תרד לקרקע, אף אחד לא צריך את הקנייה שלך ובטח לא את הצליבה הפומבית חסרת הבסיס הזאת

אז תודה, אבל אני לא ״אזהר״ מהם ומציע לאחרים להיזהר דווקא משרשורים כמו שלך.

בברכה
לקוח מרוצה מאוד שמכיר את החנות ואנשיה כבר כמה שנים טובות

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #15 

בתור קורא מהצד, עכשיו אני נזהר כפליים מהחנות הזו. פתאום מגיע לפה משתמש חדש שרק נרשם ספציפית כדי להגיב לשרשור שפתח משתמש ותיק וקורא לו שקרן במילים אחרות.
מסריח למדי.

snow
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

Nemesis כתב:בתור קורא מהצד, עכשיו אני נזהר כפליים מהחנות הזו. פתאום מגיע לפה משתמש חדש שרק נרשם ספציפית כדי להגיב לשרשור שפתח משתמש ותיק וקורא לו שקרן במילים אחרות.
מסריח למדי.
...
·

סליחה, תקן אותי אם אני טועה אבל גם אתה עכשיו קורה לי שקרן/מתחזה (ומה הקשר לוותק? כאילו שאי אפשר להגיב בעוד הודעות ולעשות מצג שווא). זקוק להוכחות? כי לי קל לתת

אני לא אומר שפותח השרשור משקר אבל משוכנע שהייתה אי הבנה ובטח לא ניסיון להונות אותו בצורה מכוערת כפי שהציג. בעיני מאוד לא סביר שמוכר יגיד בטלפון שהחולצה אדומה ויזמין אליו לקוח לראות חולצה כחולה, ובפרט הם כי אני מכיר אותם וקניתי שם כמה פעמים כאמור.

נרשמתי כי מה שהוא כתב צרם לי והייתי חייב להגיב, וזה הגיע בדיוק מהמקום של חווייה הפוכה ממה שהוא הציג.
תפחד ממי שאתה רוצה, אני אמרתי את שלי.

eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

Re: הצד השני

שליחה #17 

snow כתב:לקראת רכישה חדשה שתכננתי לעשות בישפאר כלקוח חוזר, במקרה ראיתי בגוגל את השרשור הזה והייתי חייב להירשם ולהגיב.

אני רוצה לספר שלי ולמשפחתי היו מספר רכישות של מוצרי אלקטרוניקה בחנות הזאת בהרצליה, יקרים וזולים ומתצוגה וחדשים (וחדשים ללא אריזה, ומתצוגה אבל שלא נגעו בהם) ותמיד קיבלנו שירות מדהים וגם בתקלות הלא רבות שהיו והחלפות והובלה הנציגים היו אדיבים ועשו הרבה מעבר ללמכור. מעולם לא הרגשתי שמנסים לעשות עליי קופה או מעגלים פינות לגבי טיב מוצרים, למעשה בדיוק ההפך. אולי החנות עם המוכרנים הכי אנושיים ואמינים שפגשתי.

ובנימה קצת ביקורתית, ממש לא שכנעת אותי ששיקרו לך בטלפון שהרי אמרת שהזמינו אותך לראות את המוצר והיה ברור שתזהה אם הוא מתצוגה (ואכן כך קרה לדבריך). ויודע מה, מקסימום אחד מכם שגה או לא הבין נכון את השני, הם כבר הזמינו אותך ליצור קשר להסדרת הדברים. למה אתה כל כך שלילי? תרד לקרקע, אף אחד לא צריך את הקנייה שלך ובטח לא את הצליבה הפומבית חסרת הבסיס הזאת

אז תודה, אבל אני לא ״אזהר״ מהם ומציע לאחרים להיזהר דווקא משרשורים כמו שלך.

בברכה
לקוח מרוצה מאוד שמכיר את החנות ואנשיה כבר כמה שנים טובות
...
כיף לעבוד בישפאר?
·

snow
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

eli007 כתב:
...
...
כיף לעבוד בישפאר?
·
...
אני חייל בקבע. רוצה לנסוע איתי ברביעי לבסיס ולראות?
חג שמח

se1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

snow היקר זכותך לחשוב ולחשוד, להאשים, להלל ולשבח.
גם אני כמו Nemesis חושד קצת מי אתה ומה כוונותיך.
אם תקרא היטב את מה שכתבתי בפתיחת השירשור וגם בהמשך תראה שאני טוען שההתנהלות
של מרבית המוכרנים לא טיפוסית לישפאר ולסוני דווקא וגם מה הסיבות להעלאת השרשור.

לפי הפרופיל שלי כאן תראה גם שאני מכיר טוב את ישפאר וסוני
וממליץ הרבה פעמים על ישפאר וסוני בגלל השירות, התמיכה והאחריות שניתנים ע"י היבואן עצמו
שירות שגם אני התנסיתי בו. וכמובן בגלל האיכות והאמינות של המסכים שלהם יחסית לאחרים.

אבל כשקורה דבר חמור כפי שתיארתי (וגם אחרים) הרי שחובתי להתריע.
למה הדבר דומה?
לאוהד כדורגל שמחבק את הקבוצה שלו רוב הזמן
אבל כשהיא מפשלת הוא פחות סבלני ממי שלא איכפת לו מהקבוצה.

אני מודה שלא חשבתי שישפאר יפנו לפורום ואלי אישית, יתנערו מהמקרה ויתנצלו.
אתמול בערב התקשר אלי אישית וביוזמתו מנהל המותג של סוני שביקש לאתר את הטלפון ממנו התקשרתי
לישפאר וניהלנו שיחה מענינת וטובה.
מאחר ושנינו נוסעים לחו"ל קבענו להמשיך בשיחה עם שובי לארץ,
אני מבטיח לעדכן כאן באופן מלא כיצד הסתיים הסיפור.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #20 

@snow
·אני לא מבין למה אתה מתפלא?!
השיטה של ליצור מצג שווא כדי לגרום לך להגיע ורק אז לגלות שאין את הדגם / שהמוצר לא חדש וכו' אבל אם תשלם עוד קצת תקבל חדש או יש דגם יקר יותר וטוב יותר וכו' היא שיטה נפוצה. כל-כך נפוצה שנחקק תיקון לחוק הגנת הצרכן.
אז כן, אם אתה מחפש חולצה אדומה ואין לי, אני אגיד לך שיש לי רק כדי שתבוא ואז אולי כבר לא תהיה לך ברירה או כוח ותקנה ממני חולצה כחולה או אדומה יקרה יותר...
ההמלצה להיזהר במקומה אך מאוד קשה להיזהר. כי אתה לרוב לא יכול לדעת אם אמרו לך אמת ואת כל האמת ואם המוצר תואם את ההבטחות. וזה עוד לפני שאני מדבר על עניין המחיר שכל מכירה היא מכירה אישית עם מחיר התחלתי מנופח מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”