הוט-בוקס ו 4 יציאות הרשת שמאחוריו
נתקלתי השבוע בסוגייה מעניינת:
הידעתם שמנוי אינטרנט של הוט שמבקש מהחברה לבטל בהוט-בוקס את אופציית החיבור האלחוטי,
יכול לגלוש באינטרנט רק דרך יציאת רשת אחת?
כל יתר 3 היציאות פשוט לא פעילות.
מישהו מכיר את זה?
מה הבעיה של הוט לאפשר גישה לכל 4 יציאות הרשת גם כשהאלחוטי כבוי ?
הידעתם שמנוי אינטרנט של הוט שמבקש מהחברה לבטל בהוט-בוקס את אופציית החיבור האלחוטי,
מישהו מכיר את זה?
מה הבעיה של הוט לאפשר גישה לכל 4 יציאות הרשת גם כשהאלחוטי כבוי ?
qsub00
מעולם לא הייתה רשת אלחוטית בהוט-בוקס הזה (הוט התקינו אותו לאבא שלי כי הוא גם מנוי בקו הטלפון שלהם)
אבל גם אם הרשת האלחוטית אינה עובדת, זה לא אומר שאין צורך לחבר יותר ממחשב אחד בכבל רשת.
בכל מקרה העניין נפתר- הוט פתחו לנו את אופציית הרשת האלחוטית ללא תשלום, וכעת כל 4 היציאות פעילות.
מעולם לא הייתה רשת אלחוטית בהוט-בוקס הזה (הוט התקינו אותו לאבא שלי כי הוא גם מנוי בקו הטלפון שלהם)
אבל גם אם הרשת האלחוטית אינה עובדת, זה לא אומר שאין צורך לחבר יותר ממחשב אחד בכבל רשת.
בכל מקרה העניין נפתר- הוט פתחו לנו את אופציית הרשת האלחוטית ללא תשלום, וכעת כל 4 היציאות פעילות.
.
לחלוטין לא ברור:
.- אם לא היתה רשת אלחוטית, מדוע היה צריך לבטל את האופציה האלחוטית, כדבריך?
.- איני יודע מהו "ההוט-בוקס הזה" כפי שקראת לו, אני מביט על זה שלידי והוא נראה נורמלי לחלוטין, וחבל שלא ציינת שיש לך דגם מיוחד/ישן.
.- כמו שציינתי, גם כשמכבים את השידור האלחוטי בהגדרות או בעזרת הלחצן - יציאות הרשת פעילות וה-DHCP מתפקד כרגיל.
בתקווה שלהבא אנשים שמבקשים עזרה יפרטו יותר ולא יחסכו במילים, כך העזרה תהיה מדויקת יותר, מן הסתם...
.
לחלוטין לא ברור:
.- אם לא היתה רשת אלחוטית, מדוע היה צריך לבטל את האופציה האלחוטית, כדבריך?
.- איני יודע מהו "ההוט-בוקס הזה" כפי שקראת לו, אני מביט על זה שלידי והוא נראה נורמלי לחלוטין, וחבל שלא ציינת שיש לך דגם מיוחד/ישן.
.- כמו שציינתי, גם כשמכבים את השידור האלחוטי בהגדרות או בעזרת הלחצן - יציאות הרשת פעילות וה-DHCP מתפקד כרגיל.
בתקווה שלהבא אנשים שמבקשים עזרה יפרטו יותר ולא יחסכו במילים, כך העזרה תהיה מדויקת יותר, מן הסתם...
.
·כן, ידענו. זה חלק מההסברים של איך לבטל את תפקידו של ההוטבוקס כנתב ולחבר נתב משלך. אופציה שמומלצת לכל מי שיש לו הוטבוקס 1 ורוצה Wi-Fi יציב.ofers79 כתב:נתקלתי השבוע בסוגייה מעניינת:
מישהו מכיר את זה?
מה הבעיה של הוט לאפשר גישה לכל 4 יציאות הרשת גם כשהאלחוטי כבוי ?...
qsub00
לא ביקשתי עזרה- העלתי סוגייה וזה כתוב בבירור בהודעה הראשונה.
ואם דבריי טרם הובנו, אנסה לחדד בשבילך:
אבא שלי מנוי אינטרנט וטלפון של הוט ולכן שמו לו הוטבוקס באמצעותו הוא גולש במחשב בודד בחיבור ישיר ומדבר בטלפון.
להוטבוקס יש אפשרות ל WIFI אבל היא מעולם לא הייתה פעילה אצלו כי לא היה לו צורך בכך.
השבוע כשניסיתי לחבר מחשב שני אף יציאה לא עבדה ובתמיכה של הוט הסבירו לי שכדי שכל 4 היציאות יהיו פעילות, צריך להפעיל מאצלהם גם את ה WIFI .
זה הכל.
וזה הוט בוקס https://www.hot.net.il/heb/Internet/services/HOTBOX/
לא ביקשתי עזרה- העלתי סוגייה וזה כתוב בבירור בהודעה הראשונה.
ואם דבריי טרם הובנו, אנסה לחדד בשבילך:
אבא שלי מנוי אינטרנט וטלפון של הוט ולכן שמו לו הוטבוקס באמצעותו הוא גולש במחשב בודד בחיבור ישיר ומדבר בטלפון.
להוטבוקס יש אפשרות ל WIFI אבל היא מעולם לא הייתה פעילה אצלו כי לא היה לו צורך בכך.
השבוע כשניסיתי לחבר מחשב שני אף יציאה לא עבדה ובתמיכה של הוט הסבירו לי שכדי שכל 4 היציאות יהיו פעילות, צריך להפעיל מאצלהם גם את ה WIFI .
זה הכל.
וזה הוט בוקס https://www.hot.net.il/heb/Internet/services/HOTBOX/
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מבלבל בין שני מושגים שונים ב-HOTBOX -- כיבוי האופציה האלחוטית ב-HOTBOX לא מבטלת את תפקודו כראוטר. לפי התיאור שלך ה-HOTBOX שימש כמודם נטו - כלור הוא לא היה נתב (וכתוצאה מכך גם היכולת האלחוטית שלו לא היתה קיימת). במצב הזה - מודם בלבד - רק יציאת LAN אחת של HOTBOX פעילה. מה ש-HOT עשו זה להפוך את ה-HOTBOX שלך לנתב ואז כל האפשרויות שלו פתוחות, כולל שימוש ב-4 יציאות ה-LAN.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
.
ofers79 ידידי, היו סימני שאלה בהודעתך המקורית, ומכאן תשובתי/עזרתי.
מצטער שהתפרצתי לדלת פתוחה, אשתדל להבא להימנע מלעזור, אלא אם יפנו אלי אישית.
הסברו של NetCHEIF מביע במילים אחרות את מה שניסיתי להסביר, כנראה ששכחתי איך מסבירים...
בהצלחה בכל מקרה.
.
ofers79 ידידי, היו סימני שאלה בהודעתך המקורית, ומכאן תשובתי/עזרתי.
מצטער שהתפרצתי לדלת פתוחה, אשתדל להבא להימנע מלעזור, אלא אם יפנו אלי אישית.
הסברו של NetCHEIF מביע במילים אחרות את מה שניסיתי להסביר, כנראה ששכחתי איך מסבירים...
בהצלחה בכל מקרה.
.