שגיאת העתקה נכשלה (0) + ממיר YES מאתחל את עצמו כל כמה דקות במטבח

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
kayotte פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חבר'ים, צריך מאוד את עזרתכם כי אני די אובד עצות.

אז ככה, אני אתחיל בהסבר הסיטואציה :

יש לנו בבית שני ממירים בסלון. האחד מתחת לטלויזיה של הסלון שהוא ממיר YES MAX HD מקליט, והשני (ממיר YES HD הקטן) מחובר לטלויזיה במטבח, דרך תעלות בקיר. כבל HDMI לא מצליח לעבור בתעלות, אז האיש סאונד שהתקין לנו את הסידור כשעברנו לדירה, הניח 2 קופסאות שלפי הבנתי הופכות כבל רשת רגיל, לכבל HDMI. זאת אומרת קופסא אחת מאחורי הממיר הקטן, שממנה מחברים כבל HDMI לממיר, וקופסא אחת מאחורי הטלויזיה בעלת אותו תפקיד.

לפי כמה ימים אמא שלי שמה לב שהממיר בטלויזית מטבח מאתחל את עצמו כל 20/15 דקות בערך. מופיעה שגיאה קצרה לגבי התקן USB מנותק, ואחרי כמה שניות הממיר מבצע אתחול וחוזור לערוץ YES 1. התקשרתי ל- YES, הם טענו בעיה בממיר ושלחו טכנאי. הטכנאי הגיע, החליף לממיר חדש, פתאום מופיעה שגיאה על המסך : שגיאת העתקה נכשלה (0). השגיאה מופיעה רק בערוצי ה- HD - יש כתוביות ויש סאונד, אבל המסך שחור עם השגיאה. בערוצים רגילים אין שום שגיאה ועובד רגיל. הוא טוען, שצריך להחליף כבל HDMI. בנוסף, הממיר ממשיך לאתחל את עצמו, והחלפת הממיר לא עבדה. YES טוענים שצריך להחליף את כבל ה- HDMI, ולנסות לחבר את תקע הממיר לשקע חמשל אחר.

כיוון שיש בלאגן עם סידורי כבלים מאחורי הרסיבר והממיר בסלון, הזמנתי את הטכנאי שסידר לנו את כל המערכת והחיבורים.
קודם כל הוא עשה סדר בכבלים אז עכשיו אני בעצמי אוכל להתעסק במידה הצורך ולא צריך להזמין טכנאי. הוא החליף כבלי HDMI (אחרי מאחורי הממיר ואחד מאחורי הטלויזיה) ונראה שהשגיאה נעלמה. בנוסף הוא שינה את מיקום התקע של הממיר.
נעלמתי לכמה דקות וכשחרתי נראה שהשגיאה חזרה - שגיאת העתקה הכשלה (0). בנוסף, הממיר עדיין ממשיך לאתחל את עצמו. הוא טוען שהקופסאות (שהזכרתי קודם לכן) הן הבעיה וצריך להחליפן. מחירן הוא 600 ש"ח (לשניהן).

עדיין לא דיברתי שוב פעם עם YES לגבי עדכון המצב, אך אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים. ממש לא רוצה לבזבז 600 ש"ח על 2 קופסאות אם הבעיה אינה נובעת מהן, ובנוסף הממיר עדיין מתאחל את עצמו, ככה שהחלפת הקופסאות לא תתפור את הבעיה במלואה.

תודה רבה מראש לעוזרים!

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #2 

מאוד פשוט.

לוקח כבל של 5 מטר HDMI

ובודק ישירות,

או שמצליב עם ממיר אחר בבית.

תהנה

בהצלחה
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

kayotte פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

זורו44 כתב:מאוד פשוט.

לוקח כבל של 5 מטר HDMI

ובודק ישירות,

או שמצליב עם ממיר אחר בבית.

תהנה

בהצלחה
...
הבעיה שהמרחק בין הממיר ל- TV הוא משהו כמו 10 מטר (אולי טיפה יותר לא מדדתי) ואין ברשותי כרגע כבל מספיק ארוך לבדיקה..
וסליחה על הבורות, אבל מה הכוונה בלהצליב עם ממיר אחר?

- לגבי הבעיה שהממיר מאתחל את עצמו, יש לך מושג ממה זה נובע?

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #4 

קח את המקס ותצליב עם הזאפאר.

הממיר הקטן דפוק,הוא נכבה ונדלק תופעה שכיחה, שיחליפו לאת הממיר לטוטאל או לממיר HD גם קטן, אך תוצרת שונה של חברת PACE
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”